Zbyszek-to sie wzieło od takiego jednego pijaka co go zawsze wyzywałem
Genezy waszych pseudo
Moderator: Moderatorzy
Arti - xywka ta powstała, gdy założyliśmy z Rav'em RavDB. Właściwie pochodzi od imienia Arkadiusz. Nikt tak jednak do mnie w realu nie mówi. Kiedyś mówili Areczek, ale jak groziłem, że będę się mścił to przestali.
Segrig - złożyłem ten nick z kilku wyrazów, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć z jakich
Używałem go na DBFuture. Inna wersja nicku to Segriczkov (z rosyjskim akcentem). Tego drugiego używam do niektórych acc.
Segron - transformacja Segriga ;P Używany jako guru DBFuture.
<werble>
EliTa` - na jakiejś libacji robiłem rzeczy, których (z wstydem przyznaję) nie pamiętam. Zaczęli mówić na mnie Elita i tak już zostało. Używane jako xywka w świecie rzeczywistym
Segrig - złożyłem ten nick z kilku wyrazów, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć z jakich
Segron - transformacja Segriga ;P Używany jako guru DBFuture.
<werble>
EliTa` - na jakiejś libacji robiłem rzeczy, których (z wstydem przyznaję) nie pamiętam. Zaczęli mówić na mnie Elita i tak już zostało. Używane jako xywka w świecie rzeczywistym
Na http://www.dbsprite.xt.pl/ jest tez Arti. Myslalem ze to Ty ale jak spojrzalem ze 93 rocznik no to sie zwiesilem xD. Dalbym linka ale sie nie da XD.Arti pisze:Arti - xywka ta powstała, gdy założyliśmy z Rav'em RavDB. Właściwie pochodzi od imienia Arkadiusz. Nikt tak jednak do mnie w realu nie mówi. Kiedyś mówili Areczek, ale jak groziłem, że będę się mścił to przestali.

I'll become The King of Pirates!
Elo historia mojego pseudo jest bardzo dziwna nieuzywam go ale co mi tam napisze pani Katechetka jak oddawała sprawdziany to przeczytala moje imie jako Marej (ja tam napisałem Maciej :/) Noi tak przeczytala. A i jeszcze jedno niepisze ladnie mozna powiedziec ze pisze troche brzydko chyba ze musze cos PIĘKNIE napisać. xD Oto historia mojego pseudo mam je od 2 lat.

- janka_uderza
- Wojownik z Kaioukenem