Moje ulubione kluby i panstwa:
Panstwa:
Kluby:
Ze swiata:
Polska:
Moderator: Moderatorzy

Wiesz pare sie zawsze znajdzie. Mi chodzilo o ta ogromna roznice pomiedzy NBA a Polska Liga. Wejdz na NBA.com i zobacz 10 akcji dnia. To co AI robi z pilka to sie nawet fizjologom nie snilo. On wrzuca takie pilki ktore normalnie nie maja prawa wpasc ;p. Jest tez wiele sensacji jak Kris Bosh w poprzednim sezonie(gostek wymiata). Nie byl to oczywiscie Jordan II.. nikt nigdy chyba taki nie bedzie.. on sam wypracowal sobie wszystko. On grac nie potrafil. Gdyby sie tak nie dojezdzal w treningach i poza to nic by z niego nie bylowiesz co pitti, w kazdym polskim meczu jest wiele fajnych akcji. wiem, ze to nie ten sam poziom, ale nasi rodacy tez potrafia czyms zaskoczyc . playoffy z tego roku IMO byly cenzura, naprawde sprawialo mi radosc ogladanie meczow i akcji takich klubow jak anwil, prokom czy slask.

Damian na nba.com jest codziennie xDPitti pisze:Wiesz pare sie zawsze znajdzie. Mi chodzilo o ta ogromna roznice pomiedzy NBA a Polska Liga. Wejdz na NBA.com i zobacz 10 akcji dnia. To co AI robi z pilka to sie nawet fizjologom nie snilo. On wrzuca takie pilki ktore normalnie nie maja prawa wpasc ;p. Jest tez wiele sensacji jak Kris Bosh w poprzednim sezonie(gostek wymiata). Nie byl to oczywiscie Jordan II.. nikt nigdy chyba taki nie bedzie.. on sam wypracowal sobie wszystko. On grac nie potrafil. Gdyby sie tak nie dojezdzal w treningach i poza to nic by z niego nie bylowiesz co pitti, w kazdym polskim meczu jest wiele fajnych akcji. wiem, ze to nie ten sam poziom, ale nasi rodacy tez potrafia czyms zaskoczyc . playoffy z tego roku IMO byly cenzura, naprawde sprawialo mi radosc ogladanie meczow i akcji takich klubow jak anwil, prokom czy slask.![]()
![]()

Ta racja.. ale widziales te wejscia pod kosz? te niby fuksiarskie wpadniecia pilki do kosza podczas wejsia pod kosz? on to wrzuca tak jakby przyapdkowo a jednak ;p. Nie chce sie klocic mysle ze oboje mamy racje. Kobe wkoncu 83 pkt (albo 81) zdobyl w meczu to o czyms swiadczy (troce na samca lae co tam ;p)...VC to krol przestworzy, Wade dobrze sie miesza i ogolnie dobry..Po drugie nie tylko AI - Carter, T-Mac, Kobe, Wade itp. też wymiatają.
Chodzilo o akcje ale ok... wsady na wymiarowce zrobisz?(pw plz) bo ja jeszcze nie (chyba ze kamykiem ;p)Bobercik pisze:Co do wsadów, Damian też robi niezłe na małych koszach. Mnie nawet wyjdzie coś niezłego od czasu do czasu xD

lol LBJ jest jednym z jalepiej grajacych graczy NBA. Moim zdaniem zasluzyl. Szkoda ze przedupili. Ale fajnie bylo jak mvp dostal ;p. To moj ulubiony gracz-mam jego koszulke nawet ^^.Damianeku666 pisze: ze nitk nie wspomnial o frajerze bronku, ja go nie lubie, mowcie co chcecie, nie zasluzyl na final nbal ; d

Niestety w tym roku nie mam okazji ogladac za bardzo meczy ;(. Ale slyszalem ze niby Oden sie niezle zapowiada. Moze cos z niego bedzie...Damianeku666 pisze:tak, wiem ze jest jednym z najlepszych (niestety) ale nie lubie jego stylu gry za grosz.
skoro juz rozwinelismy temat, to interesuje mnie, co uwazanie o odenie i duracie, pierwszych pickach w drafcie, jak myslicie, pokaza pazur w 1 sezonie czy nie?