Moda na ficki
Moderator: Moderatorzy
Moda na ficki
Na naszym forum panuje dziwna moda na pisanie swoich fanfickow. Jak wiadomo nie kazdy posiada talent literacki co oczywiscie z pozycji autora nie dyskfalifikuje, ale dziwi mnie troche, ze na 30 (?) aktywnych userow znalesc mozna z 15 (?) prac. Tu powstaje moje pytanie, a wlasciwie ich zestaw, na ktore kazdy jest proszony o odpowiedz:
1. Czy lubisz czytac?
2. Czy wolisz czytac niz ogladac film?
3. Czy lubisz pisac?
4. Czy wolisz pisac niz rysowac?
5. (najwazniejsze) Czy uwazasz, ze ktos taki jak ja (czyt. nieutalentowany literacko) jest w stanie napisac fanfick?
6. Czy chcialbys (patrz wyzej) zeby takowy sie pojawil?
1. Czy lubisz czytac?
3. Czy lubisz pisac?
5. (najwazniejsze) Czy uwazasz, ze ktos taki jak ja (czyt. nieutalentowany literacko) jest w stanie napisac fanfick?

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Re: Moda na ficki
1.Takkrova pisze:Tu powstaje moje pytanie, a wlasciwie ich zestaw, na ktore kazdy jest proszony o odpowiedz:
1. Czy lubisz czytac?
3. Czy lubisz pisac?
2.To i to
3.Tak
4.To i to
5.Tak
6.Tak
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
1.Tak, ale nie specjalnie ff, chyba, że porządniejsze dzieła.BH Daimaouji pisze:krova napisał/a:
Tu powstaje moje pytanie, a wlasciwie ich zestaw, na ktore kazdy jest proszony o odpowiedz:
1. Czy lubisz czytac?
3. Czy lubisz pisac?
2.Zależy co
3.Czasem mam chęć, ale nie ma sensu napisania 4-5 odcinków i pozostawienia nieskończonego ff.
4.Nie umiem rysować xD
5.Każdy może pisać, im więcej z pewnościa bedziesz pisać lepiej.
6.FF krovy? Czemu nie?
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
1.Takkrova pisze:Na naszym forum panuje dziwna moda na pisanie swoich fanfickow. Jak wiadomo nie kazdy posiada talent literacki co oczywiscie z pozycji autora nie dyskfalifikuje, ale dziwi mnie troche, ze na 30 (?) aktywnych userow znalesc mozna z 15 (?) prac. Tu powstaje moje pytanie, a wlasciwie ich zestaw, na ktore kazdy jest proszony o odpowiedz:
1. Czy lubisz czytac?
3. Czy lubisz pisac?
2.Tak
3.Tak
4.Tak
5.Tak, może go nie skończysz, ale tak.
6.Tak
Nie ma jak różnorodne odpowiedzi
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
1.Takkrova pisze: 1. Czy lubisz czytac?
3. Czy lubisz pisac?
2.Tak
3.Tak
4.Tak
5.Tak
6.Tak
I po co nas się pytasz? Pisz i pokazuj ;d

1. Tjakrova pisze:1. Czy lubisz czytac?
3. Czy lubisz pisac?
2. Lubie czytac oraz ogladac filmy tak samo
3. Tja
4. Tja
5. Tja (czemu nie? Mark pisze to kazdy moze
6. Tja (jedziesz Krovka
7. Tja

