Idź pograć w Sapera, bo smierdzisz szambem.krova pisze:a twoja mama wolala w gratisie pudelko zapalek? ;]pp3088 pisze:A ty zostałeś w niej kupiony jako dodatek do wroka ziemniaków.krova pisze:A JA UMIEM BLUZGAĆ!!! mnie to. i tak wasze stare kupuja w biedronce
Chmurki !
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
co Ty wiesz o zabijaniu ??krova pisze:ja przynajmniej wiem o co tam chodzi ._.pp3088 pisze:Idź pograć w Sapera, bo smierdzisz szambem.krova pisze: a twoja mama wolala w gratisie pudelko zapalek? ;]
pozdrow babcie
Ty masz małą fujare
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
nie zaglądam pod łózko bo nie lubie patrzeć na ludzi których zabiłemkrova pisze:zajzyj w nocy pod lozko to sie zdziwiszBart pisze:co Ty wiesz o zabijaniu ??krova pisze: ja przynajmniej wiem o co tam chodzi ._.
pozdrow babcie
Ty masz małą fujare
a chcesz do nich dołączyć ?
Jest tam twój mózg, a raczej jego marna imitacja?Bart pisze:nie zaglądam pod łózko bo nie lubie patrzeć na ludzi których zabiłemkrova pisze:zajzyj w nocy pod lozko to sie zdziwiszBart pisze: co Ty wiesz o zabijaniu ??
Ty masz małą fujare
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja swoja stara juz dawno zakopalem... to co widziales to byl pysk ppkrova pisze:Wole to niz ogladac twoja staraBart pisze:nie zaglądam pod łózko bo nie lubie patrzeć na ludzi których zabiłemkrova pisze: zajzyj w nocy pod lozko to sie zdziwisz