Koniec :(

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Bliz
SSJ 5

Koniec :(

Post autor: Bliz »

Temat mowi sam za siebie koncze z tym forum juz nie mam ochoty tu wchodzic nie ma Atoma teraz nowsi uzytkownicy przejeli inicjatywe udzielania sie na forum, pozatym wiekszosc woli i udziela sie na forum DAEgo i wogole kiedys bylo lepiej i jeszcze odbanowanie BH i jego smieszne dzialania w niewiadomo jakim celu....
Do zobaczenia wszystkim Pa!
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

LOL , i masz za swoje :lol:

(Celebertuje :))
Bliz pisze:jeszcze odbanowanie BH i jego smieszne dzialania w niewiadomo jakim celu....
Ech doprawdy jestes jakis dziwny :x :evil:

I Tak mnie obrazasz za duzo , wez wynos sie , czlowieku jeden :lol:

P.S. o jednego debila mniej na forum :lol:
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Mwa hahaha :twisted: . Z debilem to sie nie dokońca zgadzam .Nie pamiętam czy to sie z Blizem o muj nick kłóciłem .Jak tak to owszem, jest debilem :twisted:
Awatar użytkownika
Wego
SSJ 4

Post autor: Wego »

Idz z tąd człowieku ty zażywasz won :twisted: :twisted: kiedyś cie lubiłem ale zażywasz won narkomanie :twisted: :twisted:
Obrazek
Obrazek
Bliz
SSJ 5

Narkoman?!?!?
Ja Cie obrazam BH poprostu zmieniles sie tym wyzywaniem na gg kiedys byles luz gadalismy [Montezuma Revenage]
Art ktos tutaj wyzywa kogos od debili/ szczegol nie znizam sie do twojego nedznego poziomu zeby kogos wyzywac i to od debili najwidoczniej takim plytkim slownictwem sie poslugujesz BH.
Macix to nie ja:)
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Bliz pisze:Ja Cie obrazam BH poprostu zmieniles sie tym wyzywaniem na gg kiedys byles luz gadalismy [Montezuma Revenage]
Art ktos tutaj wyzywa kogos od debili/ szczegol nie znizam sie do twojego nedznego poziomu zeby kogos wyzywac i to od debili najwidoczniej takim plytkim slownictwem sie poslugujesz BH.
1.Montezuma's Revenge a nie to co napisales
Ja się nie czepiam jak coś źle napiszesz. Ale mogę zacząć //Arti
2.Heh sam masz nedzny poziom czlowieka :lol:
3.No i co z tego nedzny robaku?
4.Co ty tu cenzura robisz jeszcze? cenzura juz stad!

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Dobrze. No to cześć Bliz. Miło, że na forum była taka osoba jak Ty. Będzie nam Ciebie brakowało. Zawsze się możesz odezwać na gg ;) Będziesz mile widzianym gościem. A co do Książulka BH (napewno się uczepi :P mogę się założyć) i reszty radzę nie przezywać innych użytkowników. Mam nadzieję, że działaliście w afekcie. Temat zostawiam, aby BH mógł się wyżyć za tego "książulka".
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Arti pisze:Dobrze. No to cześć Bliz. Miło, że na forum była taka osoba jak Ty. Będzie nam Ciebie brakowało. Zawsze się możesz odezwać na gg ;) Będziesz mile widzianym gościem. A co do Książulka BH (napewno się uczepi :P mogę się założyć) i reszty radzę nie przezywać innych użytkowników. Mam nadzieję, że działaliście w afekcie. Temat zostawiam, aby BH mógł się wyżyć za tego "książulka".
1.Ksiązulka? Co to za obraza?!
2.Arti , jak cenzura mozesz troscic sie o tego padalca? Dobrze ze on wychodzi , bez tego debila bedzie tu lepiej :P

Ayla Mioduńska 2003-2019
Bliz
SSJ 5

Na pozegananie:] sam jestes debil padalec krzys osuch szaatanista cwel rumun cygan kiep pedal niezrownowazone psychicznie dziecko 2 letnie o poziomie IQ zwyklego motylka.
Dzieki Art:) odezwe sie na gadu nie raz;)
A Teraz Raz dwa trzy idz ksiazulek w [patrzcie! umiem bluzgac] HAHAHA Zegnaj cieciu mam nadzieje ze4 juz nigdy nie zobacze twoich nedznych glupich bezsensownych nienapoziomie postow Adios BH-robalos pospolitos gatunku glupi na wyginieciu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muahahahaha

BTW I naucz sie pisac bo nie pisze sie celebertuje tylko celebruje! Ciota
BTW2 Jak masz wonty to wpadaj do Nowej Soli ruska niedorobiona niedojdo / I jak przezyjesz to do Wejherowa tez[dam Ci na bilet jak przezyjesz):D Bo kto rusza na Bliza (nie radze-grozi smiercia/Tak to do ciebie nedzny robaku-BH) rusza na Atoma, juz wpadaj na Pomorze jak masz blizej cwelu a pozniej do NS cioto.
Awatar użytkownika
Groku
SSJ 4+

