Jaki jest Wasz stosunek do hentai ?
Czy uważacie to za całkiem fajny "dodatek" do anime, czy myslicie ze to bezcześci anime ?
Hentai
Moderator: Moderatorzy
Hentai, hmm bodajze jeden temat juz taki byl, ale nie jestem pewien.
Jezeli rozpatrujac serie hentai mozemy podzielic ja na kilka grup :
Hentai Anime (gdzie tu jest Ecchi, Yuri, Yaoi)
Hentai Doujinshi
Hentai (other)
Czyli rzecz biorac hentai, jest to zbior obrazkow, "komiksow" z przedstawiona trescia dla osob +18 (wiadomo, ze jest to przekraczane)
Moj stosunek do hentai, hmm jest to grafika, czyli sztuka, dlatego tez nie tepie tego. Mozna rzec, ze jest to pewien rodzaj humoru, wkoncu ogladajac anime nie widzimy takich scen, wiec napewno jest to cos nowego. Oczywiscie hentai wymyslila Japonia, dlatego tez mozna to nazwac kultem, oczywiscie z dosc charakterystycznym usposobieniem tego wyrazu.
ps. Jezeli, ktos cos glupiego powie co do mojego posta i mojej osoby.. to zabije...
Hentai Doujinshi
Hentai (other)
Czyli rzecz biorac hentai, jest to zbior obrazkow, "komiksow" z przedstawiona trescia dla osob +18 (wiadomo, ze jest to przekraczane)
Moj stosunek do hentai, hmm jest to grafika, czyli sztuka, dlatego tez nie tepie tego. Mozna rzec, ze jest to pewien rodzaj humoru, wkoncu ogladajac anime nie widzimy takich scen, wiec napewno jest to cos nowego. Oczywiscie hentai wymyslila Japonia, dlatego tez mozna to nazwac kultem, oczywiscie z dosc charakterystycznym usposobieniem tego wyrazu.
ps. Jezeli, ktos cos glupiego powie co do mojego posta i mojej osoby.. to zabije...

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Kris ja tu widzę specjalista od hentaia. Nieźle. :>Kris pisze:Hentai, hmm bodajze jeden temat juz taki byl, ale nie jestem pewien.
Hentai Doujinshi
Hentai (other)
A ja ten cały hentai mam głęboko w poważaniu. Świństwa dla maniaków.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
A czy wiedzieliście, że podobno w Japonii nie lubi się tych co oglądają Hentai? A do tego Hentai - zboczeniec mówi zamo za siebie, jest to zboczenie.
Ja osobiście mam łagodny stosunek - nie przeszkadza mi, a nawet jest ciekawym urozmaiceniem, żeby tylko nie za często i nie za ostro. Tak samo jak z podobnymi rzeczami.
Tak jak to mój kolega powiedział, że najlepsze by było porządne anime jak Naruto, czy Bleach, ale żebyc czasami, chociaż raz na 40 odcinków była jedna scena miłosna... No cóż, byłoby to takie bardizej realne i inspirujące.
Ja osobiście mam łagodny stosunek - nie przeszkadza mi, a nawet jest ciekawym urozmaiceniem, żeby tylko nie za często i nie za ostro. Tak samo jak z podobnymi rzeczami.
Tak jak to mój kolega powiedział, że najlepsze by było porządne anime jak Naruto, czy Bleach, ale żebyc czasami, chociaż raz na 40 odcinków była jedna scena miłosna... No cóż, byłoby to takie bardizej realne i inspirujące.
- Drake
- Golden Oozaru
- Kontakt:
No może i tak ale w większości anime występuja bohaterwoie poniżej 18 roku życia więc wiesz:PpW naruto pdobnie na początku serii bohaterowie mają ledwie 13 lat wiec za na młodzi na zblizenie fizyczne tj.sex:PPA hentai hmm...nie mam nic do filmów hentai czy echii z ciekawą fabułą bo większosć jest bardzo śmieszna jednak wkurzają mnie dwie rzeczy
1.Hentai anime dobrze nam znanych np.NAruto gdyż jest to obraza takiego anime
2.Lolicon(hentai z dziećmi często ponizej 13 roku życia)no naprawde jak ktoś moze coś takiego tworzyć
1.Hentai anime dobrze nam znanych np.NAruto gdyż jest to obraza takiego anime
2.Lolicon(hentai z dziećmi często ponizej 13 roku życia)no naprawde jak ktoś moze coś takiego tworzyć
http://www.mist-village.zobacz.com.pl/ fajna stronka anime(duży download)polecam
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
Hentai manga - piekno kobiecego ciala zawarte w formie japonskiej sztuki rysunku, czego chcec wiecej?
Hentai anime - tu zazwyczaj ukazane sa gwalty na pieknych kobietach przez jakies demony... co kto lubi.
Osobiscie lubie "Pipiru piru piru pipiru pi!". Tytulu nie pamietam, ale wystarczy wpisac wlasnie to w jutub i znajdzie sie to co trzeba. Hentai to to nie jest, ale i tak polecam ;p
Hentai anime - tu zazwyczaj ukazane sa gwalty na pieknych kobietach przez jakies demony... co kto lubi.
Osobiscie lubie "Pipiru piru piru pipiru pi!". Tytulu nie pamietam, ale wystarczy wpisac wlasnie to w jutub i znajdzie sie to co trzeba. Hentai to to nie jest, ale i tak polecam ;p

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.