No o tym mowie , zreszta ta podoba mi sie ta gra , choc bardziej wole BT , nie jest tak denerwujaca , choc atak (pana) Bardocka jest bezcenny , pan Panbukin pojawia sie , fajny atak i BTW atak Bardocka "oszczep rozruchu" to chyba najbardziej wyszlo tym z AtariBardock pisze:w sensie przegrywaną na pleja czyli kopia dysku
Dragon Ball Z: Budokai 3
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Android 16
Android
Android
Bardok
Captain Ginyu
Cell
Cell Jr.
Cooler
Dabura
Dr. Gero
Fat buu
Frieza
Gogeta (ssj2)
Gogeta (ssj4)
Gogeta (Vegeta)
Goku (SSJ4)
Goten
Gotenks
Great Saiyaman
Hercule/Mr.Satan
Kid Buu
Kid Goku
Kid Trunks
Majin Buu
Omega Shenron
Saibaman
Super Buu
Supreme Kai/Kaioshin
Teen
Trunks
Trunks
Vegeta
Vegito(Goku)
Vegito(Vegeta)
Videl
Lista postaci. Przy czym fuzje i SSJ4 Vegete można kupić w sklepie.
Android
Android
Bardok
Captain Ginyu
Cell
Cell Jr.
Cooler
Dabura
Dr. Gero
Fat buu
Frieza
Gogeta (ssj2)
Gogeta (ssj4)
Gogeta (Vegeta)
Goku (SSJ4)
Goten
Gotenks
Great Saiyaman
Hercule/Mr.Satan
Kid Buu
Kid Goku
Kid Trunks
Majin Buu
Omega Shenron
Saibaman
Super Buu
Supreme Kai/Kaioshin
Teen
Trunks
Trunks
Vegeta
Vegito(Goku)
Vegito(Vegeta)
Videl
Lista postaci. Przy czym fuzje i SSJ4 Vegete można kupić w sklepie.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Supreme Kai/Kaioshin : Przejdź drugi raz story mode Adult Gohanem. Przed ostatnią walką trzeba polatać i zmienisz bieg wydarzeń, w efekcie zdobywasz Kaia(niedokładnie, bo nie pamiętam
)
Android 16: Drugi raz w Story Mode Krillanem, znajdziesz go na wyspach koło Kame House podczas Cell Sagi.
Saibamen i Cell Jr. to juz trzeba walczyć w Dragon Arenie(masz ją?)
Dr.Gero dostajesz za przejście gry Jamszą.
Trunka dostawało sie za przejście gry Vegetą
Android 16: Drugi raz w Story Mode Krillanem, znajdziesz go na wyspach koło Kame House podczas Cell Sagi.
Saibamen i Cell Jr. to juz trzeba walczyć w Dragon Arenie(masz ją?)
Dr.Gero dostajesz za przejście gry Jamszą.
Trunka dostawało sie za przejście gry Vegetą
Kris (18-07-2008 22:04)
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Poprawionepp3088 pisze:Android 16
Android 17
Android 18
Bardok
Brolly
Captain Ginyu
Cell
Cell Jr.
Cooler
Dabura
Dr. Gero
Frieza
Gohan
Goku
Goten
Great Saiyaman
Hercule/Mr.Satan
Kid Buu
Kid Gohan
Kid Goku
Kid Trunks
Krilin
Majin Buu
Omega Shenron
Piccolo
Rikum
Saibaman
Super Buu
Supreme Kai/Kaioshin
"Teen" Gohan
Tien
Trunks
Uub
Yamcha
Vegeta
Videl
Wiec oto jak zdobyc ichMam Dragon Arene...
Saibamen - twoja postac musi miec poziom 10-15 potem musi cie zaatakowac Nappa pokonaj go (mialem trudnosci z tym)
Cell jrs - twoja postac musi miec poziom 25-30 (?) potem musi cie zaatakowac Piccolo jr , pokonaj go
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
-
VARS
Ta gra rzadzi, od paru dni pykalem na konsoli kuzyna, przeszedlem DU dwa razy Goku i Vegeta oraz po razie Brollym, Kid/Teen/Adult Gohanem. Vegeta mam ssj4 bo mam breaktrought, odblokowalem KKRTem SJJ4 (przypadkowo
), tymi postaciami co gralem w DU mysle ze mam wszystkie ataki. Fuzje KKRTa i Vegety mam oprocz Gogety SSJ4 ale jak teraz bede gral na weekend to sobie odblokuje ja, li shenrona i moze reszte postaci zalezy jak bedzie z czasem.
Co do gry. Po prostu bomba z paroma defektami. Gra sie swietnie, gra wciaga, dosc latwo jest sie nauczyc grac, poczatki nie sa strasznie trudne, grafika moim zdaniem stoi na dobrym poziomie, muzyka i dzwieki takze dobrze (mamy wersje pal bodajze), moj najwiekszy zawod to brak poziomu USSJ i brak serii GT(fakt mozna sie bylo tego spodziewac po nazwie ale myslalem ze skoro sa poziomy ssj4 i postac li shenrona to gt jest), srebrne futerko KKRTa (i chyba Vejity) w przykladowo VS mode na poziomie SSJ4
. Na poczatku nie czailem odblokowywania, ale teraz wiem ze najlepiej po kazdej walce cala mape przeleciec zeby poszukac siana i unlockow.
Mam pytanie, czy jesli kupie juz jakas technike w skill shopie to juz jej nie bedzie tak jakby? CHodzi mi o to czy jest mozliwosc niepotrzebnej straty siana poprzez kupowanie czegos X razy.
Jeszcze jedno pytanie. Jakim cudem gostek (http://pl.youtube.com/watch?v=9SZHEWgZbow) ma Vegete SSJ4 i fuzje przeciez fuzja zajmuje cale to okno gdzie wybieram umiejetnosci.
A tak ogolnie to giere polecam
, obowiazek kazdego fana DB.
Co do gry. Po prostu bomba z paroma defektami. Gra sie swietnie, gra wciaga, dosc latwo jest sie nauczyc grac, poczatki nie sa strasznie trudne, grafika moim zdaniem stoi na dobrym poziomie, muzyka i dzwieki takze dobrze (mamy wersje pal bodajze), moj najwiekszy zawod to brak poziomu USSJ i brak serii GT(fakt mozna sie bylo tego spodziewac po nazwie ale myslalem ze skoro sa poziomy ssj4 i postac li shenrona to gt jest), srebrne futerko KKRTa (i chyba Vejity) w przykladowo VS mode na poziomie SSJ4
Mam pytanie, czy jesli kupie juz jakas technike w skill shopie to juz jej nie bedzie tak jakby? CHodzi mi o to czy jest mozliwosc niepotrzebnej straty siana poprzez kupowanie czegos X razy.
Jeszcze jedno pytanie. Jakim cudem gostek (http://pl.youtube.com/watch?v=9SZHEWgZbow) ma Vegete SSJ4 i fuzje przeciez fuzja zajmuje cale to okno gdzie wybieram umiejetnosci.
A tak ogolnie to giere polecam

I'll become The King of Pirates!
- BH Daimaouji
- SSJ 5
W przeciwienstwie do fuzji w Vegetto lub Gogete , gdy dajesz kapsule z Super Gogeta Vegeta/KKRT maja gratis transformacje w SSJ4Pitti pisze:Jeszcze jedno pytanie. Jakim cudem gostek (http://youtube.com/watch?v=9SZHEWgZbow) ma Vegete SSJ4 i fuzje przeciez fuzja zajmuje cale to okno gdzie wybieram umiejetnosci.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019