Siema Wiem ze juz jest pare takich tematow ale musialem zrobic kolejny... Prosze o pomoc poniewaz nie umiem Wlaczyc tej Gry... mam emulator z tej strony oraz pliki z tej strony wiec prosze aby ktos mi pomogl i wytlumaczyl pokolei co trzeba zrobic aby wlaczyc ta gre... Prosze bardzo Pilne Bo Kocham Ta Gre....
Tam mozesz wybrac czy ma odcytac z plyty czy jak. Dajesz load i tam jest chyba cd-rom i jakies inne jeszcze poproboj wiem ze jak masz dobre pliki to nie musisz na plytke zgrywac.
ja juz wiem doszedlem do tego sam ale cos slaba grafika jest nie wime dlaczego na PSX mialem lepsza... i nie ma wszystkich odglosow co na PSX ehh szkoda :/ ale da sie grac
Mozesz mi powiedziec jakiego masz kompa miejwiecej i jakie pluginy sciagneles? Bo ja nie wiem czy ja kompa mam za slabego(pewnie tak) czy zle pluginy. I skad te pluginy sciagales z tej strony co wyskakuje w tym programie?
nie pamietam jakie to pluginy ale chyba to byly "Pete's OpenGL Driver" a kompa mam zwyklego 256 ram karta graficzna Gforce FX5200 Amd Athlon 2600+ i tyle... (nie wiem czy dobrze napisalem te nazwy )