Post autor: Groku »

Ej Bliz co to za wyzwizka na koniec powinieneś utrzymac powage i nie dać się ponieść :twisted: .
Ja osobiście nic do ciebie nie mam ale powiedzieć że cię lubie też nie moge poprostu :

cześć :D
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Bliz pisze:Na pozegananie:] sam jestes debil padalec krzys osuch szaatanista cwel rumun cygan kiep pedal niezrownowazone psychicznie dziecko 2 letnie o poziomie IQ zwyklego motylka.
Dzieki Art:) odezwe sie na gadu nie raz;)
A Teraz Raz dwa trzy idz ksiazulek w [patrzcie! umiem bluzgac] HAHAHA Zegnaj cieciu mam nadzieje ze4 juz nigdy nie zobacze twoich nedznych glupich bezsensownych nienapoziomie postow Adios BH-robalos pospolitos gatunku glupi na wyginieciu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muahahahaha

BTW I naucz sie pisac bo nie pisze sie celebertuje tylko celebruje! Ciota
BTW2 Jak masz wonty to wpadaj do Nowej Soli ruska niedorobiona niedojdo / I jak przezyjesz to do Wejherowa tez[dam Ci na bilet jak przezyjesz):D Bo kto rusza na Bliza (nie radze-grozi smiercia/Tak to do ciebie nedzny robaku-BH) rusza na Atoma, juz wpadaj na Pomorze jak masz blizej cwelu a pozniej do NS cioto.
Bliz , tym glupim postem przegiales! :evil: sam jest tepy jak but , wez cenzura z tego forum debilu cenzura , czlowieku cenzura i takie tam , wez neio brazasz mnei wiecej nedzny robaku cenzura! Bliz ty huju cenzura z tego forum juz , jeszcze tu jestes ty cenzura cenzura?! Wez wybierdalaj bo tylko denerwujesz mnie :evil: :evil: :evil: :evil:

Bliz ty huju! cenzura z forum cenzura , BLIZ ty cenzura huju , wypiepszaj z stad cenzura! :evil:

wez zachowuj sie ladniej do mnie jak Gutek kun , a nie zachowujesz sie jak jakis nedzny ludzki robal :lol: :lol:

A co do cebertowania , no to co? Kazdy moze sie pomylic :|
Ostatnio zmieniony pt cze 03, 2005 10:20 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Pan Atom

Post autor: Pan Atom »

CZY WAS POGIEŁO ?!?!?!?!?!?!?!?!?

Osoba która wprowadziła do forum nawięcej dyscypliny. Osoba która postowała tu jak was jeszcze nie było odchodzi a wy tak sie odzywacie? lol poprostu ręce opadają. Co sie stało z SSJ POWER? gdy byli tu normalni ludzie ? Bart,Didix,macix? normalnie postowani dae,Gutek i macix? poprostu ręce opadaja. Jezeli pomysle ze oddałem część siebie jako redaktor strony SSJ POWER dla takich ludzi jak wy...to poprostu płakać sie chce. Gdzie jest administrator. Rav na miłość boską zrób cos. Tu poprostu jest makakofonia ! Ja także Was żegnam. Wpadne jak sie uspokoicie i bedzie normalnie......jak kiedys....

Acha...wielkie pozdro dla BeHa który udowadnia swoją niesamowita inteligencje i pokazuje swój prawdziwy poziom.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Pan Atom pisze:Acha...wielkie pozdro dla BeHa który udowadnia swoją niesamowita inteligencje i pokazuje swój prawdziwy poziom.
Nie wiem czy to obraza , ale chociaz rozum nie mam wysoki (ale chyba jest DUZY , nadal jest pelen pomyslow , ale niech ten @#$% Bliz wychodzi stad , jego obecnosc tylko denerwuje mnie! :evil:

Dobra , jak ten @#$% Bliz pojdzie z stad uspokoje sie , gdyz nie bedzie powodu do mojego gniewu :)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Bliz
SSJ 5

Czy czlowiek o wysokim intelekcie nie umie pisac po polsku??!?!?!??!?! :o Tyle powtorzen i wogole bezsensownych znaczkow nie widzialem. Czlowiek czy jak tam wolisz robak uspokoj sie:)
Gutek jak ty mozesz byc mily dla takie czl... robaka jakim jest bh
Pan Atom

Post autor: Pan Atom »

Mi ręce opadają.....a czy wasze nie mogą sie połączyc ? czy nie możecie sie pogodzic ? czy kur(czaki) wszedzie musicie sie kłucić -.-
Zablokowany