Imię i nazwisko reżysera pokazują na samym początku filmu więc można zobaczyć no ale nie winie BH za to że nie wiedział może nie zauważył lub coś ale chodzi o wypisanie swojego ulubionego filmu a nie ulubionego reżysera
Goku SSJ4 pisze:Imię i nazwisko reżysera pokazują na samym początku filmu więc można zobaczyć no ale nie winie BH za to że nie wiedział może nie zauważył lub coś ale chodzi o wypisanie swojego ulubionego filmu a nie ulubionego reżysera
Autor mnie nie obchodzi , nawet nie pamiętam kto grał Jasona ale w jednym odcinku widziałem na końcowych napisach retrospekcje z poprzedniego odcinka i dam byli podani aktorzy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Wszystkie filmy Q. Tarantino, Gwiezdne Wojny( 4,5 i 6), Seksmisja i parę innych których sobie nie mogę przypomnieć ale postaram się uzupełniać ten wpis.
Najelpszy film.
---
Cała saga "Koszmar z ulicy Wiązów" - Freedy Kruger
-
Freedy vs Jason
-
Star Wars (epizod I i VI)
-
Cała saga Hallowen
-
Żółwie Nindża
Z bajek to:
-Transformers
-Żółwie Nindża
-Spider Man
-Dragon ball (Trunks Story)
[/list]
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Jak dla mnie najlepsze sa wszystkie części Matrixa. Pozza tym Władca Pierścieni i wszystkei komedie z Louisem de Finesem. Co z tego, że stare, jak potrafią rozśmieszyć do łez?
But whichever way I go, I come back to the place you are...
Może ktoś oglonał Kung Pow To dopiero ubaw
a moje to:
Kung Pow-3 części
American pie 3
Władca Pierścieni-3 części
Garfield-3
Chyba już wszystkie jak mi sie coś przypomni to dopisze
Ostatnio do mojej kolekcji dołączyłem takie filmy ( ) Mam na mysli Jacassy ( nie znam dokładnej pisowni ) "Jo cie widza" Autorstwa naszego miasta ( m.in Skakanie na główke do śniegu z lewiatanu itp. )
Mi sie podoba film tu sa rozne nazwy u nas sie nazywa "Freestyle Nowa Sól" spotkany przeze mnie pod innym tytulem "Yo" w wykonaniu jakiegos żula z Nowej Soli---> Mojego rodzimego miasta:) Polecam:)
Filmy:
Star Wars (wszystkie częsci) nawet z epizode 3
Władca Pierścieni- Wszystkie częsci
Piątek trzynastego - wszystkie ale chyba najbardziej Freedy vs Jason
The Ring 1 i 2