Ponieważ mój trudny temat o pięknych zwierzętach jakimi są oposy się wyczerpał pora zrobić temat o innych cudownych zwierzakach jakimi są kruki.
Kruk (Corvus corax) - duży ptak osiadły z rodziny krukowatych zamieszkuje on różne regiony świata , nawet Polskę! Ptaki te są jednymi z najbardziej inteligentnych ptaków zamieszkujących w Polsce. Świetnie latają , bardzo często wykonują akrobacje w locie a na dodatek wydają piękny głos "Krrrrr". Kruki są zwierzętami wszystkożernymi.
Co sadzicie o tych wspaniałych ptakach? Może ktoś je hoduje? Porozmawiajmy!
PS.
Z krukami obcowali już : Ast, Kris , Kayl i Bobercik!
Kruki
Moderator: Moderatorzy
Kruki : są przede wszystkim, zwiastunem niepokoju, zła oraz wszystkiego co sie z nim wiąże. Jednak jedno jest pewne kruki są chyba najbardziej inteligentne z pośród ptaków jakie występują, gdyż nie raz można (w tv lub gdzie indziej) zaobserwować, że wszystko "planują". Kruki są ciekawe, lecz drapieżne
Ostatnio zmieniony sob lip 14, 2007 2:03 pm przez Kris, łącznie zmieniany 1 raz.

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Moja opinia co do krukow...
Kruki to bardzo mile zwierzeta...Lubie je gdysz maja dlugie dzioby i czarne piora. Czesto widze je idac ulicami. Siedza na slupach telegraficznych i kracza...Czasem widze je rowniez jak napier****** sie o jakiegos orzecha
Jednak nie lubie ich tak jak lamury...Ale o tych zwierzetach nie bede sie wypowiadal w tym temacie..Poczekam az sinju zrobi temat o nich
Kruki to bardzo mile zwierzeta...Lubie je gdysz maja dlugie dzioby i czarne piora. Czesto widze je idac ulicami. Siedza na slupach telegraficznych i kracza...Czasem widze je rowniez jak napier****** sie o jakiegos orzecha
Jednak nie lubie ich tak jak lamury...Ale o tych zwierzetach nie bede sie wypowiadal w tym temacie..Poczekam az sinju zrobi temat o nich

Ostatnio zmieniony wt lip 22, 2008 6:15 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*