Ulubieni wojownicy z forum SSJ POWER

Wszystkie sprawy, które dotyczą tego forum.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

Bobercik pisze::arrow: AnimKing - nie mam z nich aż tak bliskich kontaktów, ale warto go umieścić na liście. Czemu? Widzę wyraźnie że uważa on mnie, nieskromnie mówiąc, za osobę ważną na forum i to mi się podoba xD Fajnie gdy ktoś Cię docenia. Poza tym kolejna osoba to polewkowej rozmowy xD
BH Daimaouji pisze:
Heheh Nie Martw się Anim Wrócił ;p Zostało mi Tylko do Przeczytania 250 Postów+ xD
BH Daimaouji pisze:4.Kamil (AnimKing) ^ - Nowy kolega na tym forum , takze nie lubi Kakarotta i jest tez fanem Tronka z przyszlosci (jak i Bardocka) , ponadto mlodszy brat Broli'ego w swiecie DB
Wszystko dobrze Tylko....Nie Jestem Taki Nowy :D

@Offtop
Póżniej Napisze Swoją Liste ;)
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

AnimKing pisze:
BH Daimaouji pisze:4.Kamil (AnimKing) ^ - Nowy kolega na tym forum , takze nie lubi Kakarotta i jest tez fanem Tronka z przyszlosci (jak i Bardocka) , ponadto mlodszy brat Broli'ego w swiecie DB
Wszystko dobrze Tylko....Nie Jestem Taki Nowy :D
Tak wiem potem to zmienie , ale i tak nalezysz do tych nowych

OK modyficja listy :twisted:

1.Robert (Bobercik) / - Jest na pierwszym miejscu po insydencie z Tomkiem i Piotrkiem , czy utzrma sie na 1 miejscu?
2.Piotrek (Dae) ^ - Wrocil po tym jak odpowiedzial na moja PW czy bedzie na 1 miejscu? Czas pokaze
3.Maciek (Macix) / - Nie ludzki charakter i nienawi(e)sc do Kakarotta , coz moge powiedziec wiecej?
4.Piotrek/Jacek (Thales) / - Przemiana z Kakarotta na Thalesa (doslownie) fajny kolega o fajnym charakterze
5.Kamil (AnimKing) / - Nie lubi Kakarotta i jest tez fanem Tronka z przyszlosci (jak i Bardocka) , ponadto mlodszy brat Broli'ego w swiecie DB
6.Michaś (Acer) / - Fajny kolega choc nie az tak jak Kamil
7.Maciek (Didix) / - Kolega z forum ktorego od czasu nie ma , ale nadal go lubie
8.Adrian / - Fajny kolega choc nie az tak
9.Pitti / - Jakos fajny uzytkownik , no no moze kiedys...
10.Michal (Atom) $ - Moj wielki brat ze swiata DB powraca na liste!

Powtorzenie legendy

^ - W gore
/ - Spadek
$ - Powrot
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

:arrow: Acer - osoba, którą z tej listy poznałem najpóźniej, ale właśnie on zrobił na mnie największe wrażenie. Można z nim pogadać i o tematach ciekawych, poważnych a także porobić sobie wielkie "jaja". Acer, jak dla mnie, rozpoczął kolejną erę forum.

:!: AnimKing - nie mam z nich aż tak bliskich kontaktów, ale warto go umieścić na liście. Czemu? Widzę wyraźnie że uważa on mnie, nieskromnie mówiąc, za osobę ważną na forum i to mi się podoba xD Fajnie gdy ktoś Cię docenia. Poza tym kolejna osoba to polewkowej rozmowy xD AnimKing! Wracaj do zdrowia!

:!: Arti - kontakt się zerwał. Nie mieliśmy wielu tematów do rozmów, ale i tak uważam go za najlepszego usera forum, jak już wielokrotnie pisałem. Przyjął mnie do krainy! Dzięki Arti kun!

