Postacie z anime i Wy.
Moderator: Moderatorzy
Postacie z anime i Wy.
Temat założony po to, abyście opisali siebie, względem postaci z jakich kolwiek anime.
Zaczne :
Sena (Eyeshield21) : Zdaża się, że tak jak on boje się wykonać jakiegoś zadania, lecz umiem też uwierzyć siebie i przełamać każdą bariere.
Sasuke (Naruto) : Tu tylko, jestem podobny charakterem , czyli jak to o mnie mówią : Arogancki,bezczelny , chamski, mściwy.
Hitsugaya (Bleach) : Ten styl taki jak mój xD
(najwyżej jeszcze dopisze)
Zaczne :
Sena (Eyeshield21) : Zdaża się, że tak jak on boje się wykonać jakiegoś zadania, lecz umiem też uwierzyć siebie i przełamać każdą bariere.
Sasuke (Naruto) : Tu tylko, jestem podobny charakterem , czyli jak to o mnie mówią : Arogancki,bezczelny , chamski, mściwy.
Hitsugaya (Bleach) : Ten styl taki jak mój xD
(najwyżej jeszcze dopisze)
Ostatnio zmieniony ndz lip 22, 2007 2:35 pm przez Kris, łącznie zmieniany 1 raz.

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
- Drake
- Golden Oozaru
- Kontakt:
No to moja kolej hmm....:
Naruto-charakter zawsze daże do celu i mam poczucie humoru jak on.
Yoh Asakura-chodzi tutaj głównie o umiejętność zasypiania w każdym miejscu(szczególnie na lekcji)ponadto tak jak Yoh zawsze jestem optymistą i zawsze uśmiechnięty
Naruto-charakter zawsze daże do celu i mam poczucie humoru jak on.
Yoh Asakura-chodzi tutaj głównie o umiejętność zasypiania w każdym miejscu(szczególnie na lekcji)ponadto tak jak Yoh zawsze jestem optymistą i zawsze uśmiechnięty
http://www.mist-village.zobacz.com.pl/ fajna stronka anime(duży download)polecam
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
Hmm ja jestem jak Bobo sam-oryginal ;p.
Moze jestem podobny troche do Kai'a i Vegety (Beyblade i DBZ). Inny niz wszyscy. Nie wiem co jeszcze moge porownac do nich moze glupi i nie majacy przyjaciol.(kolegow moze mam, ale nie wiem czy kogokolwiek moglbym nazwac prawdziwym kumplem z tych co znam osobiscie, ci poznani na tej stronie wydaja sie byc fajni, nikt mnie nie obraza poza forum xd (na gg jest spox))
Moze jestem podobny troche do Kai'a i Vegety (Beyblade i DBZ). Inny niz wszyscy. Nie wiem co jeszcze moge porownac do nich moze glupi i nie majacy przyjaciol.(kolegow moze mam, ale nie wiem czy kogokolwiek moglbym nazwac prawdziwym kumplem z tych co znam osobiscie, ci poznani na tej stronie wydaja sie byc fajni, nikt mnie nie obraza poza forum xd (na gg jest spox))

I'll become The King of Pirates!
Właśnie to czynisz drogi kolegoNETskill pisze:Barni, Pitti, nie bądźcie tacy zazdrośni...dowartościowywanie przez internet nic nie da, trzeba sie poprostu za siebie wziąść i upodabniać się do ideału ( do mnie).
Dobra stopowac ten spam...//Kris
Ostatnio zmieniony pt lis 16, 2007 3:24 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Łaaałłł! Taki honorowy jesteś! Mój mistrz ! :*Son Goku -ostatnio w szkole Klipson bił Sinego i ja wkroczyłem do akcji dostał tube i mówił że ppołamie sinego siny mówi dobijmy go ja mówie nie i mówi że jestem upierdliwy jak goku z db ^^
Już nie mówie, że żal mi sie robi XD /Kris
Ostatnio zmieniony czw sty 17, 2008 9:36 pm przez Barni, łącznie zmieniany 1 raz.
.