Jak złapać Vegetę w Buu's Fury

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Zablokowany
Kosmo18

Jak złapać Vegetę w Buu's Fury

Post autor: Kosmo18 »

Obecnie gram w gre Dragonball Z: Buus Fury utknąlem w momencie kiedy vegeta trenuje z trynkiem w sali grawitacyjnej scena konczy sie tak ze vegeta pozwoli isc trunkowi na turniej tylko wtedy gdy go złapie i uderzyWŁASNIE tylko jak to zrobic skoro on cały czas ucieka???
Awatar użytkownika
Wego
SSJ 4

Post autor: Wego »

trunks co chwila zmienia się w ssj wtedy podbiegasz do niego i walisz musisz być szybki męczyłem sie nad tym 2 godz. musisz dwa razy nacisnąć strzałkę w którą chcesz biec
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Ja go goniłem 15 minut ;) Dałbym Ci ostrzeżenie ale jesteś nowy więc pozostane na słownym (pisemnym :P) upomnieniu. Zmieniłem nazwę tematu, ponieważ słowo "POMOCY" i masa wykrzykników, które oznaczają, że sie wydzierasz, nie wyjaśniały o co Ci chodzi. Już raczej ukazywały, że jesteś na tonącym statku i masz wsiąść do jednej szalupy ze swoją nauczycielką/em od matematyki. W każdym razie problem rozwiązany więc ten temat zamykam i przenoszę do Zbiorowiska. Uff... Dziękuję za uwagę ^_^
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Zablokowany