:arrow: Barni - wielu pewnie zdziwi obecność Barni'ego na tej liście, ale chłopak naprawdę jest mił i przyjazny dla środowiska. Rozmawiałem z nim kilka razy i od razu polubiłem :)

:arrow: Bart - stary, dobry Bart xD Człowiek na którym naprawdę warto się wzorować. Inteligentny, zabawny a przy okazji silny. Bart, czekam na obiecaną solówkę xD

:arrow: BH Daimaouji (Bartuś) - trzeba potrafić go zrozumieć. Posiada on niezwykły charakter. Początkowo wydaje się osobą nie do zrozumienia. Często kłóci się z innymi i ma swój własny świat. Gdy jednak poświęcisz mu kilka chwil zmienisz zdanie w sensie pozytywnym.

:!: Dae - Dae, Dae, Dae...kiedy ostatnio rozmawialiśmy przyjacielu? Wiesz? Bo ja nie. Gdy przypominam sobie nasze wakacyjne rozmowy, serducho się raduje. Mam nadzieję że one wrócą a Dae znowu będzie moim najlepszym kumplem z forum. Mam gdzie wracać :)

:arrow: Dragon Fist - wiele z nim przeżyłem. I dobrego, i złego. Byłem przy wielu jego problemach a on przy moich. Prawdziwy przyjaciel i człowiek któremu można zaufać.

:arrow: Dyakou - ostatnio miał miejsce spór między nami, ale został on szybko zakończony i znowu lubię Dyaka XD Co mogę powiedzieć? Po prostu go lubię :)

:arrow: Groku - nie zapomnę o nim. Zrobił mi avatar, który mam na prawie każdym forum. Fajny koleś.

:arrow: Kakarotto - gdzie on się podział? Zniknął? A szkoda bo moja sympatia do niego bardzo wzrastała.

:arrow: Kris - no nareszcie. Kris...gadam z nim naprawdę bardzo często. Często też do siebie dzwonimy lub gadamy przez skype'a. Jest on moim najlepszym przyjacielem na forum i nigdy, jak narazie, się na nim nie zawiodłem.

:twisted: Mr.Atom - wrócił na forum. Poznałem go i dochodzę do wniosku że jest świetnym gościem! Od razu rozruszał forum!

:arrow: pp3088 - naprawdę świetny gość! Gadam z nim prawie tyle co z Krisem. Potrafi on udzielić cennych rad, a także rozśmieszyć. Czasami wdaje się w kłótnie, ale myślę że tylko z powodu wielkiej nudy. Co ciekawe zawsze często z nim gadałem, ale dopiero teraz zacząłem zauważać że jest naprawdę świetnym kumplem :D

:arrow: Wolak - hehe, wczoraj gadałem z nim przez telefon xD Każdy powie o nim to samo: potrafi rozśmieszyć w każdej sytuacji. Przy okazji jest starszy, więc mądrzejszy toteż pełni rolę starszego brata, który "opiekuje" się niektórymi userami. Wzór. A i kocha Anime o piłce nożnej :D:D:D

:arrow: Jeszcze kilka osób, ale ich aż tak nie lubię albo aż tak nie znam: Astarot, AdeQ i inni nowi :D

:!: Ulepszenie listy
Najlepszy przyjaciel!
Mój szacunek :twisted:
Od początku na liście
:twisted: nowy
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

OK modyficja listy :twisted:

1.Robert (Bobercik) > - Jest na pierwszym miejscu po insydencie z Tomkiem i Piotrkiem , czy utzrma sie na 1 miejscu?
2.Piotrek (Dae) > - Wrocil po tym jak odpowiedzial na moja PW czy bedzie na 1 miejscu? Czas pokaze
3.Maciek (Macix) > - Nie ludzki charakter i nienawi(e)sc do Kakarotta , coz moge powiedziec wiecej?
4.Piotrek/Jacek (Thales) > - Przemiana z Kakarotta na Thalesa (doslownie) fajny kolega o fajnym charakterze
5.Kamil (AnimKing) > - Nie lubi Kakarotta i jest tez fanem Tronka z przyszlosci (jak i Bardocka) , ponadto mlodszy brat Broli'ego w swiecie DB
6.Robert (Vegetto/Wego) $ - Stary dobry kolega Robert , nawet jak go tu nie ma , to nadal go lubie
7.Michaś (Acer) / - Fajny kolega choc nie az tak jak Kamil
8.Maciek (Didix) / - Kolega z forum ktorego od czasu nie ma , ale nadal go lubie
9.Adrian / - Fajny kolega choc nie az tak
10.Michal (Atom) > - Moj wielki brat ze swiata DB powraca na liste!

