Acer - Ciekawy użytkownik, z oryginalnym stylem pisma i pomysłami. Rozmowa z nim to czysta przyjemność. Zna się na grach i muzyce, piszę bardzo fajne teksty. Jest trochę enigmatyczny, aczkolwiek da się z nim porozmawiąć o sprawach bardziej osobistych. Mało skromny i nieprzejednany w swych decyzjach. Bezpardonowo traktuję każdy przejaw głupoty. Z początku wydawał mi się chłodny i obojętny, jednakże teraz zauważyłem, że coraz chętniej przedstawia swe emocje, zarówno te dobre jak i nie

Barni - No cóż, niby pisze mądrze i ciekawie, ale nie wyborażam sobie z nim takiej rozmowy jak z Acerem czy krovą. Jednakże porozmawiać czasem warto, ot tak dla odprężenia. Jak na 13 lat potrafi napisać porządnego posta, szkoda, że to rzadkość, ale wybredny nie jestem. Jego avek to bziiidal.

DF - Od naszego ostatniego sporu mineło wiele czasu. I rad jestem z Tego względu, gdyż DF to naprawdę wartościowa osoba. Jest bardzo impulsywny, przeżywa każde wydarzenie, nie ukrywa emocji. Zna się dobrze na DB i słucha podobnej muzyki co ja. Potrafi prowadzić poważne dysputy, a także radosne gadki. Żartowniś z niego.

Bart - typowy luzak, czarny w środku, biały na zewnątrz. Dyskusja z nim to znakomity sposób na rozluźnienie. Wujek Cięta Riposta, uwielbia basza i smieszne rzeczy. Jedzie na dopalaczu, być może to dlatego.

Krova - bardzo dziwny( nie dziwaczny) użytkownik. Kiedy ma dobry chumor to często piszę zdawkowo, lakonicznie i byle jak. Natomiast gdy ma doła, pisze bardzo składnie, ciekawie, wręcz aforystycznie. Nie lubi jak się mu wcina w zdanie, maniak w grach komputerowych( damn zawsze wygrywa), lubi dominacje i tą emotkę ._. Uważam go za naprawdę wartościowego usera tak jak i jego posty, które notabene piszę bardzo składnie i ciekawie. Czasem szybko sie irytuje i stosuje zbyt dużą ilość inwektyw.

Kris - pan irytator organizator. Razem z Bobertem tworzą pełno gier i zabaw(skąd ja znam tą nazwę -.0) Gadki na niskim poziomie, ale mi to nie przeszkadza. Lubię z nim gadać bo jest zabawny. Maniak xD i straszny zapominalski. Obiecał mi avka. Obiecanki Cacanki <foch>. W dodatku strasznie szybko sie irytuje jak się z niego zażartuje.

Dae- niech wraca...
Mniej:

Arti - ciekawy, aczkolwiek zdawkowy. Nie daję się narobić na wałki.

Bober - byłby wyżej, ale dzisiaj mnie dobił swoimi tekstami. Wiem już, czemu piwa nie należy dawać dzieciom...

Pitti - może się rozkręci.