Problemz log2.Proszę pomużcie
Moderator: Moderatorzy
Problemz log2.Proszę pomużcie
Ostatnio zacząłem grać w log2 i doszedłem do momentu walki piccolo z cellem ale nie umiem go pokonać proszę czy mógłby mi ktoś dać save'a tuż po pokonaniu cella picollem.Bardzo prosze. Z góry dzięki
Jacy ci wszyscy nowi sa mili... Poprostu wzor netykiety do nasladowania. Kuba, a myslales moze czasami, ze nie kazdemu chce sie tracic czas na zachcianki nieznajomych? Albo wogole nie chce sie pomagac ze wzgledu na twoj poziom kultury?kuba7120 pisze:wiesz ja gram po raz pierwszy i oczekuje pomocy.Jeśli nie chcesz mi pomóc to sie lepiej w ogóle nie odzywaj
Pozatym rada Pittiego byla najlepsza jaka mogles otrzymac: pocwicz.

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Co to "picollo"?kuba7120 pisze:Ostatnio zacząłem grać w log2 i doszedłem do momentu walki piccolo z cellem ale nie umiem go pokonać , proszę czy mógłby mi ktoś dać save'a tuż po pokonaniu cella picollem.Bardzo prosze.
2.Stan sie Super Nameczaninem i bij Komorczaka proste , po co ci save? Save by byl uzyteczny gdybys chcial grac jako Herkules w LoK2 lub w Buu's fury mial Gogete odblokowanego , po co save to takiego czegos jak wygranie walki z Komorczakiem jako Piccolo jr?
Widac ja nie jestem taki jak oniwidze że tutaj użytkownicy są bardzo pomocni.Ja poprosiłem bo niewiem jak go przejść a wy mnie od razu krytykujecie
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
WłaśnieJak tak bardzo chcesz to daj ten save. Cale SSJP zrobi nocke zeby ci przejsc ta walke i wrzuci ja gdzies i da ci link i bedzie git
Założyłeś temat , nie uzyskałeś save'a , uzyskałeś jakąś tam pomoc od SSJP więc powinieneś się cieszyć że wogóle sie ktoś tym tematem zainteresował i dał ci jakąś podpowiedź
Aha i jeszcze jedno pisze sie pomóżcie a nie pomużcie