Dragon Ball Stories
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Mozesz przeslac jak ci wyszla?
2.Charset to latwo (poza wrogami) , szczegolnie gdyz to 8-bitowy (ale dodaj pozy w inne kierunki , bo to bedzie dziwnie wygladac jak idziesz w gore a postac chodzi jakby w dol
gralem w Kyuu Shuu Saiyajin i wiem o co chodzi)
2.Charset to latwo (poza wrogami) , szczegolnie gdyz to 8-bitowy (ale dodaj pozy w inne kierunki , bo to bedzie dziwnie wygladac jak idziesz w gore a postac chodzi jakby w dol
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Fajnie screeny ale BTW jak bedzie mozna poruszac sie po swiecie skoro dales tylko panorame?
BTW logo jest OK po co go zmieniac?
BTW logo jest OK po co go zmieniac?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
mysle ze to nie wypali. w niektorych miejscach mapy masz przeciez blokujace elementy pomiedzy poszczegolnymi tile'ami. np spojrz na swoj screen u gorze: bedzie mozna przechodzic z tego wzniesienia na poziom wody i spowrotem? bez sensu ;/Gokufanpl pisze:Ahh przejezyczylem sieChodzilo mi o system czy tez window skin - ten domyslny do menu. Co do poruszania - normalnie. Wszystko jest odblokowane poza dużymi górami, tam wstawiłem niewidoczne blokujące elementy chipsetu, panorama jest na całą mapę.
gdybys potrzebowal pomocy z title screenem to moge pomoc :>

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Mozesz pokazac jego charset?
Maciek - Ta w poprzednich grach jest dziwnej , mozesz "chodzic" po wodzie! (W Gekishin Freeza dodali latanie co troche poprawilo to)
Maciek - Ta w poprzednich grach jest dziwnej , mozesz "chodzic" po wodzie! (W Gekishin Freeza dodali latanie co troche poprawilo to)
Ta zielona "gorka" nie blokuje przejscia , tylko ta pomaraczowa , wiec mozna wejsc do laboratorium Dr. Gero (ta , ta jaskinia to Lab. Dr. Gero)w niektorych miejscach mapy masz przeciez blokujace elementy
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Fakt, nie gralem. THX 4 INFOGokufanpl pisze:krovo, widzę że nie grałeś w pegazusową gręTam gracz jest CAŁY CZAS w locie
![]()
P.S: Skończyłem charset Gokudo kończa tej rundy sie przyda, potem musze zrobić Gohana, Piccollo, Krillina i Trunksa, zaś Goku - out.
Ah i w jakim sensie pomoc z title screenem?
Hmmm... No ladnie zrobic title screen moge

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

- filip_3521
- SSJ 2
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Nie no dobry zart , nawet tworcom gier DB nie zajmuje to tak dlugo.KKRTfan pisze:Wiesz... jeśli będzie tam tyle historii ile planuje to.... przed emeryturą
Czekam na wiecej screenow
BTW skoro ten tryb to remix DBZ III (nie pamietam nazwy) dasz tez historie z Coolerem?
Zaluj fajna gra , Chaozem mozesz walczyc z #17-19Fakt, nie gralem.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019