Nowe wybory - pomysł dobry czy zły?
Moderator: Moderatorzy
- Drake
- Golden Oozaru
- Kontakt:
Polityka to poważny temat?!Pewnie tak ale nie w tym kraju dlatego pp3088 ma racje ze młodzież powinna zainteresować się polityką gdyż inaczej każdy kto będzie mógł wyjedzie z tego państwa.Obecny rząd i prawo jest pożal się boże.Zus okrada ludzi z pieniędzy przepisy prawne są absurdalne,Podatki są za wysokie i wymyślane są coraz głupsze aby zasilić budżet państwa(normalnie nobla temu kto chiał wprowadzić podatek od brudnego samochodu i podatek od antykoncepcji).Państwo jest cholernie zadłużone a politycy zamiast zajmować się ważnymi sprawami zajmują się lustracją i jakimiś Cba.(Na tej kartce lustracyjnej jak by mi przysłali to bym im napisał pocałujcie mnie niekoniecznie w wiadomo co).Jednym słowem żyjemy w państwie absurdu i idiotyzmu.Dobrze ze chociaż Okocim jest tylko dla Orłów
http://www.mist-village.zobacz.com.pl/ fajna stronka anime(duży download)polecam
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
Oj Arti, Arti... Moze to ja jestem przewraziliony jesli chodzi o twoje posty, ale ja tu widze taki przekaz: "wiem wiecej od was, widze wiecej, rozumiem wiecej. nie bede wam tlumaczyl, bo nie jestescie w stanie tego zrozumiec waszymi malymi mozdzkami"Arti pisze:ale nieważne. Miałem o tym nie pisać.
Mundurki... co w tym zlego? Akurat tutaj - wszystko mi jedno. Wiadomo, ze we wszystkich szanujacych sie szkolach mundurki byly noszone od zawsze i tak zostanie.
Lewica, prawica - nie widze roznicy. Za to widze co sie teraz wyprawia na arenie miedzynarodowej i nie podoba mi sie to ani troche. Jak w ogole mozna dyskutowac o tarczy antyrakietowej dla USA, ktora my mamy utrzymywac z wlasnej kieszeni (tak, MY, podatnicy), zarazem narazajac nasz kraj na ataki ze strony wschodnich terrorystow, a takze niezadowolenie innych panstw, miedzy innymi Rosji. Trzy pieczenie na jednym ogniu, gratulacje dla naszych politykow, oby tak dalej!
Jestem bardzo tolerancyjny, ale glowa panstwa to nie miejsce dla pana K. Prezydent, ktory do wygloszenia przemowienia potrzebuje podestu, bo nie siega do mikrofonu (ba, nawet zza skrzyni nie wystaje) jest posmiewiskiem. Jak widac ludzie nie rozumieja, ze on wlasnie reprezentuje Polskę. W takiej na przyklad Ameryce, obywatele doskonale wiedza, ze ludzie u wladzy powinni sie dobrze prezentowac. Nie mam do Amerykanow szacunku, bo statystyczny mieszkaniec USA to kompletny debil i jest prawdopodobne, ze glosuja na znanych ludzi, bo nie mysla nad tym co robia. Ale robia dobrze, wybor aktora na prezydenta to w gruncie rzeczy swietne posuniecie: dobrze sie prezentuje i potrafi klamac.
Nowe wybory zmienia bardzo duzo (oby...), bo ja na pewno wybieram sie do urny.

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

I bardzo dobrze, bo Amerykanie to wyjątkowi głupcy. Pewien Australijczyk przeprowadził ankietę wśród przechodzinich. Zaprezentuję kawałek:krova pisze:Nie mam do Amerykanow szacunku, bo statystyczny mieszkaniec USA to kompletny debil i jest prawdopodobne, ze glosuja na znanych ludzi, bo nie mysla nad tym co robia.
-Do you know who is Kofi Anaan?
-Koffe? I like.
Przypomne, że był to przewodniczący ONZ.
Kolejna kompromitacja, facet pytany o terrorystów wskazuje na Australie i mówi: fuck them all. Kolejny wskazał Francję
A co w tym dobrego. Hmm, ale ja nie chodzę do "szanującej" się szkoły. A tak bez żartów, to nic nie wnoszą.krova pisze:Mundurki... co w tym zlego? Akurat tutaj - wszystko mi jedno. Wiadomo, ze we wszystkich szanujacych sie szkolach mundurki byly noszone od zawsze i tak zostanie.
Nietylko Ty masz takie wrażenie.krova pisze:Oj Arti, Arti... Moze to ja jestem przewraziliony jesli chodzi o twoje posty, ale ja tu widze taki przekaz: "wiem wiecej od was, widze wiecej, rozumiem wiecej. nie bede wam tlumaczyl, bo nie jestescie w stanie tego zrozumiec waszymi malymi mozdzkami"
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
O co Wam chodzi? Chyba rzeczywiście jesteście przewrażliwieni albo szukacie zadymy. Ja tylko wypisuję moje myśli i opinie.pp3088 pisze:Nietylko Ty masz takie wrażenie.krova pisze:Oj Arti, Arti... Moze to ja jestem przewraziliony jesli chodzi o twoje posty, ale ja tu widze taki przekaz: "wiem wiecej od was, widze wiecej, rozumiem wiecej. nie bede wam tlumaczyl, bo nie jestescie w stanie tego zrozumiec waszymi malymi mozdzkami"