Księga Kondolencyjna
Moderator: Moderatorzy
- Kakarotto
- Golden Oozaru
- Kontakt:
Księga Kondolencyjna
W związku z śmiercią Ojca Świętego Jana Pawła II - Naszego rodaka Karola Wojtyły, wielkiego powiernika pokoju, uczcijmy jego pamięć przynajmniej wpisując się do dej mini Księgi Kondolencyjnej

Kakarotto
tyle wystarczy.
tyle wystarczy.
Gutek z Wągrowca
Ehh umarl no i trudno, po co rozpaczać...
Co sie stało, to sie nie odstanie i tyle.... Ale ja jako ateista nie odczuwam nic, moze tylko żal, że nie będzie drugiego takiego madrego i cholernie inteligentnego polaka
No ale coz, to jest takie zmartiwenie na mus, bo zaden z tych pseudokatolkow nie jest tolerancyjne dal ateistow 
Ehh umarl no i trudno, po co rozpaczać...
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
Szczerze to ja też nie jestem wierzący... wierze że kiedyś żył Jezus, który jednoczył w wiarze zagubionych ale to wszystko...nie wierze w żadne cuda, niebo czy piekło. I podobnie jak u Gutka..nie szkoda mi i nie żal mi że umarła głowa kościoła, <- - bo to dla mnie nic nie znaczy. Żal jednak mi starego człowieka który przeszedł więcej niż my który był przyjacielem młodzieży., którego wystawiając na wystawe sami zabiliście....
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Nie chce sie klocic w Ksiedze Kondolencyjnej ale...
Po 1) Wierze ze to sie kiedys dzialo, i wierze w owczesne objawienia i te sprawy i mi tu na scieme zadna nie wyglada
Po 2) Mi zal glowy KK ktory sie nacierpial przez caly swoj pontyfikat ( 81r zamach, 84r. o ile sie nie myle wykryto guza "niezlosliwego", pozniej zlamana szyjka miednicy, choroba parkinsona--->ktora najwiecej go wyniszczyla) Ale nacierpial sie bo jak powiedzial jego przyjaciel "Papież bardzo kochał odprawiac liturgię i gdy nie mogl chodzic otrzymal ruchomy tron papieski, gdy nie mogl mowic pomagali mu jego przyjaciele".
Po 3) Nie wiem o co Ci chodzi z ta wystawa ale my Jana Pawła II nie wystawilismy na wystawe.
Po 4) "Co Bóg dał, Bóg odbierze" My go nie zabilismy.... Bóg zabrał go do siebie i teraz napewno spoglada z góry i nam błogosławi i siedzi po lewicy Pana Boga.
Przepraszam za to co u gory napisalem i to w ksiedze kondolencyjnej ale slowa Atoma mnie dotknely... sorry Cie qmplu ale sie z Toba nie zgadzam co do tej kwesti co napisales wczesniej:( Tylko sie nie obrazaj ja tylko pisze co czuje i podpowiada mi serce i dusza chrzescijanina....
Po 1) Wierze ze to sie kiedys dzialo, i wierze w owczesne objawienia i te sprawy i mi tu na scieme zadna nie wyglada
Po 2) Mi zal glowy KK ktory sie nacierpial przez caly swoj pontyfikat ( 81r zamach, 84r. o ile sie nie myle wykryto guza "niezlosliwego", pozniej zlamana szyjka miednicy, choroba parkinsona--->ktora najwiecej go wyniszczyla) Ale nacierpial sie bo jak powiedzial jego przyjaciel "Papież bardzo kochał odprawiac liturgię i gdy nie mogl chodzic otrzymal ruchomy tron papieski, gdy nie mogl mowic pomagali mu jego przyjaciele".
Po 3) Nie wiem o co Ci chodzi z ta wystawa ale my Jana Pawła II nie wystawilismy na wystawe.
Po 4) "Co Bóg dał, Bóg odbierze" My go nie zabilismy.... Bóg zabrał go do siebie i teraz napewno spoglada z góry i nam błogosławi i siedzi po lewicy Pana Boga.
Przepraszam za to co u gory napisalem i to w ksiedze kondolencyjnej ale slowa Atoma mnie dotknely... sorry Cie qmplu ale sie z Toba nie zgadzam co do tej kwesti co napisales wczesniej:( Tylko sie nie obrazaj ja tylko pisze co czuje i podpowiada mi serce i dusza chrzescijanina....
Bliz kun czemu miałbym sie obrazić. Czy to że Cie lubie musi oznaczać że musisz myśleć tak jak ja? ze względu na to co tu jeszcze zobacze dalej bedziesz moim netowym ziomem. Ale do żeczy:
Wydaje mi sie że mówisz tak...mówisz tak bo jesteś osobą wierzącą. Sam mam mase dowodów i przekonań że to co mówili chrześcijanie i to co mówią do dziś jest...jest wyssane z palca. Nie wiem czy powinienem to tu pisać....ale jak ktoś chce to moge wytłumaczyć o co mi chodzi, i dlaczego twierdze że WIARA chrześcijańska w większości to bajka.
---
*Za te słowa przepraszam Papieża bo to nie oto mu przecież chodziło. Jednak ja szczerość stawiam wyżej niż oddanie...
*Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam.
Wydaje mi sie że mówisz tak...mówisz tak bo jesteś osobą wierzącą. Sam mam mase dowodów i przekonań że to co mówili chrześcijanie i to co mówią do dziś jest...jest wyssane z palca. Nie wiem czy powinienem to tu pisać....ale jak ktoś chce to moge wytłumaczyć o co mi chodzi, i dlaczego twierdze że WIARA chrześcijańska w większości to bajka.
---
*Za te słowa przepraszam Papieża bo to nie oto mu przecież chodziło. Jednak ja szczerość stawiam wyżej niż oddanie...
*Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam.
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !