Full Metal Alchemist
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ja tez musze od pierwszego bo nigdy mi sie nie zdarzylo zaczac ogladac od 1 odcinka jeszczeBeniu pisze:Jak obejże od pierwszego to napisze
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Co ty chcesz mi sie podobal bo to byl jedyny odcinek jaki ogladlem fajny byl ten koles w metalowej zbroiBarni pisze:Koniec offtopu, wracajmy do FMA-> Obejrzałem 1 odc i jestem załamany XD Jak raz mi się zdazyło któryś tam z środka obejrzeć, to nawet fajny był, ale pierwszy odcinek.. o fuj xD
A ja bym chcial zebys tyle nie sapmowal -_-'.Tapion pisze:No i chcialbym miec taki pierscionek jak ten koles
To chce ze to jest lipa nie anime!! Sobie ogladnij Bleach, Saint Seiya lub Eyeshielda- to jest anime! Moze Naruto tez
DOBRA KOŃCZCIE OFFTOP bo będe kasował
Kris
Ostatnio zmieniony ndz sie 05, 2007 4:17 pm przez Pitti, łącznie zmieniany 1 raz.

I'll become The King of Pirates!
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wiec zobaczyles Sloth przed tym jak sie ukszatlowala? Tak to ochydne , ale tak powstaja Homonkulusy (z wyjatkiem Wratha) , Envy i Lust tez tak wygladaliJak raz mi się zdazyło któryś tam z środka obejrzeć, to nawet fajny był, ale pierwszy odcinek.. o fuj
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019