Ataki

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Piotrek - do kogo to bylo? Jak do mnie to nie nie uwazam ze on jest uposledziony , ale fajnie by bylo gdyby pisal od siebie infa atakow
Dokładnie...kazdy ma jakies pasje
WY np. ogladacie anime dla dzieci zwana DB (bez obrazy)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

BH Daimaouji pisze:WY np. ogladacie anime dla dzieci zwana DB (bez obrazy)
A ty nieogladasz ? :roll:
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

No ale to jest do postu tych co pisza "Ogladasz Pokemona! Ha ha ha ale nie ciebie wielki dzieciak". Dalem to , zeby ich tez "oswiecic" i zeby nie pisali takich dziwactw. Zreszta widzialem Pokemona i DB w tym samym roku , nie wiem co ich taki smieszy.

OK dodaje atak bo chcem pisac na temat

Power Ball

Technika pozwalajaca wytworzyc pelnie ksiezyca o kazdej porze , Sajan koncenktruje sie i wytwarza swieciaca kule w prawej rece i wysyla ja w niebo tworzac efekt pelni ksiezyca co sprawia , ze moga stac sie Oozaru

W Amerykanskiej/Brytyskiej wersji DBZ , Vegeta mowil ze Bardock ja wytworzyl , co jest bladem dubbingu

Uzytkownicy : Vegeta , Thales/Tullece i (przypuszczalnie) reszta sajanow

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
VARS

Post autor: VARS »

Death Ball - wykonujący atak koncentruje energie w jednym lub dwóch palcach, tworzy się ogromna ognista kula, która jest w stanie niszczyc planety...Ataku uzywali : Freeza, Cooler ( i prawdopodobnie King Cold ).
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

VARS pisze:Death Ball - wykonujący atak koncentruje energie w jednym lub dwóch palcach, tworzy się ogromna ognista kula, która jest w stanie niszczyc planety...Ataku uzywali : Freeza, Cooler ( i prawdopodobnie King Cold ).
Death Ball - atak o duzej sile ( mogący niszczyć nawet planety ), polegajacy na wytworzeniu na czubku palca lub w obu dłoniach małej, naładowanej energią kuli.
Vegeta w stylu z Arli pisze:A , juz to bylo
Dragon Fist

Atak Kakarotta polegajacy na wyciagnieciu prawej dloni w formie piesci i z pojawieniem sie (zlotego) smoka , bardzo silny atak uzywany przez KKRTa po raz pierwszy w filmie 13

W Dragon Ball KKRT uzyl podobnego ataku na Piccolo Daimaou ale to nie byla Smocza piesc gdyz byl obraz Oozaru nie Zlotego smoka

Uzytkownicy : Kakarotto

Ayla Mioduńska 2003-2019
Songoten
Oozaru

Post autor: Songoten »

Najlepszy atak to
KA-ME-HA-ME-HAA
Jak Cell III z Songohanem zdezyli swoje ataki :D
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

Death Beam - atak często stosowany przez Freeze w IV formie. Polega na wyciągnięciu dwóch palców ( wskazująecgo i fuckera ) do przodu i wypuszczeniu z nich szybkiego i silnego promienia.
ODPOWIEDZ