Transformacje Sajan moja teoria
Moderator: Moderatorzy
Hehe...Dokladnie tak bylo. Wskazuje na to wiele fragmentow anime. Vegeta mowil, ze Goku go ponizyl, walczac z nim (gdy Vegeta byl Majin) nie pokazujac swojej prawdziwej mocy. To bylo, bodajze gdy Goku chcial sie scalic przy pomocy kolczykow. Czyli wynika z tego, ze Goku osiagnal SSJ3 w zaswiatach, podobnie jak SSJ2.Beniu pisze:Jak to? Przecież Goku osiągnął ssj 3 podczas treningu w zaświatach a przy walce z buu tylko to demonstrował

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Tak naprawde to SSJ3 nie byl stworzony jeszcze podczas walki z Majin Vegeta , wiec Pan Akira Toriyama musial cos wymyslec
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Hahaha...Tapion pisze:A co Pan Akira takiego wymyslilAstarot pisze:No, a nam chodzi raczej o fabule, a nie o to co Pan Akira wymislil...

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Tak naprawde cale , poza tymi dodatkowymi elementami z Anime (no choc niektore elementy z rzeczy tylko z anime byly pomyslem samego pana Akiry)krova pisze:Hahaha...Tapion pisze:A co Pan Akira takiego wymyslilAstarot pisze:No, a nam chodzi raczej o fabule, a nie o to co Pan Akira wymislil...Prawdopodobnie cale DB i DBZ
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Goku zamieniajacy sie w SSJ3 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,51669BH Daimaouji pisze:Ta ten pierwszy raz (nie polecam USA wersji)
Jak ci pomoglem z Oozaru?
Myslalem ze jaja sobie robisz z tym owlosionym KKRTem ale jednak jest tam moment taki jakby nie w DBZ ktorego nie pamietalem.
Co do Oozaru to chodzilo mi o to ze pomogles mi bo sie pytalem czy jak sie KKRT w Golden zamienial to czy byl SSJ.

I'll become The King of Pirates!
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Co?! Jak mogles tak myslec?Pitti pisze:Myslalem ze jaja sobie robisz z tym owlosionym KKRTemBH Daimaouji pisze:Ta ten pierwszy raz (nie polecam USA wersji)
Jak ci pomoglem z Oozaru?
Co do Oozaru to chodzilo mi o to ze pomogles mi bo sie pytalem czy jak sie KKRT w Golden Oozaru zamienial to czy byl SSJ.
2.O , no wiec dzieki
Tapion - Odcinek 245 (wg numeracji japonskiej)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- GalacticWarrior
- Oozaru
- Kontakt: