Więc od razu spytam co sądzicie o moim zestawiku
Nasze Zestawy
Moderator: Moderatorzy
Nasze Zestawy
Oglądałem tematy, wiem, że DF i kilka innych osób wystawiło podobne, lecz w tamtych topicach były możliwości zamówienia sobie avka bądź sygnatury... w takim razie wpadłem na pomysł, żeby zorganizować temat o ocenianiu własnych zestawów. Wszystko jest chyba jasne? Mam nadzieję, że nie uznacie go za nabijacza postów... a bądź co bądź ktoś zmontuje sobie znacznie lepszy zestaw niż ma
dzięki poradom userów
w takim razie do dzieła...
robiłem sam... no może sygna była po prostu dorabiana efektami xD

Pitti - avek taki sobie, ale lubię Kaya (Kaia) 4/10. Sygna podobnie 4/10. Razem: 8/20
Kris avek - fajny :X aczkolwiek...głupi xD 6/10. Sygny świetne, ale trochę mieszają w głowie bo każda ma inny kolor 9/10. Razem: 15/20
Krova - świetny avek, ale motyw ten sam co w sygnie 9/10. Sygna: super...i jeszcze krova xD
10/10. Razem: 19/20
Treyu - avek...taki sobie, nawet fajny Goku: 6/10. Sygna, trochę fajniejsza postać (choć też Gokuś xD) ale coś mi kolory nie pasują. 6/10. Razem: 12/20
1.Krova 19/20
2.Kris 15/20
3.Treyu 12/20
4.Pitti 8/20
A Treyu nie zmieni raczej avka...wyjechał do Stanów i już chyba nigdy nie wróci ;( a w Stanach pewnie nie będzie myślał o ssjpower.
Kris avek - fajny :X aczkolwiek...głupi xD 6/10. Sygny świetne, ale trochę mieszają w głowie bo każda ma inny kolor 9/10. Razem: 15/20
Krova - świetny avek, ale motyw ten sam co w sygnie 9/10. Sygna: super...i jeszcze krova xD
10/10. Razem: 19/20
Treyu - avek...taki sobie, nawet fajny Goku: 6/10. Sygna, trochę fajniejsza postać (choć też Gokuś xD) ale coś mi kolory nie pasują. 6/10. Razem: 12/20
1.Krova 19/20
2.Kris 15/20
3.Treyu 12/20
4.Pitti 8/20
A Treyu nie zmieni raczej avka...wyjechał do Stanów i już chyba nigdy nie wróci ;( a w Stanach pewnie nie będzie myślał o ssjpower.

Szczesciasz. Zaraz zrobie update avka to sprawdz moze dasz mi jeszcze mniej pktA Treyu nie zmieni raczej avka...wyjechał do Stanów i już chyba nigdy nie wróci ;( a w Stanach pewnie nie będzie myślał o ssjpower.
[ Dodano: Nie Lip 22, 2007 11:49 pm ]
Jednak zmienie jutro juz mi sie nie chce...

I'll become The King of Pirates!