Koniec :(

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Pan Atom pisze:Mi ręce opadają.....a czy wasze nie mogą sie połączyc ? czy nie możecie sie pogodzic ? czy kur(czaki) wszedzie musicie sie kłucić -.-
No tak
Bliz pisze:Czy czlowiek o wysokim intelekcie nie umie pisac po polsku??!?!?!??!?! :o Tyle powtorzen i wogole bezsensownych znaczkow nie widzialem. Czlowiek czy jak tam wolisz robak uspokoj sie:)
Gutek jak ty mozesz byc mily dla takie czl... robaka jakim jest bh
Heh

1.Nie lubie miec miana czlowieka (czyt. wiesniaka)
2.No i co z tego ze ostatnio polskich liter nie pisze
3.Czlowiek to obraza , nikt by nie chcial byl nazywam czyms tak wiesniakowatym jak czlowiek
4.Sam sie uspokoj cenzura mac!!!
5.BH a nie bh Bakane bliz :evil:
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Groku
SSJ 4+

Post autor: Groku »

Rany co wy tu wyprawiacie Pan Atom (dlaczego zmieniłeś nicka, a może to nie ty jeśli jesteś jakiś inny atom to ok) ma racje uspokujcie się obaj bo to forum stanie się jakimś wysypiskiem (że tak powiem). To że się nie lubicie to widać ale może takie sprawy załatwiajcie na gg a nie tutaj :twisted: albo poprostu Bliz nie pisz już nic więcej (nie weź tego jako obraze). A na kociec kolejne pytanko o nicka tym razem do BH dlaczego go zmieniłeś ? :D
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

rudi92 pisze:A na kociec kolejne pytanko o nicka tym razem do BH dlaczego go zmieniłeś ? :D
Bo Bliz mnie denerwuje i sobie zmienilem na "wielkiego demonskiego ksiecia" :twisted:
rudi92 pisze:Rany co wy tu wyprawiacie Pan Atom (dlaczego zmieniłeś nicka, a może to nie ty jeśli jesteś jakiś inny atom to ok) ma racje uspokujcie się obaj bo to forum stanie się jakimś wysypiskiem (że tak powiem). To że się nie lubicie to widać ale może takie sprawy załatwiajcie na gg a nie tutaj
1.Mimo iz lubie Atom kuna , to ich tak to nie ma on NIC do powiedzenia , nie jest juz modem tego forum wiec wiadomo
2.Ja nie mam jego @#$% GG (Kicek type post :))

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

rudi92 pisze:(dlaczego zmieniłeś nicka, a może to nie ty jeśli jesteś jakiś inny atom to ok)
To jest ten sam dobry Atom :!: . Przypatrz sie jego postowi .Coś tam wspominał że dlatakich ludzi jak wy nie potrzebnie był adminem na SSJPOWER . BH już sie uspokuj .Ja Blizowi nic nie mogę powiedzieć bo sie bliżej nie poznaliśmy i nie mam mu nic do zażucenia .Arti albo Rav powinni usunąć te głupie posty .Niedosyć że poświęcił sie dla tego forum to jeszcze go gnębicie :evil: .Ja muwie mu żegnaj :( .Mam nadzieje że kiedyś powrócisz :wink: . Mam nadzieje że nie obrazisz sie na mnie BH . A tak przy okazji to lepiej brzmi BH niż BH Daimaouji :wink:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

macix pisze:BH już sie uspokuj .Ja Blizowi nic nie mogę powiedzieć bo sie bliżej nie poznaliśmy i nie mam mu nic do zażucenia .Arti albo Rav powinni usunąć te głupie posty .Niedosyć że poświęcił sie dla tego forum to jeszcze go gnębicie :evil: .Ja muwie mu żegnaj :( .Mam nadzieje że kiedyś powrócisz :wink: . Mam nadzieje że nie obrazisz sie na mnie BH . A tak przy okazji to lepiej brzmi BH niż BH Daimaouji :wink:
1.Sam sie uspokoj! :evil:
2.Troszczyc sie o takiego padalca? Wiesz zaczynasz byc podobny do KKRTa :twisted: A myslalem ze juz tak nie bedziesz robil :twisted:
3.A ja mam nadzieje ze ten "Debil" NIGDY nie wroci :lol: :twisted:
4.Heh wiesz Daimaouji znaczy "wielki demoski ksiaze" :twisted:
5.Jak sie nie myle to tym co zle wypowiadal twoj nick , to byl Bart(ek)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Post autor: Rav »

O rany, co tu się wyrabia...Napiszę bardzo krótko:

Zacznę od tego, że szkoda, iż Bliz odchodzi i mam nadzieję, że powróci.

Następnie przejdę do sprawy kłótni. BH za łamanie 2 pierwszych punktów otrzymuję publiczne ostrzeżenie. Najmniejszy wybryk, a dostaniesz bana. Bliz też złamał regulamin, ale kto by się nie wkurzył na jego miejscu, po tym co napisał BH. Postaraj się jednak bardziej nad sobą panować.
Pewnie wiele osób będzie zawiedzionych, że nie daję BH bana. Chyba poprostu jestem zbyt łagodny.
I jeden ważny komunikat do wszystkich, którzy zamierzają się atakować:

Róbcie to za pomocą GG, czy maila a NIE NA FORUM!

Zakończę na tym, że Arti zaniedbuje swoje obowiązki :P Powinieneś bardziej pilnować porządku na forum :wink:

Temat zamknięty.

Dopisane parę minut później: A jednak BH nie docenił mojej dobrej woli i zaczął mnie publicznie obrażać. Dostaje 3-dniowego bana.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Ja normalnie bym to dawno zamknął w cholerę, ale zwykła ludzka ciekawość nie dopuściła do tego czynu. Lecz jak tak to sobie teraz czytam to myślę, że to jest najlepszy dowód na to jak nisko można upaść. Prawda BH :?: Stoczyłeś się na ludzi szczawiku.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Zablokowany