Fuzja
Moderator: Moderatorzy
mysle ze nie moze...
przypuscmy ze fuzja z tanca trwa 30 minut (jakos tak bylo... tak mi sie wydaje), wiec:
godzina 12:00 (przykladowo)
laczy sie vegeta i goku -> mamy gogete
laczy sie trunks z gotenem -> mamy gotronka
godzina 12:01
laczy sie gogeta z gotronkiem -> mamy gogetrotena (?? no niewazne...)
godzina 12:30
rozpadaja sie pierwsze fuzje:
gogetroten -> trugeta + gokuten lub gokutronk + gotengeta (fajne nazwy, wiem, ale tak zeby sie nie mylilo...)
druga fuzja mialaby trzymac dluzej od pierwszej, to nei ma sensu... to nie wykonalne.
przypuscmy ze fuzja z tanca trwa 30 minut (jakos tak bylo... tak mi sie wydaje), wiec:
godzina 12:00 (przykladowo)
laczy sie vegeta i goku -> mamy gogete
laczy sie trunks z gotenem -> mamy gotronka
godzina 12:01
laczy sie gogeta z gotronkiem -> mamy gogetrotena (?? no niewazne...)
godzina 12:30
rozpadaja sie pierwsze fuzje:
gogetroten -> trugeta + gokuten lub gokutronk + gotengeta (fajne nazwy, wiem, ale tak zeby sie nie mylilo...)
druga fuzja mialaby trzymac dluzej od pierwszej, to nei ma sensu... to nie wykonalne.

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Krova Krova. To wykonalne.
Godzina 12:00
KKRT i Vegeta wkladaja potara
Goten i Trunks wkladaja potara
Godzina 12:01
fuzje zakladaja potara lub robia taniec
EDIT
Nie zauwazylem ze chodzi chyba tylko o fuzje przez taniec. Wiec moim zdaniem fuzja fuzji trwala by krocej bo moc bylaby zbyt duza (tak jak przy Gogecie SSJ4) pewnie najperw rozlaczylaby sie silniejsza fuzja lub wszyscy jednoczesnie.
Godzina 12:00
KKRT i Vegeta wkladaja potara
Goten i Trunks wkladaja potara
Godzina 12:01
fuzje zakladaja potara lub robia taniec
EDIT
Nie zauwazylem ze chodzi chyba tylko o fuzje przez taniec. Wiec moim zdaniem fuzja fuzji trwala by krocej bo moc bylaby zbyt duza (tak jak przy Gogecie SSJ4) pewnie najperw rozlaczylaby sie silniejsza fuzja lub wszyscy jednoczesnie.
Ostatnio zmieniony pn lip 23, 2007 8:09 am przez Pitti, łącznie zmieniany 1 raz.

I'll become The King of Pirates!
Taka fuzja wymagałaby bardzo dużo energii - pozwoliłaby się utrzymać przez maksymalnie dziesięć minut. Postaram się to wyjaśnić.
Postać 1 + postać 2 = fuzja 1
Postać 3 + postać 4 = fuzja 2
Obie fuzje wytrzymają ok. 30 minut na zasadzie tańca. Jednak, w kolejnym przypadku...
Fuzja 1 + fuzja 2 = ???
Nawet gdyby taka fuzja nastąpiła, w co wątpie(zaraz wyjaśnie) to nie trwałaby trzydziestu minut. Później nastąpiłoby rozłączenie z tej mega fuzji na dwie mniejsze.
Dlaczego nie nastąpiłaby taka fuzja? Po połączeniu obie postacie(np.: Gotenks i Gogeta) muszą mieć ten sam poziom mocy, jednakowy wzrost, mniej więcej równy wiek itp. itd. (zasada tańca fuzyjnego)
Postać 1 + postać 2 = fuzja 1
Postać 3 + postać 4 = fuzja 2
Obie fuzje wytrzymają ok. 30 minut na zasadzie tańca. Jednak, w kolejnym przypadku...
Fuzja 1 + fuzja 2 = ???
Nawet gdyby taka fuzja nastąpiła, w co wątpie(zaraz wyjaśnie) to nie trwałaby trzydziestu minut. Później nastąpiłoby rozłączenie z tej mega fuzji na dwie mniejsze.
Dlaczego nie nastąpiłaby taka fuzja? Po połączeniu obie postacie(np.: Gotenks i Gogeta) muszą mieć ten sam poziom mocy, jednakowy wzrost, mniej więcej równy wiek itp. itd. (zasada tańca fuzyjnego)
Ostatnio zmieniony pn lip 23, 2007 8:12 am przez Dae, łącznie zmieniany 1 raz.
Maly blad.Dae pisze:Postać 2 + postać 4 = fuzja 2
Myslimy podobnie ;>
Poprawione, ale nast. razem wyślij mi PW, bo nie ma sensu takiej krótkiej wiadomości pisać - Dae
Ostatnio zmieniony pn lip 23, 2007 8:13 am przez Pitti, łącznie zmieniany 1 raz.

I'll become The King of Pirates!
W sumie to prawda ich Gotenks nigdy nieosiagnalby takiej mocy jak Gogeta...Dae pisze:Dlaczego nie nastąpiłaby taka fuzja? Po połączeniu obie postacie(np.: Gotenks i Gogeta) muszą mieć ten sam poziom mocy, jednakowy wzrost, mniej więcej równy wiek itp. itd. (zasada tańca fuzyjnego)
Ale pomarzyc mozna
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Gotronk i Gogeta nie zdarzyli by sie scalic przez czas , ponadto potrzebna jest ta sama wielkosc (o ile by sie scalili w DBGT)
Ale mimo iz fuzja tych swirow byla by silna , fuzja Vegetto i fuzji potara Tronka i Gotena (Trunten?) byla by jeszcze silniejsza i trwala by wiecznie
Gdyz jak kazdy wie , fuzja potara >>>>>>>>>>>>>> fuzja tancu
Ale mimo iz fuzja tych swirow byla by silna , fuzja Vegetto i fuzji potara Tronka i Gotena (Trunten?) byla by jeszcze silniejsza i trwala by wiecznie
Gdyz jak kazdy wie , fuzja potara >>>>>>>>>>>>>> fuzja tancu
Watpie , Vegeta jest 4/5 lat starszy od KKRTa w przeciwienstwie do Tronka , ktory jest rok starszy od Gotenamniej więcej równy wiek
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No i wlasnie dlatego , nawet fuzja Gogety by nie mogla powstacMeTeO*kSg* pisze:Ale z tego co wiem KKRT był wyższy od Vegety...
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019