1.retoryka
2.profanacja
3.adekwatny
4.postponowac
5.antycypacja
6.piewca
7.znaczenie literalne
8.konotacja
9.bezpardonowy
10.nieprzejdnany
Enjoy
krova:dosałeś odpowiedzi na PW :> Dajmy szanse innym, choć i tak nic pewnie tu nie napiszą.
Moderator: Moderatorzy

świetneRav pisze:6.feminizm - Teoria głosząca, że w dowolnej czasoprzestrzeni n-wymiarowej każdy szcześcian n-tego stopnia można obrócić w okół płaszczyzny łączącej co najmniej 2 różne wymiary w taki sposób, by co najmniej jeden wierzchołek znalazł się w dwóch miejscach jednocześnie.

Dziękujękrova pisze:świetneRav pisze:6.feminizm - Teoria głosząca, że w dowolnej czasoprzestrzeni n-wymiarowej każdy szcześcian n-tego stopnia można obrócić w okół płaszczyzny łączącej co najmniej 2 różne wymiary w taki sposób, by co najmniej jeden wierzchołek znalazł się w dwóch miejscach jednocześnie.
HAHA RAV jak zawsze dezeluje i pustoszy nasze umysły.krova pisze:świetneRav pisze:6.feminizm - Teoria głosząca, że w dowolnej czasoprzestrzeni n-wymiarowej każdy szcześcian n-tego stopnia można obrócić w okół płaszczyzny łączącej co najmniej 2 różne wymiary w taki sposób, by co najmniej jeden wierzchołek znalazł się w dwóch miejscach jednocześnie.
vouch, miałem to potwierdzić, ale nie wiem czemu nie potwierdziłem.Rav wygrał.