Hahaha...Pitti, Pitti...lolPitti pisze:A ja zrobie inaczej i zagłosuje na Rafała ;p
Turniej Użytkowników SSJPower - edycja VI
Moderatorzy: Bobercik, Moderatorzy
Widzisz Barni
a mówiłeś że zemną przegrasz 
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
napewnoBarni pisze:Jest 15 głosów, a tylko 4 osoby napisały na kogo głosują ^^ Więc może być też 11:4 xD
to pewnie byczek zrobił sobie kilkanaście kont na forum i głosuje na mnie po to żebym wygrał
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Barni wygral
OK koniec rundy , teraz "czwierc finaly"
Oto walki
Krzyś (Wolak) vs Krystian (Kris)
Maciek (Krova) vs Robert (Bobercik)
PP3088 vs Piotrek (Dae)
Rav vs Barni
OK koniec rundy , teraz "czwierc finaly"
Oto walki
PP3088 vs Piotrek (Dae)
Rav vs Barni
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Barni wygrał. Niespodzianka? Nie wiem. Teraz każda walka będzie trwała 3 dni (nowość XD), wynik ukryty. Niech nikt nie daje ankiety, dopóki Kris nie zrobi odjechanej na maxa drabinki turniejowej.
1) Wolak vs. Kris - chyba jedyna walka która wydaje się mieć zdecydowanego faworyta. Teraz na forum "panują" nowi userzy, a oni nie znają Mistrza Wolaka, wiec na luzie wygra Kris.
2) Krova vs. Bobercik - nie mam pojęcia czy wygram, ale fajnie byłoby dojść do półfinału, gdzie nie mam szans z Kris'em bo nie znam wszystkich "młodych". Ale co do tej walki, stawiam na remis xD
3) pp3088 vs. Dae - Dae nie ma na forum ostatnio, a pp jest "popularny" więc chyba raczej on.
4) Rav vs. Barni - nie mam pojęcia, ale chyba Barnaba
Ciekawe pojedynki. Spekulacje (moje):Bartuś pisze:
PP3088 vs Piotrek (Dae)
Rav vs Barni
1) Wolak vs. Kris - chyba jedyna walka która wydaje się mieć zdecydowanego faworyta. Teraz na forum "panują" nowi userzy, a oni nie znają Mistrza Wolaka, wiec na luzie wygra Kris.
2) Krova vs. Bobercik - nie mam pojęcia czy wygram, ale fajnie byłoby dojść do półfinału, gdzie nie mam szans z Kris'em bo nie znam wszystkich "młodych". Ale co do tej walki, stawiam na remis xD
3) pp3088 vs. Dae - Dae nie ma na forum ostatnio, a pp jest "popularny" więc chyba raczej on.
4) Rav vs. Barni - nie mam pojęcia, ale chyba Barnaba