Powtorzenie legendy

^ - W gore
/ - Spadek
$ - Powrot
> - Bez zmian

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Tommy
SSJ 4+

Post autor: Tommy »

Więc tak: :razz:

Dae - zna się na moderowaniu i oczyszczaniu forum. Bardzo miły i przyjazny.

BH - bardzo rozmowny, często wtrąca się do wielu dyskusji, ale przez to na forum jest ciekawiej. ;>

Wolak - jest to człowiek bardzo mądry i szanowany. Nic dodać, nic ująć. Wzór do naśladowania. Kiedyś łatwo można było go rozpoznać po avatharze z Tsubasą :>

Kris - jego też wszędzie pełno ;d , pomysłodawca wielu turniejów, zabaw, konkursów. itp.

Bobercik - taki drugi Kris ;o Dużo pisze i wszędzie się wtrąca, ale zawsze są to posty na temat :p

AnimKing - Hmm, może nie znam go dobrze, ale myślę, że już teraz może się znaleźć na mojej liście.

Atom (Mr.Atom) - był moderatorem przez "wieloma laty" xD, teraz respekt został ;d

Dyakou - użytkownik piszący bardzo "dojrzale" ;d

krova - pamiętam, jak bardzo dużo wnosił na forum. Przez jakiś czas nie wchodził, ale powrócił w chwale... ;>

Bliz - przypominał mi BH, lecz nie do końca. Jego posty były trochę dłuższe i bardzoej rozwinięte.

.:Sasuke:. - bardzo fajny użytkownik, zna wiele anime, ostatnio jednak mało go widzę (lub wcale)

Kakarotto - pisał dużo i mądrze, był bliski moderatora, teraz zniknął z forum...

Legenda:

Lubię
Lubię, ale mniej ;>
Koledzy
Dawni znajomi
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Tommy pisze:Kakarotto - pisał dużo i mądrze, był bliski moderatora, teraz zniknął z forum...

Legenda:

Dawni znajomi
E on BYL Moderatorem juz

Lista

1.Robert (Bobercik) > - Robert trzyma sie na 1 miejscu ale na jak dlugo?
2.Piotrek (Dae) > - Piotrek nadal jest na 2 miejscu
3.Maciek (Macix) > - Nie ludzki charakter i nienawi(e)sc do Kakarotta , coz moge powiedziec wiecej?
4.Piotrek/Jacek (Thales) > - Przemiana z Kakarotta na Thalesa (doslownie) fajny kolega o fajnym charakterze
5.Kamil (AnimKing) > - Nie lubi Kakarotta i jest tez fanem Tronka z przyszlosci (jak i Bardocka) , ponadto mlodszy brat Broli'ego w swiecie DB
6.Robert (Vegetto/Wego) > - Stary dobry kolega Robert , powrocil po ilus tam miesiacach
7.Michaś (Acer) > - Fajny kolega choc nie az tak jak Kamil
8.Maciek (Didix) > - Kolega z forum ktorego od czasu nie ma , ale nadal go lubie
9.Adrian > - Fajny kolega choc nie az tak

Powtorzenie legendy

^ - W gore
/ - Spadek
$ - Powrot
> - Bez zmian

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

:arrow: Dae-Nadzwyczaj inteligętna osoba, cechująca się zanikającymi cechami skromności i elastyczności. Można z nim pożartować jak i prowadzić wywody intelektualne. W wypadku kontrowersji bezstresowy, umie dostrzec zalet i wady obu sposóbów myślenia. Ma zdanie na każdy temat i umie je wyrazić tak aby było w nim jakieś przesłanie. Wzór do naśladowania w dobrym tego słowa znaczeniu.
:arrow: Bart-całkiem sympatyczny i zabawny jegomość. Zawsze chętny na gadke, posiadający dużo zabawnych przeżyć, typ luzaka, którego grzechem jest nie lubić. Swój chłop :)
:arrow: Bobercik-twórca najbardziej oklepanego tematu na forum, ale w końcu taka cena popularności. Uwielbia prowadzić rozmaitego rodzaju konkursy, statystyki i inne tego typu sporządzenia. Jak na 13 lat potrafi zaskoczyć inteligenntym stwierdzeniem. Nosi sześcian na plecach :]]
:arrow: Razz-użytkownik, któremu epitet enigmatyczny wydaje sie obcy. Uwielbia dodać 3 grosze, nie stroni od tematów kontrowersyjnych, gdyz posiada wyrobione zdanie na każdy temat. Raczej unika sporów. Pomimo tego, że jest bezpośredni, a jego posty mają dosadny charakter, potrafi przeprowadzić rozmowę na "luzaka", nie lubi wyprowadzania z równowagi i wodzenia za nos.
:arrow: Kris-bardzo impulsywny, lubi prowadzić statystyki, pisać fanficki i nawalać w każdym temacie jakimiś grafami, które trzeba przyznać trzymają poziom. Nie toleruje wyzwisk i głupoty, lubi używać dziwnych opcji (you!). W rozmowach na gg niezwykle impulsywny, lubi mocno akcentować swoje zdanie.
:arrow: Arti- nie znam zbytnio tego chłopaka, ale widać, że ma pojęcie jak powinien wyglądać temat na poziomie, umie także napisać wartościowe posty i przytoczyć odpowiedni cytat do odpowiedniej treści. Pisze krótkie, acz treściwe posty. Dobry duch forum.
:arrow: DF-moja opinia co do tego jegomościa jest bardzo zmienna w czasie:P No cóż jeżeli oceniać obiektywnie to umie przyjąć krytykę i zmienić nastawienie. Lubi żarty, jest łasy na pochwały(jak każdy :P), a przede wszystkim można z nim pogadać o wszystkim. Jeżeli oceniać wzrost sympatii do danego usera w ostatnim czasie, Df miażdży konkurencje:P
:arrow: Szpaner-mimo tego, że zalicza się raczej do grona zapomnianych(bądź ukrytych :P) to nadal kojarzy mi się ciepło(bez skojarzeń). Swego czasu intenstywne rozmowy, które nie były czasem straconym z pewnością przyznać muszę.
:arrow: Acer-człowiek mający na celu inwiligacje mej skromnej osoby :P Posiada dwa oblicza, na forum poważny i raczej dosadny w wydawaniu osądów. Powiedziałbym, że nie jest otwarty na ludzi, ale rozmowy na gg całkowicie zmieniły moje wyobrażenia.
:arrow: Rav-za odpowiednie zagospodarowanie czasu, ciekawe pomysły i nie traktowanie z wyższościa innych osób

Nowi :P
:arrow: krova: za rozmowy na gg na wysokim poziomie, merytoryczność postów, pogląd na sprawy egzystencjonalne, za wszystko. Jedyna wada to jak sam wspomniał "bycie szczerym do bólu i brak samokrytyki", aczkolwiek nie przeszkadza to w dyskusji. Po świadomej rezygnacji Wolaka, usunięciu się w cień DF, on obok Artiego i Acera pisze najbardziej porządnie.
:arrow: Barni: za to ze nie boi się rozmawiać na poważne tematy, czasami pisze mądrze czasem wali głupoty, ale zapewne się wyrobi. Dobre wrażenie moim zdaniem.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Doszedłem do wniosku, że trzeba już zaktualizować listę, a więc tak (też pisze alfabetycznie, bo taka teraz moda):

- BH - osoba o poglądach mocno dziecinnych, bo i sam deklaruje, że chce być dzieckiem. Znawca DB, ma na tym forum kilku wrogów, choć ja nic do niego nie mam. U mnie jest na +

- Bobert - bardzo sympatyczna osoba, która wydała na mnie najwięcej pieniędzy (dzwonił dwa razy xD), miły i pomysłowy. Potrafi utrzymać forum przy życiu. Rozmowy z nim zaskakują mnie i bawią zarazem. Postanowiłem rozwiać, stereotyp, że Kris i Bob są identyczni. Bob jest miły, spokojny, lubi mieć dobry kontakt z każdym. Zaś Kris... Kris później xD

- Dae - miły, pomocny chłopak. Bardzo twórczy (tak jak i ten wyżej xD), lubię z nim rozmawiać, choć ostatni dzieje się to bardzo rzadko, ale rozumiem i nie mam mu tego za złe. Nadal jedna z najmilszych osób na tym forum.

