galactick world
Moderator: Moderatorzy
galactick world
macie tu odc jesli chcecie sie dowiedzieć o tym czegoś więcej zapraszam na http://s10.invisionfree.com/Dae

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Fryzjer pisze:Nawet całkiem nie żle.
Ale jak można wstawić taki filmik?
Drogi Fryzjerze no to tak wchodzisz na tą stronke http://www.imageshack.us/index.php wybierasz opcje przeglądaj dajesz swój filmik wciskasz host in i masz 4 przykładowe strony twojego filmiku.
A jak wstawić to proste poprostu wklejasz do odpowiedzi adres stronki i juz a żeby filmik było widać odrazu to piszesz przed adresem
Podziękowania dla BH za podanie mi kiedyś tej stroni.
Co do filmiku to nieźle dobre efekty, płynność to zabardzo nie widać bo za szybko i napisy i cały filmik popraw to. narazie daje 2+/6
Ostatnio zmieniony pt maja 27, 2005 2:46 pm przez Rayman, łącznie zmieniany 4 razy.
Po pierwsze to chyba nie w tym temacie co (zrób swój temat)
A co do samego filmiku ja daje 1/6 jest tam tyle błędów i niedociągnięć że gdyby wymieniac to by to zajeło całą strone A4. Oj Fryzjer musisz jeszcze dużo popracować żeby dojść do mojego poziomu
a co dopiero inny z forum LOGa.
A ten 2 to coś nie działa popraw adres.
A co do samego filmiku ja daje 1/6 jest tam tyle błędów i niedociągnięć że gdyby wymieniac to by to zajeło całą strone A4. Oj Fryzjer musisz jeszcze dużo popracować żeby dojść do mojego poziomu
A ten 2 to coś nie działa popraw adres.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Mam do ciebei pytania
1.Zamiast Final Flasz mogles dac ostateczny blysk , gdyz to lepiej brzmi
2.Od kiedy Bardock mowi do KKRT Goku zamiast KKRT lub syn?!
3.Och , Cooler a nie Coler!
Daje ci mimo co 4-
1.Zamiast Final Flasz mogles dac ostateczny blysk , gdyz to lepiej brzmi
2.Od kiedy Bardock mowi do KKRT Goku zamiast KKRT lub syn?!
3.Och , Cooler a nie Coler!
Daje ci mimo co 4-
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Sory za błędy może później je poprawię
.
I dzięki za dobrą ocenę
.
I dzięki za dobrą ocenę
Ostatnio zmieniony pt maja 27, 2005 3:03 pm przez Rayman, łącznie zmieniany 1 raz.
Sory poniosło mnie
.
Ostatnio zmieniony pn lip 04, 2005 3:15 pm przez Rayman, łącznie zmieniany 1 raz.