Samobójstwo.

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Są głupie powody, ale nie tylko. Uogulniasz kolego. Czasem człowiek jest tak przybity, że nie widzi innej drogi. Nie akceptuje tego, nie popieram, ale zrozumieć bliźniego potrafię. Są różne sytuacje i różne wybory. Powiem Ci szczerze, że są osoby gorsze od samobójców. Mianowicie osoby, które świadomie się do tego przczyniły i w dodatku tego nie żałują. Na stos powiedziałbym oględnie, ale zostana mi zaraz wytknięty brak człowieczeństwa.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Drake
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Drake »

MeTeO*kSg* pisze:Drake, nie do końca się z Tobą zgadzam...Samobójcy to nie tylko tchórze, to również osoby o słabych nerwach...Nie wiesz jak to jest, bo nigdy nie byłeś w sytuacji bez wyjścia...
Tak myślisz w takim razie mnie nie znasz wiele razy byłem w takiej sytuacji ale mam dume i zawsze podchodze do nich z podniesioną głową i nie ma sytuacji bez wyjścia Zacytuje tutaj pewnie powiedzienie zapomniałem skąd"Każdy problem ma rozwiązanie jeśli nie ma rozwiązania nie ma też i problemu"
http://www.mist-village.zobacz.com.pl/ fajna stronka anime(duży download)polecam
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Drake pisze:jak można się zabić po dziewczyna/chłopak z tobą serwer"
Nie moglem sie powstrzymac musialem dac cytat do serwera :)
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Drake
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Drake »

No cóż chyba naprawde mi odbija od kompa sorka za oftop ale nie mogłem nie odpowiedzieć:P
http://www.mist-village.zobacz.com.pl/ fajna stronka anime(duży download)polecam
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
Awatar użytkownika
Tapion
SSJ 4

Post autor: Tapion »

To jest głupota bo po co się zabijać jak ma się jakiś problem nie lepiej jest o nim pogadać z kimś bliskim albo iść do psychologa :?: Samobójca nawet nie zdaje sobie sprawy z tego jaką przykrość robi rodzinie,znajomym zabijając sie . W 2004 mój sąsiad z 5 piętra (czyli podemną ja mieszkam na 6 :P ) skoczył z dachu mojego bloku ( 11 pięter ) ponieważ pokłócił sie ze swoim ojcem . Głupota :?:
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Samobójcy podobno nie bardzo zdają sobie sprawę z tego co robią. Tak jakby zły duch opętał ich ciało i duszę ;]
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Tapion pisze:To jest głupota bo po co się zabijać jak ma się jakiś problem nie lepiej jest o nim pogadać z kimś bliskim albo iść do psychologa :?:
Tutaj akurat ich rozumiem. Zazwyczaj gdy samobójca ma zamiar się zabić to nie ma bliskich osób, lub tylko tak uważa. A nie wydaje mi się że chętnie by poleźli do psychologa. Jednak, trzeba postarać się z tym zmierzyć. Ale to tylko gadanie.
Obrazek
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Tapion pisze:To jest głupota bo po co się zabijać jak ma się jakiś problem nie lepiej jest o nim pogadać z kimś bliskim albo iść do psychologa Samobójca nawet nie zdaje sobie sprawy z tego jaką przykrość robi rodzinie,znajomym zabijając sie .
Często problem jest tak przybijający(wg. samobójcy), ze nie ma siły o tym porozmawiać, nie chce przeżywać tego od nowa, bądź zwyczajnie się wstydzi. Zazwyczaj samobójca nienawidzi sam siebie. Czy to jest egoistyczne? Powtarzac się nie będe. Pisałem tu już pełno postów.

[ Dodano: Sro Sie 15, 2007 7:35 pm ]
Arti pisze:Samobójcy podobno nie bardzo zdają sobie sprawę z tego co robią. Tak jakby zły duch opętał ich ciało i duszę ;]
Ta jeszcze dinozaura maja w szafie i demona w pokebalu -.-
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

pp3088 pisze:
Arti pisze:Samobójcy podobno nie bardzo zdają sobie sprawę z tego co robią. Tak jakby zły duch opętał ich ciało i duszę ;]
Ta jeszcze dinozaura maja w szafie i demona w pokebalu -.-
Naprawdę. Człowiek w chwili popełniania samobójstwa jest w tak głębokiej depresji (bądź umysłowo chory), że jest niepoczytalny i nie wie co w tym momencie robi -_-
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
ODPOWIEDZ