- Kris - kawał skurczybyka. Każda rozmowa ma w sobie wybuch śmiechu, jest zabawny i ciekawy. Po prostu lubię go za to jaki jest. Jest sympatyczny i miły, jak i Bob. Wracając do sprawy jego i Boba. Kris to agresor, często ma wybuchy gniewu, nie usiedzi na miejscu, wszędzie doda swoje zdanie. W pewnym sensie są do siebie podobni, w pewnym, ale w żadnym wypadku nie są identyczni.

- PP - twrdy orzech, choć już trochę nadłupany. Miły, inteligentny i ciekawy. Lubię z nim dyskutować o wszystkim, czasami pogada się o rzeczach mało ważnych. Dyskusje z nim są na poziomie i zawsze stara się z tego poziomu nie schodzić, co nie powiem, wychodzi mu.

- Treyu - kilka ostatnich rozmów sprawiło, że zmieniłem o nim zdanie. Jeszcze jakiś czas temu, był mi obojętnie, teraz polubiłem go. Rozmowy z nim są krótkie ale rzeczowe, miły chłopak.

No o nikim nie zapomniałem mam nadzieję xD
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Tak jak Acer, alfabetycznie. Wymienię tylko kilka osób, ponieważ z resztą mam mniejszy kontakt ostatnio:

- Acer - osoba z którą można pogadać na tematy zabawane jak i na tematy poważne. Świetny rozmówca. Poza tym miła i sympatyczna osoba. Rozmawiałem z nim dwa razy przez telefon. Druga rozmowa trwała aż 8 minut i 29 sekund. To duży plus :)

- BH - trudny charakter. Trzeba długo pogłówkować żeby go pojąć. Ja to zrobiłem i się udało. Uważam Bartusia za jednego z najlepszych kolegów na tym forum. Można z nim pogadać o DB.

- Dae - nie ma go coś, ale i tak jest dla mnie wzorem. Wspaniały człowiek, szkoda że zniknął. Ale czekam Dae na nasza fascynujące rozmowy w wakacje :)

- Kris - cóż mogę powiedzieć? Rodzina. Już wiele razy rozmawiałem z nim przez telefon a naszych rozmów na skypie nie można zliczyć. To pełni szczęścia brakuje jeszcze spotkania na żywo, jednak jest na nie spora szansa. Kris to zdecydowanie mój ukochany user tego forum :) Kris rulez!

- pp3088 - wspaniała osoba to rozmowy. Prezentuje bardzo wysoki poziom słownictwa, ale także potrafi rozbawić świetnym żartem. Takich ludzi mało, dlatego właśnie tak szanuję pp3088. Takim też człowiekiem jest kolejny na liście czyli...

- Wolak - tak tak, teraz pora na Wolskiego, tego skurczybyka i skórkowańca. Co mogę o nim powiedzieć? Wzór. Wielka wiedza o Anime, wspaniałe poczucie humoru i spora inteligencja. Poza tym już swoje przeżył więc ma spore doświadczenie o życiu. Typowy starszy brat, który wyznacza drogę. Od początku go bardzo lubię i na pewno zawsze tak zostanie.

Pod uwagę w liście nie brałem Treya, Tommy'ego i Damianeka666 bo to kumple z życia. Dziękuję :)
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Lista

1.Robert (Bobercik) > - Roberta ostanio polubilem bardziej
2.Piotrek (Dae) > - Piotrka nadal nie ma ale nadal jest na 2 miejscu
5.Maciek (Didix) ^ - Skoro Kamila nie ma (tymczasowo) na forum Maciek idzie na 5 miejsce
6.Robert (Vegetto/Wego) > - Stary dobry kolega Robert , powrocil po ilus tam miesiacach
7.Michaś (Acer) > - Fajny kolega
8.Kamil (AnimKing) / - Odszedl z tego forum , jaka szkoda
9.Adrian > - Fajny kolega choc nie az tak

Powtorzenie legendy

^ - W gore
/ - Spadek
$ - Powrot
> - Bez zmian

Imperator zla
Dobry Kolega

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

- Acer - osoba z którą można pogadać na tematy zabawane jak i na tematy poważne. Świetny rozmówca. Poza tym miła i sympatyczna osoba. Rozmawiałem z nim dwa razy przez telefon. Druga rozmowa trwała aż 8 minut i 29 sekund. To duży plus :)

- BH - trudny charakter. Trzeba długo pogłówkować żeby go pojąć. Ja to zrobiłem i się udało. Uważam Bartusia za jednego z najlepszych kolegów na tym forum. Można z nim pogadać o DB.

