Moze po prostu nie chcial tego. Mial swoja wizje o DB i tyleTapion pisze:Szkoda ze Pan Akira nie pomyślal nad tekim czyms...a jesli juz pomyslal to czemu nie dal tego do jakiejs kinowki...
Fuzja
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Poniewaz to Toei robia kinowki nie Pan Akira, najwyzej moze dac im desing postaciTapion pisze:Szkoda ze Pan Akira nie pomyślal nad tekim czyms...a jesli juz pomyslal to czemu nie dal tego do jakiejs kinowki...
2.Skoro kinowki to "co by bylo" historie i maja mase bledow , watpie zeby Pan Akira uznal fuzje Gogety i Gotronka za prawdziwa , skoro sam dal fakt ze trzeba byc tego samego rozmiaru , a jak widac Toei "troche" nie posli za tymy danymi (W DBGT zrobili to samo z goku jrem i Vegeta jrem jako SSJ)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
A co on zrobil z Vegeta Jr. i Goku Jr. ?? Przeciez oni sie nie scalili2.Skoro kinowki to "co by bylo" historie i maja mase bledow , watpie zeby Pan Akira uznal fuzje Gogety i Gotronka za prawdziwa , skoro sam dal fakt ze trzeba byc tego samego rozmiaru , a jak widac Toei "troche" nie posli za tymy danymi (W DBGT zrobili to samo z goku jrem i Vegeta jrem jako SSJ)
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Nic , poprostu minimalnie 1/2 moga stac sie Super Sajanami , a skoro Pan to 1/4 sajanka zoabczenie tych dwoch jako SSJ to jest troche dziwneTapion pisze:A co on zrobil z Vegeta Jr. i Goku Jr. ??2.Skoro kinowki to "co by bylo" historie i maja mase bledow , watpie zeby Pan Akira uznal fuzje Gogety i Gotronka za prawdziwa , skoro sam dal fakt ze trzeba byc tego samego rozmiaru , a jak widac Toei "troche" nie posli za tymy danymi (W DBGT zrobili to samo z goku jrem i Vegeta jrem jako SSJ)
(wracamy do tematu)
Jak dla mnie fuzja tych dwoch miala by polaczone typy wlosow , bo postacie z fuzji tancu maja te same ubrania (tylko inne kolory rzecz jasna) a ataki mialby takie (wlasne rzecz jasna , nie takie jak Kamehameha , Final Flash czy Big Bang Attack)
Duchy Kamikaze , Galactic Donut i ta kula co uzyl Gogeta by "zabic" Janembe
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Wg gier (Seria Sparking!) Stardust breakerTapion pisze:wlasnie kto wie jak ta technika sie nazywaBH Daimaouji pisze:ta kula co uzyl Gogeta by "zabic" Janembe
powstalby nowy atak Bing Final Kamikaze Kamehameha
2.Poprawione , choc nazwa jest troche dziwna. Ja bym uznal ze oni by wytworzali duchy kamikaze co uzywaja Final Kamehameha lub technike Gogety
Doprawdy? A KKRT tez nie umial Big Bang Attack a jako Vegetto umie , scalone postacie maja dostep do WSZYSTKICH technik postaci z ktorych powstaliNie moze byc ]Big Final Kamikaze Kamehameha bo ani vegeta ani goku nie uzywali zadnej techniki zwiazanej z wyrazem Kamikaze a Duchow Kamikaze uzywal tylko Gotenks
Np. Fuzja Jessa i Vegety (fuzja potara) umiala by Crusher Ball i Garlic Gun , jak i polaczone te techniki (Garlic Crusher ball?)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019