Rangi

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
DJos
Przeciętny wojownik

Rangi

Post autor: DJos »

Hmm czy wg Was, Panowie Administratorzy, ranga typu USSJ4 jest normalna? wychodze tutaj z propozycją, jako że dział z rangami jest zablokowany, o usunięcie rang których nie ma, a o zwiekszeniu np liczby postów na każdą z innych rang. Zwiększyć odstęp pomiedzy rangami o np 100-150 postów, bedzie to lepiej wyglądało...

Taki mój mały pomysl :)
Awatar użytkownika
Rocky18
USSJ

Post autor: Rocky18 »

Tak Ale np. nie którzy maja wiecej niz 100-150 postów... nawet dużo więcej i nie starczy nam te Oficjalne Rangi... bo to nie forum które ma tylko 50 uzytkowników

PZDR
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Rocky18 pisze:Tak Ale np. nie którzy maja wiecej niz 100-150 postów... nawet dużo więcej i nie starczy nam te Oficjalne Rangi... bo to nie forum które ma tylko 50 uzytkowników

PZDR
Rangi by mogły się trochę zmienić. Wogóle zauważyłem coś w stylu "SSJ4+". Czy to zamiast USSJ4? A jeszcze jedno. Ktoś kto mi postów tyle co ja i Bartuś nie ma motywacji by dalej pisać. Więc może jeszcze jakieś rangi? xD
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Ta ci z 1000 (i wiecej) powinni miec range "bog" lub "Legendarny Super Sajan" a USSJ4 poprostu dziwnie wyglada (szczegolnie PO SSJ4 a NIE przed SSJ2!)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Rocky18
USSJ

Post autor: Rocky18 »

A przepraszam nie wiedziałem ze USSJ4 jest po SSJ2... to prawda to troche dziwne jest. A twoje rangi jak np. "bog" nie jest na miejscu a co do "LSSJ", jest dobrym pomysłem.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

USSJ4 gdyby istniał, to byłby czymś tuż przed SSJ2... W DBZ wyróżniamy tylko USSJ i USSJ2, ale gdyby był USSJ4 to wtedy przybierałby wygląd postaci wiele bardziej muskularnej niż Brolly i wiele wolniejszej... Prawie tak silnej jak SSJ2... A co do rang, to faktycznie, niektóre mogłyby ulec zmianie, ale ogólnie nie jest to sprawa, do której warto się przyczepić.
Awatar użytkownika
Tapion
SSJ 4

Post autor: Tapion »

Mozna by jeszcze jakies samemu powymyslac
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Najllepiej by bylo wogle inaczej. Posty liczone ale tylko np ja moglbym sobie zobaczyc w panelu kontrolnym uzytkownika ile juz napisalem. Powinny byc takie jakby pkty. Czyli jesli ktos daje temat i prosi o pomoc to jesli ktos mu pomoze to zalozyciel przydziela mu pkt. Po osiagnieciu iles tam pkt odpowiednie rangi. Ewentualnie fajnie by bylo nawet cos takigo jak wlasne rangi. Kumpelp mi pokazal ze na pewnym forum tak jest. Wysylasz sms za 1zl i masz wlasna range i kolor tez chyba. Bylaby to pewna dotacja dla prowadzacych strone. Tylko nie wiem czy oni tak moga zrobic (niestety sie na tym nie znam.

BTW. fajna by byla mapa uzytkwonikow. Taka mapa polski i pozaznaczani na niej userzy, modowie itp. Szkoda ze nikt nie wie jak to zrobic choc na innych forach to jest ;/
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Widziałem wczoraj taką stronę, na której możesz sobie "zamówić" SMSowe dotacje. Znaczy się wiecie o co mi chodzi :P

Ale po co to? Już lepiej zrobić coś w stylu "reputacja"
I to są tak jakby "ostrzeżenia" tylko, że każdy użytkownik może dawać zarówno + jak i -.
Ofkorz byłoby to moderowane. Za cóś typu "+ dla niego bo go lubię" poszłoby ostrzeżenie etc. Wiem, że da się zrobić bo jest Na forum tej strony ; )
Imo- fajna rzecz.

Uśmiechnąłem się, jak przeczytałem post Boba.
Bobercik pisze:Ktoś kto mi postów tyle co ja i Bartuś nie ma motywacji by dalej pisać.
Noo.. jak się pisze po to, żeby mieć fajną rangę i mieć dużo postów to się jest pro, co nie ? ^^
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

No o cos takiego mi chodzilo Barni :P zgadzam sie w stu prockach
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
ODPOWIEDZ