- Dae - nie ma go coś, ale i tak jest dla mnie wzorem. Wspaniały człowiek, szkoda że zniknął. Ale czekam Dae na nasza fascynujące rozmowy w wakacje :)

- Kris - cóż mogę powiedzieć? Rodzina. Już wiele razy rozmawiałem z nim przez telefon a naszych rozmów na skypie nie można zliczyć. To pełni szczęścia brakuje jeszcze spotkania na żywo, jednak jest na nie spora szansa. Kris to zdecydowanie mój ukochany user tego forum :) Kris rulez!

- pp3088 - wspaniała osoba to rozmowy. Prezentuje bardzo wysoki poziom słownictwa, ale także potrafi rozbawić świetnym żartem. Takich ludzi mało, dlatego właśnie tak szanuję pp3088. Takim też człowiekiem jest kolejny na liście czyli...

- Wolak - tak tak, teraz pora na Wolskiego, tego skurczybyka i skórkowańca. Co mogę o nim powiedzieć? Wzór. Wielka wiedza o Anime, wspaniałe poczucie humoru i spora inteligencja. Poza tym już swoje przeżył więc ma spore doświadczenie o życiu. Typowy starszy brat, który wyznacza drogę. Od początku go bardzo lubię i na pewno zawsze tak zostanie.

Mam kilka nowych osób:

- Barni - ciekawe poglądy na świat. Widać że chce być tutaj kimś. Dodaję go do ulubionych userów - to dobry znak XD A ponadto 10 minut i 31 sekund rozmowy przez telefon robi swoje.

- Dragon Fist - jesteśmy sobie dalecy...ale jednak tak bliscy! Chyba właśnie z nim najwięcej przeżyłem. Dzięki "sytuacją" z Dragon'em dużo w życiu zrozumiałem. Z nim także toczyłem rozmowy na najbardziej poważne tematy. On wyżalał się mnie, ja mu pomagałem. Na drugi dzień to ja miałem problem, a DF mi pomagał. Piękne chwile :cry: xD

- Sinju - bardzo mądry user. Nie pisze dużo...ale jak napisze to mądrze. Jest długoletnim graczem na PBCH...i gra też w Grze DBZ. Wielki plus.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

- Acer : Ten Pan jak zwykle, przy każdej rozmowie na GG, usiłuje mnie zdenerwować, na jego nieszczęście czasem mu się tu udaje. Jednak tak czy tak jest on jednym z lepszych.

- Dae : Stary,energinczyny przyjaciel, którego nie da się zapomnieć. Rozmowy z nim są ciekawe i stoją na wysokim poziomie, chociasz umie też zmienić poważną rozmowę w "zabawę". Dae-kun whe are you ?

-Dragon Fist : Bliska mi osoba, z tego forum, wkońcu mój "Bro", wiele przeżyłem z nim i zawsze starałem się mu jakoś pomóc, jak wychodziło ? nie mam pojęcia. Nie można także zapominać, że prowadzi on swoimi postami, rozmowami wysoki poziom/jest również jednym z nielicznych (XD),którzy czytają między wierszami.

-Bobercik : Nie moge powiedzieć na niego nic złego, bo to tak jakbym mówił do siebie, niczym klon jednak też inne cechy, człowiek z którym zawsze lubię rozmawiać i się "powygłupiać", brakuje jednak spotkania na żywo ......

-BH: Charakter ma trudny, ale jednak da się do niego przyzwyczaić :P. Jak to się mówi "Nie taki diabeł straszny, jak go malują".

-PP3088 : Z P.Piotrem, rozmawiam, żadko, ale jednak, gdy nadchodzi ta chwila rozmowy są bardzo ciekawe, ponieważ on sam potrafi sprowadzić taki temat nad, którym można rozpatrywać godzinami. Jeden z najbardziej inteligentnych ludzi jakich miałem zaszczyt spotkać. Zawsze udowadnia swą rację ....