I'll become The King of Pirates!
1. Czy lubisz czytac? Pewnie.
2. Czy wolisz czytac niz ogladac film? Zależy czego. Z chęcią zobaczyłbym ekranizacje moich ulubionych fików, ale jak mają tyle opuszczać co w HP to wolę czytać
.
3. Czy lubisz pisac? Lubię.
4. Czy wolisz pisac niz rysowac? PISAĆ! RYSUNKI DO KOSZA!! Może przesadzam, uświadomcie mnie jakby co
.
5. (najwazniejsze) Czy uwazasz, ze ktos taki jak ja (czyt. nieutalentowany literacko) jest w stanie napisac fanfick? Jeśli masz plan ciekawej fabuły - dawaj, może coś z tego wyjść.
6. Czy chcialbys (patrz wyzej) zeby takowy sie pojawil? Tak, może nawet bym go przeczytał
2. Czy wolisz czytac niz ogladac film? Zależy czego. Z chęcią zobaczyłbym ekranizacje moich ulubionych fików, ale jak mają tyle opuszczać co w HP to wolę czytać
3. Czy lubisz pisac? Lubię.
4. Czy wolisz pisac niz rysowac? PISAĆ! RYSUNKI DO KOSZA!! Może przesadzam, uświadomcie mnie jakby co
5. (najwazniejsze) Czy uwazasz, ze ktos taki jak ja (czyt. nieutalentowany literacko) jest w stanie napisac fanfick? Jeśli masz plan ciekawej fabuły - dawaj, może coś z tego wyjść.
6. Czy chcialbys (patrz wyzej) zeby takowy sie pojawil? Tak, może nawet bym go przeczytał
1. Only Harry Potter...
2. Wolę oglądać film.
3. Lubię pisać, ale tylko na komputerze przy użyciu dobrej klawiatury (nie za twardej).
4. Same here.
5. Nie rozumiem pytania. Ja, czyli Ty? Czy ja, czytający to pytanie?... Każdy może napisać fanfika. No może są wyjątki...
6. Mam to gdzieś szczerze mówiąc :]
2. Wolę oglądać film.
3. Lubię pisać, ale tylko na komputerze przy użyciu dobrej klawiatury (nie za twardej).
4. Same here.
5. Nie rozumiem pytania. Ja, czyli Ty? Czy ja, czytający to pytanie?... Każdy może napisać fanfika. No może są wyjątki...
6. Mam to gdzieś szczerze mówiąc :]
1.Takkrova pisze: 1. Czy lubisz czytac?
3. Czy lubisz pisac?
2.zalezy, harrego wole przeczytac : P
3.Nie
4.Tak
5.Ta
6.Nie xD
1. Czy lubisz czytac?
3. Czy lubisz pisac?
1.Takk!
2. Zależy co. HP czytać, filmy są strasznie obcięte. Ale LotR np. książka (którą skończyłem dzisiaj czytać xD) mnie nudziła, a film jest nawet fajny ; ). Także, zależy co, ale raczej czytać.
3. Taaaa xD Ale tylko na kompie.
4. Nie umiem rysować, w związku z czym wolę pisać (chociaż też nie umiem xD)
5. Czemu nie?
6. Jak ci się chce pisać, to pisz ;P
3. Czy lubisz pisac?
1.Takk!
2. Zależy co. HP czytać, filmy są strasznie obcięte. Ale LotR np. książka (którą skończyłem dzisiaj czytać xD) mnie nudziła, a film jest nawet fajny ; ). Także, zależy co, ale raczej czytać.
3. Taaaa xD Ale tylko na kompie.
4. Nie umiem rysować, w związku z czym wolę pisać (chociaż też nie umiem xD)
5. Czemu nie?
6. Jak ci się chce pisać, to pisz ;P
.
1. Czy lubisz czytac? - Tak
2. Czy wolisz czytac niz ogladac film? - Nie zawsze, zależy. Np.: Preferuję anime od mangi, chyba, że jest kolorowa
3. Czy lubisz pisac? - czasami
4. Czy wolisz pisac niz rysowac? - Wolę rysować dodając komentarze słowne
5. (najwazniejsze) Czy uwazasz, ze ktos taki jak ja (czyt. nieutalentowany literacko) jest w stanie napisac fanfick? - szczerze: tak. Ale wiadomo jak będzie on wyglądał, dlatego radziłbym przeczytać kilka książek - to naprawde zwiększa umiejętności
6. Czy chcialbys (patrz wyzej) zeby takowy sie pojawil? - Tak, z chęcią go poczytam, a jak mi się spodoba, to nawet może po kilka razy całość prześledzę wzrokiem. Gdyby jednak mi się nie spodobał, to z chęcią go przeczytam - będe wiedział w jaki sposób NIE PISAĆ i zostanie on jedną wielką księgą czego nie wolno robić pisząc opowiadania ^^
2. Czy wolisz czytac niz ogladac film? - Nie zawsze, zależy. Np.: Preferuję anime od mangi, chyba, że jest kolorowa
3. Czy lubisz pisac? - czasami
4. Czy wolisz pisac niz rysowac? - Wolę rysować dodając komentarze słowne
5. (najwazniejsze) Czy uwazasz, ze ktos taki jak ja (czyt. nieutalentowany literacko) jest w stanie napisac fanfick? - szczerze: tak. Ale wiadomo jak będzie on wyglądał, dlatego radziłbym przeczytać kilka książek - to naprawde zwiększa umiejętności
6. Czy chcialbys (patrz wyzej) zeby takowy sie pojawil? - Tak, z chęcią go poczytam, a jak mi się spodoba, to nawet może po kilka razy całość prześledzę wzrokiem. Gdyby jednak mi się nie spodobał, to z chęcią go przeczytam - będe wiedział w jaki sposób NIE PISAĆ i zostanie on jedną wielką księgą czego nie wolno robić pisząc opowiadania ^^