Dragon Ball Stories
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Dziwne , ja zawsze zmieniam tlo i muzyke z title od razu (nie koniecznie na inna niz z RPG Makera)
Jakby co oto title ktory by pasowal do twojej gry

BTW oto kolejna rzecz do historii Vegetto:
Po walce z Freeza , Cooler i Sauzaa przybywaja zeby zniszczyc go , po ich pokonaniu wraca do swoich czasow
Charsety postaci : Strona NoS
Faceset postaci : Pytaj sie mnie na PW i zobacz na forum o sprite'ach z LSW co ci dalem
Jakby co oto title ktory by pasowal do twojej gry

BTW oto kolejna rzecz do historii Vegetto:
Po walce z Freeza , Cooler i Sauzaa przybywaja zeby zniszczyc go , po ich pokonaniu wraca do swoich czasow
Charsety postaci : Strona NoS
Faceset postaci : Pytaj sie mnie na PW i zobacz na forum o sprite'ach z LSW co ci dalem
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- filip_3521
- SSJ 2
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmm pewnie KKRT jest zajety projektem i nie przychodzi tutaj jeszcze? Mam nadzieje ze da cos nowego jak wroci
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
filip_3521 - wypraszam sobie
nie rzuciłem projektu
po prostu jestem leń
i zapomniałem tu przychodzić XD
Co do projektu nowość!
Pewnie myślicie że to będą tylko historie what if? Otóż nie! Cche zrobić rozbudowane menu w którym będzie m.in coś jak Bonusy czy Inne
I zamierzam tam też robić kontynuacje "porzuconych gier" na różne Nintenda
Oto jeden z nich: kontynuacja Trzeciej części karcianki DB, będzie nosić nazwę: "Dragon Ball Z: Cell Games". N ie wiem ile będzie obejmować, muszę znalesć jakiegoś spritera któy by mi zrobił face i monstery zdo innych form cella
Jak na razie zrobiłem tylko rozmówkę, jest to ostania mapa z z NESowej trójki (przez wielu najbardziej znienawidzona
)

Oczywiście muzyka zripowana z NESa
Teraz muszę tylko zriopwać Chipset i zrobić identyczną mapę... o zgrozo xDDD
Ah systemu karciankowego nie będize, bo to trochę trudne ;P Jednak będę się starał wsyzstko maksymalnie upodobnić
Zresztą tak bywa że np. kolejne części gier się różnią 
Co do projektu nowość!
Pewnie myślicie że to będą tylko historie what if? Otóż nie! Cche zrobić rozbudowane menu w którym będzie m.in coś jak Bonusy czy Inne

Oczywiście muzyka zripowana z NESa
Ah systemu karciankowego nie będize, bo to trochę trudne ;P Jednak będę się starał wsyzstko maksymalnie upodobnić
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hmmmmmmm to bardzo przypomina moja baze na txy
BTW jak to zrobiles? Czuje fotomontarz
I co ci chodzi z twarzami chodzi ci o twarze ala pegazus?
Ogolem to fajnie wyglada , PIERWSZA gra w stylu pegazusa z RPG Makera
Mam nadzieje ze to nie jakis zart
BTW jak to zrobiles? Czuje fotomontarz
I co ci chodzi z twarzami chodzi ci o twarze ala pegazus?
Ogolem to fajnie wyglada , PIERWSZA gra w stylu pegazusa z RPG Makera
Mam nadzieje ze to nie jakis zart
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
To idz w dzial o Tenkaichi Budokai (oto link http://ssjpower.net/forum/viewtopic.php?t=20 ) na pegazusa wpisz kod na rozne formy Komorczaka i masz , nic prostszegoGokufanpl pisze:A face Cella tak ala Pegazus.
Sciagalem pare spritow z gier DB pegazusa (jak i muzyk) do swojego mugena , wiec znam sie na tym
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta to ta , i potrzebujesz emulatora nnesterJ bo ta gra obsluguje takie niby karty (wiec szansa ze ta gra bedzie u nas na pegazusie wynosi 000000000000000000000000000000000000000000%) i wybrac barcoder lub cos tam , potem wpisujesz kod u karina i masz. (po druga (i chyba pierwsza) forme zobacz na www.gamefaq.com)
BTW bedzie tez remake DBZ Kyuu Shuu Saiyajin i DBZ Gekishin Freeza? To najlepsze gry na pegazusa
BTW bedzie tez remake DBZ Kyuu Shuu Saiyajin i DBZ Gekishin Freeza? To najlepsze gry na pegazusa
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
BTW jak beda wygladac charsety? Takze z tej gry czy znesowane/zfamicowane wersje charstow NoS?
No , fajnie chociaz by bylo gdyby ktos tak zrobil kiedysAh systemu karciankowego nie będzie, bo to trochę trudne
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
NESowe
Jak NES to NES 
Co do karcianek - aż taki zaawansowany to nie jestem ;pp
P.S: Nie wie ktoś jaki program móglby mi zrobić filmik z projektu?
chcialbym pokazać to ładowanie 
P.S2: Mam już BH faceset PErfect Cella ale nie znam kodu dla Cella 2... jest tam u cibie Cell (LVL2) ale ot jest zwykły... nie znasz kodu na niego?
Co do karcianek - aż taki zaawansowany to nie jestem ;pp
P.S: Nie wie ktoś jaki program móglby mi zrobić filmik z projektu?
P.S2: Mam już BH faceset PErfect Cella ale nie znam kodu dla Cella 2... jest tam u cibie Cell (LVL2) ale ot jest zwykły... nie znasz kodu na niego?
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1. www.gamefaq.comGokufanpl pisze:P.S2: Mam już BH faceset Perfect Cella ale nie znam kodu dla Cella 2... jest tam u ciebie Cell (LVL2) ale to jest zwykły... nie znasz kodu na niego?
2.To Komorczak (1 forma) na 2 poziomie (jest ich 4 chyba , a kazda postac ma inny atak wtedy) , czy myslisz ze bym dal formy jako poziomy????
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019