Dragon Ball GT Final Bout-pomoc
Moderator: Moderatorzy
Dragon Ball GT Final Bout-pomoc
Cześć,witam wszystkich.Mam pytanie związaną grą Bragon Ball Final Bout-bardzo lubę tą gre ale denerwuje mnie to że za każdym razem aby zdobyć większość postaci muszę grać od nowa lub inny przykład.Aby zdobyć np.Vegete SSJ4 należ przejść tą gre 13 razy na hardzie .Przecież bez robienia savów(save's) nie da się tego dokonac pmocy przecierz nie będę siedział przy kompie i grał tzrynaście razy od noea za jednym razem.HELP.Przyjmuje wszystkie pomysły
Dzwonek 
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Te plotki gdzie musisz iles tam razy przejsc gre zeby oblokowac postac to falsz (tak samo bylo z SSJ4 Gogeta , Uubem , Pilafem i Gotronkiem)
Postacie odblokowuje sie na pomoca kodu i po kazdym graniu od poczatku trzeba to robic ponownie (temu zapisuj je w trybie treningu)
BTW nie mozesz zwyczajnie zapisywac poza emulatorem , ale jakbys nadal myslal ze przechodzac iles tam razy odblokujesz postacie , proponuje ci zapisac po kazdym pokonaniu Baby'ego lub KKRTa SSJ4 (bo ten drugi to prawdziwy "boss")
Postacie odblokowuje sie na pomoca kodu i po kazdym graniu od poczatku trzeba to robic ponownie (temu zapisuj je w trybie treningu)
BTW nie mozesz zwyczajnie zapisywac poza emulatorem , ale jakbys nadal myslal ze przechodzac iles tam razy odblokujesz postacie , proponuje ci zapisac po kazdym pokonaniu Baby'ego lub KKRTa SSJ4 (bo ten drugi to prawdziwy "boss")
Wiec zapisuj je w Battle mode po tym jak je odblokujesz i przed zagraniem od nowabardzo lubę tą gre ale denerwuje mnie to że za każdym razem aby zdobyć większość postaci muszę grać od nowa
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
E chyba kod na Vegete sam dales
Jak bedziesz probowal to oto i one
Super Gogeta (SSJ4) - Przejdz 20 na poziomie "hard" bez przegrywania
Gotronk - Przejdz Story mode na poziomie "hard" 7 razy jako (Present) Trunks a potem podczas wybierania postaci wcisnij select
Chaoz , Tenshinhan , Kuririn - w trybie dzwieku ustaw wszystko (muzyka , dzwiek , glos) na 007 (?)
Jak bedziesz probowal to oto i one
Super Gogeta (SSJ4) - Przejdz 20 na poziomie "hard" bez przegrywania
Gotronk - Przejdz Story mode na poziomie "hard" 7 razy jako (Present) Trunks a potem podczas wybierania postaci wcisnij select
Chaoz , Tenshinhan , Kuririn - w trybie dzwieku ustaw wszystko (muzyka , dzwiek , glos) na 007 (?)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta granie jako KKRT SSJ5 tezBarni pisze:Lol. Dobre, dobreBH Daimaouji pisze:Chaoz , Tenshinhan , Kuririn - w trybie dzwieku ustaw wszystko (muzyka , dzwiek , glos) na 007 (?)
Alteratywa kodu na Gotronka - Przejsc gre jako SSJ Future Trunks a potem jako SSJ Present Trunks i tak na zmiane az do 9 razu i wciskajac select nad Present Trunksem , Gotronk bedzie dostepny!
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
E nie znasz angielskiego jak widze , wiec wytlumaczam
Arpil fools = Prima Aprimis , wiec nie to NIE jest prawdziwe BTW daj to na imageshacku , gdyz nie widac zdjecia
Arpil fools = Prima Aprimis , wiec nie to NIE jest prawdziwe BTW daj to na imageshacku , gdyz nie widac zdjecia
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
http://www.daizex.com/guides/rumors/ima ... l_bout.gif
Szkoda , że małe , te co umiescilem wczesniej usuneli z servera...
Szkoda , że małe , te co umiescilem wczesniej usuneli z servera...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
ToT Arpil fools nie , nadal jestVegetto pisze:Szkoda , że małe , te co umiescilem wczesniej usuneli z servera...
NIGDY nie hotlinkuj z www.daizex.com , od tego jest imageshack lub link do dzialu gdzie to jestVegetto pisze:http://www.daizex.com/guides/rumors/ima ... l_bout.gif
FB ma wiecej falszywych mitow niz inna gra DB
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Nie , wszystkie te postacie:
Vegeta SSJ4
Gogeta (SSJ/SSJ4)
Goten
Gotenks
Pilaf
Kuririn
DB KKRT
KKRT SSJ5
Chaoz
Tenshin
Krilan
C17
Uub
Nie sa w tej grze , jedyna ("extra") postac to Baby
Vegeta SSJ4
Gogeta (SSJ/SSJ4)
Goten
Gotenks
Pilaf
Kuririn
DB KKRT
KKRT SSJ5
Chaoz
Tenshin
Krilan
C17
Uub
Nie sa w tej grze , jedyna ("extra") postac to Baby
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019