Dragon Ball GT Final Bout-pomoc

W tym dziale dyskutujemy na temat różnych gier, niekoniecznie o tematyce DB.

Moderator: Moderatorzy

Dzwonek
Przeciętny wojownik

Dragon Ball GT Final Bout-pomoc

Post autor: Dzwonek »

Cześć,witam wszystkich.Mam pytanie związaną grą Bragon Ball Final Bout-bardzo lubę tą gre ale denerwuje mnie to że za każdym razem aby zdobyć większość postaci muszę grać od nowa lub inny przykład.Aby zdobyć np.Vegete SSJ4 należ przejść tą gre 13 razy na hardzie .Przecież bez robienia savów(save's) nie da się tego dokonac pmocy przecierz nie będę siedział przy kompie i grał tzrynaście razy od noea za jednym razem.HELP.Przyjmuje wszystkie pomysły :grin: Dzwonek :mrgreen:
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Save'owac mozna po kazdej walce. To chyba w pierwszym okienku po walce gorna odpowiedz, i w drugim dolna (o ile mnie pamiec nie myli).
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Dzwonek
Przeciętny wojownik

Wiem, ale mi nie chodzi o tryb built batlle gdzie trenuje sie bohatera ale o zwykłą "kampanię" gzdie na końcu walczysz z Super Baby :sad: .To o czym mówisz to prawda ale mi chodzi o to aby robić savy po każdej walce ale w zwykłej battle.Znów proszę o pomoc :wink:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Te plotki gdzie musisz iles tam razy przejsc gre zeby oblokowac postac to falsz (tak samo bylo z SSJ4 Gogeta , Uubem , Pilafem i Gotronkiem)

Postacie odblokowuje sie na pomoca kodu i po kazdym graniu od poczatku trzeba to robic ponownie (temu zapisuj je w trybie treningu)

BTW nie mozesz zwyczajnie zapisywac poza emulatorem , ale jakbys nadal myslal ze przechodzac iles tam razy odblokujesz postacie , proponuje ci zapisac po kazdym pokonaniu Baby'ego lub KKRTa SSJ4 (bo ten drugi to prawdziwy "boss")
bardzo lubę tą gre ale denerwuje mnie to że za każdym razem aby zdobyć większość postaci muszę grać od nowa
Wiec zapisuj je w Battle mode po tym jak je odblokujesz i przed zagraniem od nowa
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Dzwonek
Przeciętny wojownik

Dzięki a nie wiesz może jaki jest kod na Vegete SSJ4 albo na Gogete lub na Gotronksa lubb jeszcze innych.Proszę jeśli wiesz to podaj! :mrgreen:(aha chodzi o Dragon Ball GT final bout US)
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

E chyba kod na Vegete sam dales

Jak bedziesz probowal to oto i one

Super Gogeta (SSJ4) - Przejdz 20 na poziomie "hard" bez przegrywania
Gotronk - Przejdz Story mode na poziomie "hard" 7 razy jako (Present) Trunks a potem podczas wybierania postaci wcisnij select
Chaoz , Tenshinhan , Kuririn - w trybie dzwieku ustaw wszystko (muzyka , dzwiek , glos) na 007 (?)

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

BH Daimaouji pisze:Chaoz , Tenshinhan , Kuririn - w trybie dzwieku ustaw wszystko (muzyka , dzwiek , glos) na 007 (?)
Lol xD Dobre, dobre ;x

Gra jest fajna, przynajmniej imo
Obrazek

.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Barni pisze:
BH Daimaouji pisze:Chaoz , Tenshinhan , Kuririn - w trybie dzwieku ustaw wszystko (muzyka , dzwiek , glos) na 007 (?)
Lol. Dobre, dobre
Ta granie jako KKRT SSJ5 tez

Alteratywa kodu na Gotronka - Przejsc gre jako SSJ Future Trunks a potem jako SSJ Present Trunks i tak na zmiane az do 9 razu i wciskajac select nad Present Trunksem , Gotronk bedzie dostepny!

Ayla Mioduńska 2003-2019
Dzwonek
Przeciętny wojownik

Powaliło przechodzić gre 13 lub 9 razy bez savów to chore kurde to nie mozliwe bez robienia save's :wink: :wink: :mrgreen:
Vegetto
Przeciętny wojownik

Post autor: Vegetto »

Obrazek

Czy to możliwe?
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

E nie znasz angielskiego jak widze , wiec wytlumaczam

Arpil fools = Prima Aprimis , wiec nie to NIE jest prawdziwe BTW daj to na imageshacku , gdyz nie widac zdjecia

Ayla Mioduńska 2003-2019
Vegetto
Przeciętny wojownik

http://www.daizex.com/guides/rumors/ima ... l_bout.gif

Szkoda , że małe , te co umiescilem wczesniej usuneli z servera...
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Vegetto pisze:Szkoda , że małe , te co umiescilem wczesniej usuneli z servera...
ToT Arpil fools nie , nadal jest
NIGDY nie hotlinkuj z www.daizex.com , od tego jest imageshack lub link do dzialu gdzie to jest

FB ma wiecej falszywych mitow niz inna gra DB

Ayla Mioduńska 2003-2019
Vegetto
Przeciętny wojownik

Jest ale małe , po kliknieciu wyskakuje Forbidden...Czyli nici z innych postaci ? Istnieje gogeta?Bo słyszałem , że można nim grać na wersji JAP.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Nie , wszystkie te postacie:

Vegeta SSJ4
Gogeta (SSJ/SSJ4)
Goten
Gotenks
Pilaf
Kuririn
DB KKRT
KKRT SSJ5
Chaoz
Tenshin
Krilan
C17
Uub

Nie sa w tej grze , jedyna ("extra") postac to Baby

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