Psy rules xD A koty są mi obojętne, lata mi kilkanaście po ogrodzie, ale jakoś mi zwisają. Mogłoby ich równie dobrze nie być. Mam psa. Hovawart rasę pierwszy raz usłyszałem, dziwna jakaś, ale pies fajny ^.^ Roków ma jeden od jakiś 3 dni (a może jezscze nie ma ?), duże czarne psisko. fajne xD
Koty moze i sa ladne ale nie przepadam za nimi. Z tego co wiem to kot jest jednym z najgorszych zwierzat jesli chodzi o roznoszenie chorob. Zdecydowanie wole psy. Nie ma jak pozadne psisko, ktore w razie potrzeby moze komus odgrysc dupsko ;p
Ja wole jednak koty sa fajne smukłe i zwinne. Ich minusem jest to ze sa falszywe, ale jesli sie kota wychowa i dba o niego mysle ze odplaci sie wdziecznoscia?
Koty lubie , ale wole psy. Psy są fajne przyjdą przywitają sie, chcą sie bawic, są przyjacielskie a koty są ciche nie słychac ich i nawet nie pokazują, że sie cieszą. Sam nawet mam psa jest miły i lubi ludzi. ( koty prawie zawsze są takie, że nie przepadają za ludźmi i uciekają)
słodziutki nie ? xD
(BTW : urodzinki byly wczoraj : P)
AdeQ pisze:Mialem kiedys psa o imieniu Max ale nisczyl wszytko w domu i oddalismy go babci
Hmmmm, wiesz w takich przypadkach to pies leci na dwor ....(no chyba ze mieszkanie w bloku). Ja staram sie psa traktowac jak rodzine.( czyli wlasnego psa traktuje lepiej niz kolegow xD)
niech bedzie ze wole psy - niewdzieczny kot mi sie trafil =<
Mhm, lubie mniej wiecej tak samo(no moze psy bardziej, ale zalezy jakie), niestety nie posiadam, ani psa, ani kota. Chcialbym miec psa rasy haski(husky?) te psy sa po prostu piekne, silne i madre. Pies jest lepszy od kota pod tym wzgledem, ze jest madrzejszy i posluszniejszy. A poza tym z takim pieskiem (jak np dorosly haski) raczej Ci nie przysapie byle kto na ulicy