Wasze ulubione kluby koszykarskie

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Wasze ulubione kluby koszykarskie

Post autor: Pitti »

No wiec jakie sa wasze ulubione kluby koszykarskie (moga byc takze panstwa).
Moje ulubione kluby i panstwa:

Panstwa:
:arrow: USA

Kluby:

Ze swiata:

:arrow: Cleveland Cavaliers
:arrow: Denver Nuggets

Polska:
:arrow: BOT Turów Zgorzelec
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

Ja sie na tym nie znam, ale chyba dobzi są kolesie z New Jersey... :roll:
Awatar użytkownika
Damianeku666
USSJ
Kontakt:

Post autor: Damianeku666 »

@up
mój człowiek :)
oczywiście ze kolesie z new jersey sa super, carter, kidd i jeff (ktory moze wraz z 2 kolegami zostac przetransferowanymi za j.oneala, garnetta albo gasola :D
tak w sumie, lubie wszystkie druzyny nba, poniewaz kocham ta lige i kocham koszykowke, ale new jersey lubie najbardziej , wlasnie dlatego, ze gra tam vince.
reprezentacje to usa (xd) francja i POLSKA :D
a z polski to ŚLĄSK , prokom i anwil
w ogole, kosz rządzi ludzie
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Fajnie ze ktos cos napisal w moim temacie :P. Szkoda ze w polskiej koszykowce w calym sezonie jest tyle ciekawych akcji co w nba w jednym dniu...
Obrazek

Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

To tak:

Państwa to oczywiście Polska, Usa i jeszcze Hiszpania.

Kluby polskie to Śląsk, Zgorzelec i Prokom.

A co do NBA...trudno powiedzieć. Chyba Boston ostatnio bo poszedł tam jeden z moich ulubionych koszykarzy Ray Allen. Jeszcze New Jersey i inne teamy xD
Obrazek
Awatar użytkownika
Damianeku666
USSJ
Kontakt:

wiesz co pitti, w kazdym polskim meczu jest wiele fajnych akcji. wiem, ze to nie ten sam poziom, ale nasi rodacy tez potrafia czyms zaskoczyc . playoffy z tego roku IMO byly cenzura, naprawde sprawialo mi radosc ogladanie meczow i akcji takich klubow jak anwil, prokom czy slask.
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

Damianeku666, ty pewnie trenujesz koszykówke na poważniej, bo twoja wiedza o tym sporcie jest spora.Ciesze sie ze trafiłem w klub, który ty tez bardzo lubisz...
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

wiesz co pitti, w kazdym polskim meczu jest wiele fajnych akcji. wiem, ze to nie ten sam poziom, ale nasi rodacy tez potrafia czyms zaskoczyc . playoffy z tego roku IMO byly cenzura, naprawde sprawialo mi radosc ogladanie meczow i akcji takich klubow jak anwil, prokom czy slask.
Wiesz pare sie zawsze znajdzie. Mi chodzilo o ta ogromna roznice pomiedzy NBA a Polska Liga. Wejdz na NBA.com i zobacz 10 akcji dnia. To co AI robi z pilka to sie nawet fizjologom nie snilo. On wrzuca takie pilki ktore normalnie nie maja prawa wpasc ;p. Jest tez wiele sensacji jak Kris Bosh w poprzednim sezonie(gostek wymiata). Nie byl to oczywiscie Jordan II.. nikt nigdy chyba taki nie bedzie.. on sam wypracowal sobie wszystko. On grac nie potrafil. Gdyby sie tak nie dojezdzal w treningach i poza to nic by z niego nie bylo :roll: :wink: :cool:
Obrazek

Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Pitti pisze:
Wiesz pare sie zawsze znajdzie. Mi chodzilo o ta ogromna roznice pomiedzy NBA a Polska Liga. Wejdz na NBA.com i zobacz 10 akcji dnia. To co AI robi z pilka to sie nawet fizjologom nie snilo. On wrzuca takie pilki ktore normalnie nie maja prawa wpasc ;p. Jest tez wiele sensacji jak Kris Bosh w poprzednim sezonie(gostek wymiata). Nie byl to oczywiscie Jordan II.. nikt nigdy chyba taki nie bedzie.. on sam wypracowal sobie wszystko. On grac nie potrafil. Gdyby sie tak nie dojezdzal w treningach i poza to nic by z niego nie bylo :roll: :wink: :cool:
Damian na nba.com jest codziennie xD
Po drugie nie tylko AI - Carter, T-Mac, Kobe, Wade itp. też wymiatają.
Bosh, bardzo dobry i solidny zawodnik.
Co do wsadów, Damian też robi niezłe na małych koszach. Mnie nawet wyjdzie coś niezłego od czasu do czasu xD
Obrazek
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Po drugie nie tylko AI - Carter, T-Mac, Kobe, Wade itp. też wymiatają.
Ta racja.. ale widziales te wejscia pod kosz? te niby fuksiarskie wpadniecia pilki do kosza podczas wejsia pod kosz? on to wrzuca tak jakby przyapdkowo a jednak ;p. Nie chce sie klocic mysle ze oboje mamy racje. Kobe wkoncu 83 pkt (albo 81) zdobyl w meczu to o czyms swiadczy (troce na samca lae co tam ;p)...VC to krol przestworzy, Wade dobrze sie miesza i ogolnie dobry..
Bobercik pisze:Co do wsadów, Damian też robi niezłe na małych koszach. Mnie nawet wyjdzie coś niezłego od czasu do czasu xD
Chodzilo o akcje ale ok... wsady na wymiarowce zrobisz?(pw plz) bo ja jeszcze nie (chyba ze kamykiem ;p)
Obrazek

Awatar użytkownika
Damianeku666
USSJ
Kontakt:

do 3,05 doskocze, ale wsadu raczej nie zrobie.
jak dla mnie, kazdy z tych graczy to inny styl gry i nie mozna powiedziec ktory jest lepszy. dla mnie bogiem jest carter, wielbie go ponad wszytsko (tylko sandre wielbie bardziej), on potrafi rzucic za 3pkt, wejsc pod kosz, zwodzic, no i dunkowac. wade byl dla mnie wzorem w sezonie 05/06. a kobe, coz, najlepszy zdobywca punktow obecnie w lidze. dziwie sie , ze nitk nie wspomnial o frajerze bronku, ja go nie lubie, mowcie co chcecie, nie zasluzyl na final nbal ; d
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Damianeku666 pisze: ze nitk nie wspomnial o frajerze bronku, ja go nie lubie, mowcie co chcecie, nie zasluzyl na final nbal ; d
lol LBJ jest jednym z jalepiej grajacych graczy NBA. Moim zdaniem zasluzyl. Szkoda ze przedupili. Ale fajnie bylo jak mvp dostal ;p. To moj ulubiony gracz-mam jego koszulke nawet ^^.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tapion
SSJ 4

Post autor: Tapion »

Philadelfia 76ers , LA Lakers i Miami Heat
Awatar użytkownika
Damianeku666
USSJ
Kontakt:

tak, wiem ze jest jednym z najlepszych (niestety) ale nie lubie jego stylu gry za grosz.
skoro juz rozwinelismy temat, to interesuje mnie, co uwazanie o odenie i duracie, pierwszych pickach w drafcie, jak myslicie, pokaza pazur w 1 sezonie czy nie? :D
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Damianeku666 pisze:tak, wiem ze jest jednym z najlepszych (niestety) ale nie lubie jego stylu gry za grosz.
skoro juz rozwinelismy temat, to interesuje mnie, co uwazanie o odenie i duracie, pierwszych pickach w drafcie, jak myslicie, pokaza pazur w 1 sezonie czy nie? :D
Niestety w tym roku nie mam okazji ogladac za bardzo meczy ;(. Ale slyszalem ze niby Oden sie niezle zapowiada. Moze cos z niego bedzie...
Obrazek

ODPOWIEDZ