Serwer jest aktualnie wylaczony (to czy jest właczony zalezy od administratora czyli eGo, ale on tez jest czlowiekiem wiec nie denerwujcie sie jak wam sie pojawi Connection Failed), ale dowiecie sie na forum..... lub piszcie na moje gg 4797977 chetnie odpowiem na pare pytan
Harry Potter The Wizards Chronicles PL gra online
-
Kuba614
Harry Potter The Wizards Chronicles PL gra online
Harry Potter The Wizards Chronicles to gra MMORPg w ktora gra sie w sieci (najwiekszy plus). W grze wybierasz do ktorego z czterech domow (Slytherin, Gryfindor, Ravenclaw, Huffelpuf) chcesz nalezec.. mozesz odwiedzic Ulice Pokatna gdzie kupisz różdżkę i odwiedzisz bank Gringotta, mozesz rowniez odwiedzic Hogsmade
.. to nie wszystko, mozesz uczyc sie zaklec na lekcjach z profesorami, tylko od ciebie zalezy czy staniesz po stronie smierciozercow, a moze zostaniesz aurorem, wszystko to sie dzieje w grafice BYONDA, tylko jeden program i tak wiele mozliwosci.. ale wiecej dowiecie sie na forum HPTWC. Tu macie linka do tej strony: http://www.twc.harry-potter.net.pl/
Serwer jest aktualnie wylaczony (to czy jest właczony zalezy od administratora czyli eGo, ale on tez jest czlowiekiem wiec nie denerwujcie sie jak wam sie pojawi Connection Failed), ale dowiecie sie na forum..... lub piszcie na moje gg 4797977 chetnie odpowiem na pare pytan
- kOnGuS*kSg*
- Silniejszy Saiya-jin