Auto

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

kOnGuS*kSg* pisze:jak kupiłem samochud na pilot to odrazu mi się zepsuł :cry:
Biedactwo :sad:
A samochód przez Ó
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

MeTeO*kSg* pisze:
kOnGuS*kSg* pisze:jak kupiłem samochud na pilot to odrazu mi się zepsuł :cry:
Biedactwo :sad:
A samochód przez Ó
Nie no, ja wszystko rozumiem, ale to jest przesada. Co za spam. Żądam nowego moda, a jeśli nie to, to chociaż, żeby teraźniejsi modzi starali się bardziej. Ja rozumiem nie wszystko da się upilnować. Dlatego apel do userów: Pomyślunku trochę! To nie boli! Co to ma być, żeby post składał się z czterech wyrazów?! Bez przesady ludzie, forum to nie gg. Jak ja widzę jak niektózy piszą, spamują w każdym temacie, to nawet się tego czytać nie chce. Mam dość. Żądam poprawy poziomu. Wiem ja sobię mogę nażądać, ale pokrzyczeć każdemu wolno. Ludzie, opamiętajcie się, bo to przechodzi wszelkie granice. 70-80% postów nadaje się tylko do śmietnika. To jest już karygodne. I teraz powiem, że nie można obwiniać za wszystko modów. Pomyślcie sami co robicie, bo to jest śmieszne.

Cytowanie tego postu jest przypadkowe, po prostu teraz poczułem, że trzeba to napisać. Post jest skierowany do wielu userów, nie do wszystkich, ale do wielu.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

Nie no panowie, ja w ogóle nie wiem na co ta rozmowa?, skora temat już jest przeterminowany. Zresztą komentarze typu "Biedactwo, blablabla", można uznać za wyjątkowo uciążliwy spam. Jeśli, ktoś już chce sie wypowiedzieć ...
To Po Pierwsze : Patrzy na datę tematu
Po Drugie : Niech sie zastanowi nad tym, co pisze i czy to nie będzie post do usunięcia.

Również Zgadzam się z Acerem i z jego "definicją", iż przy takich komentarzach 80 % napisanych postów przez userów pójdzie do kosza, bo w tym wypadku panuje nieswojski burdel. Mam nadzieję, że to się zmieni i zaczniecie bardziej sie zastanawiać nad tym co piszecie.
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
ODPOWIEDZ