Genezy waszych pseudo

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Skibix- od nazwiska Skibicki :D Oryginalnie Skiba ale lekko zmodyfikowane przezemnie. W 1 klasie podstawówki jakiś śmieszny typ mnie tak przezwał i tak już zostało :)
Zbyszek-to sie wzieło od takiego jednego pijaka co go zawsze wyzywałem :P A to z kolei mój brat wymyślił :lol:
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Arti - xywka ta powstała, gdy założyliśmy z Rav'em RavDB. Właściwie pochodzi od imienia Arkadiusz. Nikt tak jednak do mnie w realu nie mówi. Kiedyś mówili Areczek, ale jak groziłem, że będę się mścił to przestali.

Segrig - złożyłem ten nick z kilku wyrazów, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć z jakich ;) Używałem go na DBFuture. Inna wersja nicku to Segriczkov (z rosyjskim akcentem). Tego drugiego używam do niektórych acc.

Segron - transformacja Segriga ;P Używany jako guru DBFuture.

<werble>

EliTa` - na jakiejś libacji robiłem rzeczy, których (z wstydem przyznaję) nie pamiętam. Zaczęli mówić na mnie Elita i tak już zostało. Używane jako xywka w świecie rzeczywistym ;)
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Arti pisze:Arti - xywka ta powstała, gdy założyliśmy z Rav'em RavDB. Właściwie pochodzi od imienia Arkadiusz. Nikt tak jednak do mnie w realu nie mówi. Kiedyś mówili Areczek, ale jak groziłem, że będę się mścił to przestali.
Na http://www.dbsprite.xt.pl/ jest tez Arti. Myslalem ze to Ty ale jak spojrzalem ze 93 rocznik no to sie zwiesilem xD. Dalbym linka ale sie nie da XD.
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Arti nie jest zbyt wymyslnym nickie, wiec nie dziwne, ze czasami sie powtarza. Ale, ze jakas 'krova' (i to przez v) z moim avaterem (krowa ktora mam w sygnaturze, ja ja rysowalem) lazi po necie to juz troche bulwersujace :P
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Marej71
SSJ

Post autor: Marej71 »

Elo historia mojego pseudo jest bardzo dziwna nieuzywam go ale co mi tam napisze pani Katechetka jak oddawała sprawdziany to przeczytala moje imie jako Marej (ja tam napisałem Maciej :/) Noi tak przeczytala. A i jeszcze jedno niepisze ladnie mozna powiedziec ze pisze troche brzydko chyba ze musze cos PIĘKNIE napisać. xD Oto historia mojego pseudo mam je od 2 lat.
Obrazek
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Jak to go kurza nie uzywasz jak masz go w nicku? ZAL.RU xF
Awatar użytkownika
janka_uderza
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: janka_uderza »

Ja mam tyle przezwisk, nawet ich nie zlicze!Codziennie mi nowe wymyslaja,zazwyczaj jakies bezsensowne,a biora sie od nazwiska,i czasami z powietrza!! :lol:
Janka!!uderza!
Awatar użytkownika
Marej71
SSJ

Post autor: Marej71 »

Bliz pisze:Jak to go kurza nie uzywasz jak masz go w nicku? ZAL.RU xF
No niezaczesto tak na mnie mówia raczej po imieniu ale na 4um tego uzywam :razz:
ODPOWIEDZ