Teraz ja wam powiem, możecie mi nie wierzyć ale to są prawdziwe wyniki. W W gazecie wyborczej były te testy, nie patrzałem na wyniki w trakcie rozwiązywania, dalem sobie tsamo czasu co wy
Humanistyczny - 43/50
Matematyczny - 20/50
Z matmy jestem cienki, ale to pewnie zawazyło na moim wyniku to, ze jeszcze tego wszysktiego nie przerabiałem, wszak jestem dopiero w 2. klasie Jak już mowilem, humatnistyczny był banalnie prosty, uwielbiam język polski
Heh Rav.... Wypracowania, pisanie opowiadań itp to moja mocna strona, a gdy widze jakieś równania czy zakichane glupoty matematyczne, to głupieje... Nie mam kompletnie pojęcia jak to wykonać... Zauważ, ze na testy Humanistyczne nie trzeba się uczyć - przynajmniej ja - a na matematycznym to nie ujdzie, trzeba wykuć wzory i obliczać duzo w domu
Ja nawet nie pisze obstawki mojej ;P w sumie nie jest tak zle ale co te pkt daja? Przeciez srednia sie liczy i zachowanie przeciez wyniki egzamu bd w polowie czerwca a podania musza juz byc zlozone wiec do ciemnego pindola po co te pkt sa?!
Za olimpiady też...?A jesli ktoś reprezentował ze 5 razy szkołe w zawodach i zdobywał 1-2 miejsca? I czy jak druzyna grwała jako gimnazjum, zajęła 1 miejsce, to sie też liczy? Jesli tak to cool, nie bedę miał zadnych problemów