Ja wiem tylko ze fajnie sie biega w Tony Hawk: American Wasteland. Ew. Mozna poskakać w Grand Thef Auto: San Andreas. A co wy wiecie na temat parkour w grach? Cieszyłbym się gdyby choć jedna osoba znała jakąś fajan grę z możliwościa pk lub cos w tym stajlu
Gry parkour?
Moderator: Moderatorzy
Gry parkour?
Czy znacie jakies gry gdzie można uprawiać parkour? A może jest gra o pk?
Ja wiem tylko ze fajnie sie biega w Tony Hawk: American Wasteland. Ew. Mozna poskakać w Grand Thef Auto: San Andreas. A co wy wiecie na temat parkour w grach? Cieszyłbym się gdyby choć jedna osoba znała jakąś fajan grę z możliwościa pk lub cos w tym stajlu

I'll become The King of Pirates!
Tak, to gra rpg z tego co pamietam.Barni pisze:Hehe.. i co ?xD Uczysz się coraz to nowszych vaultów ? xD
[ Dodano: Wto Sie 14, 2007 12:48 pm ]
http://www.psp411.com/show/product/287/ ... nning.html

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Free running na PS2 jest czystą grą free runnową, a więc zawiera elementy parkour. Tylko oczywiście uliczne biegi Free runnowe są o wiele lepsze od parkour ze względu na tricki.
Jak ktoś chce, to niech poszuka sobie na www.gamespot.com lub www.gry-online.pl filmików z gry
Jak ktoś chce, to niech poszuka sobie na www.gamespot.com lub www.gry-online.pl filmików z gry
Myslalem ze Parkour to obcojezyczna nazwa Free Runningu. Dae jestes pewien?Dae pisze:Free running na PS2 jest czystą grą free runnową, a więc zawiera elementy parkour. Tylko oczywiście uliczne biegi Free runnowe są o wiele lepsze od parkour ze względu na tricki.
Na stronie Urban Freeflow raz jest napisane ze uprawiaja FR a raz ze PK.

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Z tego co się orientuje, to jest tak:
Parkour - sztuka przebiegnięcia dystansu miejskiego(bądź nie miejskiego) w jak najszybszym czasie, niemalże w linii prostej(przydatne, gdy ktoś przed kimś ucieka)
Free running - bieg, w którym sami ustalamy zasady i robimy co chcemy(zazwyczaj zaawiera ogromną ilość akrobatyki)
Akrobatyka - no wiadomo, same tricki
Parkour - sztuka przebiegnięcia dystansu miejskiego(bądź nie miejskiego) w jak najszybszym czasie, niemalże w linii prostej(przydatne, gdy ktoś przed kimś ucieka)
Free running - bieg, w którym sami ustalamy zasady i robimy co chcemy(zazwyczaj zaawiera ogromną ilość akrobatyki)
Akrobatyka - no wiadomo, same tricki