Mr. Satan aka Hercule

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Mr. Satan aka Hercule

Post autor: Rav »

Co o nim sądzicie?

Moim zdaniem to najzabawniejsza postać z całego DBZ. Koleś jest po prostu rozbrajający :D Nie ma sensu, żeby przywoływał zabawne fragmenty, bo takie są wszystkie, na których on występuje.

Mimo, że jaki jest każdy widzi, wykazał niejednokrotnie uratował wszechświat.
Np. podczas walki z Cellem - gdyby nie rzucił głowy C-16 pod nogi Cella, ten by jej nie rozdeptał i czy Gohan by osiągnął wtedy SSJ 2, uratował Ziemię i powstrzymał wroga przed destrukcją wszechświata?
I podczas walki z Buu - gdyby nie on, Goku nie stworzyłby wystarczająco potężnej Genki Damy.

I jeszcz jedno...on daje ludziom coś bardzo ważnego - nadzieję ( notabene opartą na złudzeniach :P )
Ostatnio zmieniony ndz lip 22, 2007 2:21 pm przez Rav, łącznie zmieniany 1 raz.
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Re: Mr. Satan aka Hercule

Post autor: Bobercik »

Rav pisze:Co o nim sądzicie?

Moim zdaniem to najzabawniejsza postać z całego DBZ. Koleś jest po prostu rozbrajający :D Nie ma sensu, żeby przywoływał zabawne fragmenty, bo takie są wszystkie, na których on występuje.

Mimo, że jaki jest każdy widzi, wykazał niejednokrotnie uratował wszechświat.
Np. podczas walki z Cellem - gdyby nie rzucił głowy C-16 pod nogi Cella, ten by jej nie rozdeptał i czy Gohan by osiągnął wtedy SSJ 2, uratował Ziemię i powstrzymał wroga przed destrukcją wszechświata?
I podczas walki z Buu - gdyby nie on, Goku nie stworzyłby wystarczająco potężnej Genki Damy.
Święta racja. I nie wiem czy Goku rzuciłby kulą gdyby dalej przy Buu leżał Vegeta. A Satan go zabrał. Mr.Satan jest niewątpliwie bardzo śmieszną i zarazem przyjemną postacią. We mnie wzbudza raczej pozytywne emocje.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Nienawidze tego smiecia zawsze w DB smieje sie niego , poza scena kiedy bronil swojego "przyjaciela" i ich pieska , wtedy mu kibicowalem

BTW Rafal zapomniales o "Herkules" bo tez sie on tak nazywa (nie wiem czemu Amerykanie go nazywaja "Hercule" skoro to oznacza "Herkules" z francuskiego :? Dobrze ze u nas zostal Herkules)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

BH Daimaouji pisze:zawsze w DB smieje sie niego
Po to jest taki Hercules, żeby się z niego śmiać : ]
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

o0 Rav na forum sie rozbrykal ;p(ciesze sie).

Co do Herkulesa zgadzam sie z Barnim. Przydal sie gdy odciagnol Vegete by ten nie zginol.

To ze zucil glowe C16 to niby dobrze, ale kto wie czy nie bylaby ciekawsza akcja gdyby tego nie zrobil np. Vegeta SSJ10 (troche przesadzilem, ale tak SSJ2, albo SSJ3 by nie zaszkodzil ;p)
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

Przydał tez sie do tego, że odciągnął nas na moment od niekończących sie walk ... :cool:
Awatar użytkownika
Tapion
SSJ 4

Post autor: Tapion »

Wg. mnie ta postac w niektorych momentach sie bardzo przydawala a w niektorych powinno jej wogole nie byc
ODPOWIEDZ