Chyba mozesz poświęcić tę 1 godzinę na oglądnięcie i tak cały dzien siedzisz przed kompem
Nie moge, wole robic mase innych rzeczy. Nie siedze. To ze jestem na gadu nie znaczy ze jestem na kompie. Czesto caly dzien chodzi komp a ja tylko przelotami jestem, albo gdzies indziej i jak uslysze ze duzo osob pisze to przychodzem. Bez obrazy, ale to ze Ty caly dzien z kompem sie przytulasz to nie znaczy ze kazdy. Wole osoby niz przedmioty XD (przytulac, calowac etc. zeby nie bylo!!! xD)
Ogólnie, mówiąc temat Hellsinga, należy wspomnieć, iż jest to jeden z najlepszych anime z gatunku : horror. Rozmaite sceny walki, ciekawe wypowiadania sie postaci, oraz Alucard zaskakuje na każdym kroku. Jeżeli mam oceniać anime to :
Grafika : 7/10
Fabuła : 6-/10
Reszta : 7/10
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Nie podobalo mi sie wlasnie dlatego, ze mnie nie zaskoczyl ani razu. Niesmiertelny twardziel (jak chuck norris) wszystkim po kolei dokopal i sie przy tym nie spocil.
No... dlatego zaskakuje.. wszystkich zabił i sie nie zmęczył XD//Kris
Ostatnio zmieniony pt paź 26, 2007 8:03 am przez krova, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie podobalo mi sie wlasnie dlatego, ze mnie nie zaskoczyl ani razu. Niesmiertelny twardziel (jak chuck norris) wszystkim po kolei dokopal i sie przy tym nie spocil.
No... dlatego zaskakuje.. wszystkich zabił i sie nie zmęczył XD//Kris
A to że w ostatnim odcinku ginie, to was też nie zaskoczyło... Bo nie dotrwaliście do tego. Ale w sumie to shit mnie to obchodzi.
Dla mni te anime jest spoko, można pooglądać.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy