Ulubieni wojownicy z forum SSJ POWER
Moderator: Moderatorzy
Acer - ostatnio mam z nim najlepszy kontakt. Chłopak z wielkim poczuciem humoru, aczkolwiek można z nim pogadac o poważnych rzeczach. Facet z aligatorem!
Numer 1!
Kris - dalej najlepszy kumpel, choc nie wiem czy rodzina może byc najlepszym kumplem xD Kris to fajna osoba, ale co będę wam opowiadał, sami wiecie. Trochę się wozi, ale może byc ;p
Krystyna ma numer 2!
Dragon Fist - polew, problemy, sms'y koło 1. Tak można określic koleżeństwo z Borysem. Lubię wspominac nasze losy, ponieważ były badzo burzliwe. Najpierw wielka przyjaźń. Potem wielka kłótnia. A teraz? Jeszcze lepiej niż na początku. Dragon number 3!
I to koniec najbliższych mi osób. Oczywiście jest jeszcze Wolak i Dae, ale ich coś nie widac. Jak ich zobacze to wrócą.
A teraz reszta świetnych kumpli, ale bez opisów:
- Bart
- pp3088
- BH
- Sinju
- Pitti
- Barni
- Astarot
- Krova
- Didix
i tak dalej, i tak dalej
Numer 1!
Kris - dalej najlepszy kumpel, choc nie wiem czy rodzina może byc najlepszym kumplem xD Kris to fajna osoba, ale co będę wam opowiadał, sami wiecie. Trochę się wozi, ale może byc ;p
Krystyna ma numer 2!
Dragon Fist - polew, problemy, sms'y koło 1. Tak można określic koleżeństwo z Borysem. Lubię wspominac nasze losy, ponieważ były badzo burzliwe. Najpierw wielka przyjaźń. Potem wielka kłótnia. A teraz? Jeszcze lepiej niż na początku. Dragon number 3!
I to koniec najbliższych mi osób. Oczywiście jest jeszcze Wolak i Dae, ale ich coś nie widac. Jak ich zobacze to wrócą.
A teraz reszta świetnych kumpli, ale bez opisów:
- Bart
- pp3088
- BH
- Sinju
- Pitti
- Barni
- Astarot
- Krova
- Didix
i tak dalej, i tak dalej

Wiecie... Prawdopodobnie w ogóle mnie nie będziecie lubić oraz uznacie mnie za ostatniego potępionego, ale muszę to napisać.
Czytając ten temat mam wrażenie, że gdyby nie internet i takie fora internetowe, młodzi ludzie żyliby niczym pustelnicy - samotni, oddani sami sobie. Jak to mówią: GET A LIFE, NO-LIFE. Nie twierdzę, że Waszym jedynym towarzystwem są ludzie z forum. Ba. Nawet jestem przekonany, że w tzw. "realu" macie więcej przyjaciół niż tutaj, ale niestety takie zjawisko da się odczuć.
Dziękuję za uwagę i przepraszam za przerwanie zajęć.
Czytając ten temat mam wrażenie, że gdyby nie internet i takie fora internetowe, młodzi ludzie żyliby niczym pustelnicy - samotni, oddani sami sobie. Jak to mówią: GET A LIFE, NO-LIFE. Nie twierdzę, że Waszym jedynym towarzystwem są ludzie z forum. Ba. Nawet jestem przekonany, że w tzw. "realu" macie więcej przyjaciół niż tutaj, ale niestety takie zjawisko da się odczuć.
Dziękuję za uwagę i przepraszam za przerwanie zajęć.
Arti nie chce byc niemily ale ja tez musze jedno napisac...
Jesli w real'u tez masz talent do przesadnej szczerosci, to watpie czy ty masz jakichkolwiek przyjaciol. Nie powiem ze cie nie lubie, bo cie nie znam. Moge za to smialo powiedziec, ze denerwuje mnie wiekszosc twoich postow, ktore, mimo iz widac, ze pisane przez osobe inteligentna, maja w sobie jakis pierwiastek wyzszosci. Czytajac twoje posty zawsze mam wrazenie drugiego (ukrytego) dna, mowiacego "i tak jestem od was lepszy. wogole nie wiem po co przychodzicie na ta strone, to moja strona."
Jesli w real'u tez masz talent do przesadnej szczerosci, to watpie czy ty masz jakichkolwiek przyjaciol. Nie powiem ze cie nie lubie, bo cie nie znam. Moge za to smialo powiedziec, ze denerwuje mnie wiekszosc twoich postow, ktore, mimo iz widac, ze pisane przez osobe inteligentna, maja w sobie jakis pierwiastek wyzszosci. Czytajac twoje posty zawsze mam wrazenie drugiego (ukrytego) dna, mowiacego "i tak jestem od was lepszy. wogole nie wiem po co przychodzicie na ta strone, to moja strona."

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Ten, który się przygląda ...
Arti, twój post muszę przyznać- rozbawił mnie.
Jeśli jak mówisz "to tak tylko wygląda" to w czym rzecz?
Temat jest "ulubieni wojownicy (?) z forum ssjp".
Jeżeli byłby temat o ulubionych kumplach w ogóle, to rozumiem, że może być dziwne, jeżeli 25% tego to SSJP. Ale jak ssjp to w czym tu problem ?^^ Zacytuj coś, co ci podpowiedziało, to co napisales;]
Z postem Krovy się zgadzam. "Ja mam zawsze rację, spłyń" xD
Arti, twój post muszę przyznać- rozbawił mnie.
Jeśli jak mówisz "to tak tylko wygląda" to w czym rzecz?
Jeżeli byłby temat o ulubionych kumplach w ogóle, to rozumiem, że może być dziwne, jeżeli 25% tego to SSJP. Ale jak ssjp to w czym tu problem ?^^ Zacytuj coś, co ci podpowiedziało, to co napisales;]
Z postem Krovy się zgadzam. "Ja mam zawsze rację, spłyń" xD
.
Ja chce ci pomoc dostrzec drobne bledy, ktore popelniasz zebys mogl poprawiac swoj charakter, a ty mowisz mi, ze jestes ode mnie madrzejszy. Madrosc to rzecz bardzo wzgledna. Zapewne jestes madrzejszy, mimo ze mlodszy, masz pewnie wiecej zyciowych doswiadczen - wkoncu jestem nolife'm.
Tylko, ze wedlug mnie danie sie sprowokowac nie zalezy od inteligencji, a od charakteru. Ja mam temperament i nie umiem przejsc obok niektorych spraw.
Chcesz sie ze mna bawic w madre sentencje to moze "Najmniejszy pies najglosniej szczeka"? (bez obrazy)
Tylko, ze wedlug mnie danie sie sprowokowac nie zalezy od inteligencji, a od charakteru. Ja mam temperament i nie umiem przejsc obok niektorych spraw.
Chcesz sie ze mna bawic w madre sentencje to moze "Najmniejszy pies najglosniej szczeka"? (bez obrazy)

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Zacytuj, bom zapomniał, że to powiedziałem.krova pisze:mowisz mi, ze jestes ode mnie madrzejszy.
Napisałem tylko jakie mam wrażenie. Nikogo nie obraziłem przecieżBarni pisze:Jeśli jak mówisz "to tak tylko wygląda" to w czym rzecz?
Forum : słowo forum, ma kilka znaczeń, jednym z nich jest Wymiana zdań. Także każde forum jakie istnieje jest po to, aby ludzie chcący się w jakimś temacie udzielić wymieniali swoje zdania w taki lub inny sposób. Forum jednak nie ma tylko na celu wymiany zdań, ale także przyciąganie nowych użytkowników swoją tematyką (czyli w tym wypadku 80% DB), a także, do poznawania nowych ludzi, z którymi po dłuższych rozmowach na okresie (załóżmy 2 miesiącach w góre) można porozmawiać na bardzo wiele tematów i również takich, o których ciężko z kolegami/koleżankami w "realu" pogadać. (Chyba starczy..)

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No dobra mozemy nie offtopicowac juz?
1.Robert (Bobercik) > - Robert trzyma sie na 1 miejscu ale na jak dlugo?
2.Piotrek (Dae) > - Piotrek nadal jest na 2 miejscu
3.Maciek (Macix) > - Nie ludzki charakter i nienawi(e)sc do Kakarotta , coz moge powiedziec wiecej?
4.Piotrek/Jacek (Thales) > - Przemiana z Kakarotta na Thalesa (doslownie) fajny kolega o fajnym charakterze
5.Kamil (AnimKing) > - Nie lubi Kakarotta i jest tez fanem Tronka z przyszlosci (jak i Bardocka) , ponadto mlodszy brat Broli'ego w swiecie DB
6.Maciek (Didix) ^ - Maciek kun wrocil! Fajnie
7.Robert (Vegetto/Wego) / - Stary dobry kolega Robert , powrocil po ilus tam miesiacach
8.Michaś (Acer) / - Fajny kolega choc nie az tak jak Kamil
9.Tomek kun (Dragon Fist) > - A jednak o mnie nie zapomnial! Napisal PW , wiec Tomek wraca na liste
10.Adrian > - Fajny kolega choc nie az tak
1.Robert (Bobercik) > - Robert trzyma sie na 1 miejscu ale na jak dlugo?
2.Piotrek (Dae) > - Piotrek nadal jest na 2 miejscu
3.Maciek (Macix) > - Nie ludzki charakter i nienawi(e)sc do Kakarotta , coz moge powiedziec wiecej?
4.Piotrek/Jacek (Thales) > - Przemiana z Kakarotta na Thalesa (doslownie) fajny kolega o fajnym charakterze
5.Kamil (AnimKing) > - Nie lubi Kakarotta i jest tez fanem Tronka z przyszlosci (jak i Bardocka) , ponadto mlodszy brat Broli'ego w swiecie DB
6.Maciek (Didix) ^ - Maciek kun wrocil! Fajnie
7.Robert (Vegetto/Wego) / - Stary dobry kolega Robert , powrocil po ilus tam miesiacach
8.Michaś (Acer) / - Fajny kolega choc nie az tak jak Kamil
9.Tomek kun (Dragon Fist) > - A jednak o mnie nie zapomnial! Napisal PW , wiec Tomek wraca na liste
10.Adrian > - Fajny kolega choc nie az tak
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019