Rozmawiamy po Japonsku / かたり
Moderator: Moderatorzy
Ohayo minna! Watashi wa tsuushou Treyu desu. Juugo sai. Bokua douyou "Bleach" soshite "Naruto". Sumimasen ga, mou osoi desu. Sayonara.
Okej a teraz przetłumaczę... przynajmniej mam nadzieję, że jest dobrze
Dzień dobry wszystkim! Moja ksywka to Treyu. 15 lat. Lubię Bleach i Naruto. Sorki już późno. Narazie.
Okej a teraz przetłumaczę... przynajmniej mam nadzieję, że jest dobrze
Dzień dobry wszystkim! Moja ksywka to Treyu. 15 lat. Lubię Bleach i Naruto. Sorki już późno. Narazie.

Ore wa Piotrek desu. Juuhachi sai. Osoi ne ore wa narau to narau to narau... Nihon no ore sappari... Kuso! Watashi wa douyou nihon-go, deshite... Okashi san! Narutte mire yo kudosai!
Nie mam pojęcia, czy to jest dobrze. Daje 99%, że jest źle
Powinno to znaczyć: Nazywam się piotrek, 17 lat. Ostatnio się uczę i uczę, i uczę... Nie kumie japońskiego... Cholera! Lubię japonię, no i... Ciastku! Naucz mnie!
Nie mam pojęcia, czy to jest dobrze. Daje 99%, że jest źle
Powinno to znaczyć: Nazywam się piotrek, 17 lat. Ostatnio się uczę i uczę, i uczę... Nie kumie japońskiego... Cholera! Lubię japonię, no i... Ciastku! Naucz mnie!
ワタシホ サッカ センシュ デス。ダエ、 サッカ ガ スキ デスカ?
チョット サッカ デス。
ゲンキ、 クリスーサン? 
Czyli napisałem:
Jestem graczem piłki nożej. Dae, lubisz grać w piłę, bo możemy się zgrać xD.
Co słychać Kris?
Sorki, że w katakanie, ale niezmiernie ją lubię xD. Poza tym chyba nikt nie będzie miał problemów
. Od jutra pisze w kanji, chce potestować wiedzę. Tylko to ćwiczyłem przez ostatni czas xP
チョット サッカ デス。
ゲンキ、 クリスーサン? 
Czyli napisałem:
Jestem graczem piłki nożej. Dae, lubisz grać w piłę, bo możemy się zgrać xD.
Co słychać Kris?
Sorki, że w katakanie, ale niezmiernie ją lubię xD. Poza tym chyba nikt nie będzie miał problemów