-Wolak : Amigos, comestas ?. Wolak Wolak Wolak, ile razy już się wywaliłem z krzesła jak z tobą gadałem ? (XD). Człowiek Dość porywczy/energiczny oraz tryskający humorem, każda rozmowa kończy się śmiechem, ma jednak też swoje zalety, gdyż potrafi rozmawiać poważnie i na wszystkie tematy. Lubi sobie popić ....

NEW:

-Tommy : Inteligentne posty,na dodatek rozmowa przez kome i good

-Barni : marynarzu :P, nie no, a na serio.... Można się z nim pośmiać, ma swoje poglądy, choć młody XDDDD

-Sinju : Ciekawe Gify, mądry człowiek

-Krova : Krovo Krova :P, gdyby nie ty to nie znał bym sie ani na grafie anie na artach :P

Chyba all
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Dobra, się trochę zaaklimatyzowałem więc mogę napisać listę. Piszę alfabetycznie, bo nie będę stopniował jak kogo lubię przecież..

:arrow: Acer~> Na gadu zupełnie inna osoba, niż na forum. Na forum osoba ułożona, poważna, na gg śmianie xD No... i fajnie się kłoci z Krisem xD ! I NAJWAŻNIEJSZE!
"kur** wyp****al** debilu!"
:arrow: Astarot~> Albo śmianie, albo powaga.. zależy od sytuacji, ale można z nim pogadać o wszystkim. No... i miał niezłego lacha ze mnie jak "gadaliśmy" na skype. I muszę się podlizać, bo już mi od miecha daje na sesji w ryj.
:arrow: Bobercik~> Z Bobem za długo i za dużo nie gadałem, ale zdążyłem stwierdzić że można nieźle z nim pobrechtać. Nawet jak zadzwonił, to ciągle się śmiał xD
:arrow: Damianeku666 ~> około 4sekundy przez telefon hyhy !
:arrow: Hellion ~> "Mój guru" ┐┐ (fuj! Na gg ta emotka fajniej wygląda). No, ale na poważnie to z Hellionem rozmawiałem kilka razy, ale było ciekawie :D Mimo że luj (hyhy) to taki eee... jakby oczytany :P
:arrow: Kayl ~> Kumpel z RL, na forum pisze mało i trochę tak nieładnie, ale w rl jest naprawdę spoko ;-]
:arrow: Kris~> Wczoraj gadałem z nim prawie cały dzień. Zupgreadowana wersja Bobercika. Tzn. zupgreadowana, bo nie widziałem żeby Bob się z kimś kłócił, a Kris się "kłóci" (tja, tja. Kłóci) z Acerem :P
:arrow: Pitti ~> Fascynująca rozmowa na skype! xD Często z nim rozmawiam, ciekawy koleś.

Jak o kimś zapomniałem to sorry;p
Obrazek

.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

1.Robert (Bobercik) > - Robert trzyma sie na 1 miejscu ale na jak dlugo?
2.Piotrek (Dae) > - Piotrek nadal jest na 2 miejscu
7.Michaś (Acer) > - Fajny kolega choc nie az tak jak Kamil
8.Maciek (Didix) > - Kolega z forum ktorego od czasu nie ma , ale nadal go lubie
9.Tomek kun (Dragon Fist) $ - A jednak o mnie nie zapomnial! Napisal PW , wiec Tomek wraca na liste
10.Adrian / - Fajny kolega choc nie az tak

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dyakou
SSJ 3

Post autor: Dyakou »

1. Kris: Kolejny kolega, z którym koleżeństwo jest jednostronne. Mimo wszystko trzyma 1st miejsce.

2.Sinju: Naprawdę fajny koleś, polubiłem go po paru konkretnych jak i bezsensownych rozmowach.

3. Bobercik: Oprócz starych czasów, stare wspomnienia, oprócz starych wspomnień, stare przeżycia... Lubię z nim gadać, nadzwyczaj chłopcze pomysłowe i życzliwe. Wprost świetny kumpel, a dla nie których może i przyjaciel, pozazdrościć.

4. Kayl: Zacne chłopcze, pod niedużym znakiem zapytania. Rozmowa z nim to sama przyjemność :mrgreen:.
Obrazek
ODPOWIEDZ