jaką postacią najlepiej ci sie gra z dragon balla
Moderator: Moderatorzy
jaką postacią najlepiej ci sie gra z dragon balla
prosze tu pisaci nazwe gry i postaci.
mi najlepiej sie gra cel perfekt i mejin vegeta z gry dragon ball z budokai tenkaichi
mi najlepiej sie gra cel perfekt i mejin vegeta z gry dragon ball z budokai tenkaichi
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- BH Daimaouji
- SSJ 5
HehSon Goku pisze:mi Son Goku![]()
OK daje znowu ale tym razem ze wszystkich gier DB w jakie gralem
Najpierw te najnowsze
BT3 (Hipoteza)
Jak z BT2 + Krol Vegeta , Nail , Babidi i (jesli wroca/beda bo byly w wersji Revolution/Wii BT2) Piccolo Daimaou , Appule i Zolnierz Freezy (moze Pilaf tez?)
BT2 (Wersja PS2)
Wszyscy poza : KKRTem SSJ3 , Rikumem , Krilanem , Freeza forma 2 , Cyborg Freeza i Nappa
Super DBZ
Vegeta (Saiyan saga) , Piccolo jr (pereryna) , Tronk (Zbroja Bulmy) Chi Chi , Videl (Dlugie wlosy) , Piccolo Daimaou , KKRT (powrot z Arlii) , #16 , Cyborg Freeza
BT
(Patrz temat do ktorego link tu dalem)
B3
Wszyscy poza Nappa , Krilanem , Freeza forma 2 i Rikumem
B2
Buu (Vegeta absorbowany , Komorczak absorbowany , Freeza absorbowany) , Gotan , Moje ulubione postacie (reszte nie gralem dlugo)
DB : AA
Yamcha (Bandyta pustyni) , Tamburin , Piccolo Daimaou , Niebieski , Czarny , Wilk , Dziadek Gohan , ten maly zielony potworek Piccolo Daimaou , Chaoz , Krilan
IW
Pan, #16, Vegeta (GT), Bardock, Raditz, Piccolo jr, Coola
RB2
Future Gohan
(Wiecej potem)
Ostatnio zmieniony pn sie 25, 2014 9:58 am przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Kod: Zaznacz cały
ami siem najlepiej gratakim jetnym, co toon jest najleprzy i on jest debest!...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
- Saiyan Warrior
- Wojownik z Kaioukenem
- Saiyan Warrior
- Wojownik z Kaioukenem
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Po zobaczeniu skanow z BT3 dodaje tez Przyszlosciowego Gohana i Suu Shinrona do ulubionych postaci z BT3
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019