Dragon ball 2
Moderator: Moderatorzy
- Saiyan Warrior
- Wojownik z Kaioukenem
Dragon ball 2
Znacie moze jakis sposob na przeniesienie tych 3 jaj do nowego gniazda?
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wow zamiast dac "Legacy of Goku/Kakarotto 2" dales "Dragon Ball 2" brawo
(Choc bardziej powinno byc "Dragon Ball GBA RPG 2" ale co tam)
A co do pomocy.
Hmmmmm lepiej stan sie SSJ (przed wzienciem jajka rzecz jasna) i uwazaj zeby nie dotkneli cie wrogowie , wtedy to chyba szybko ci pojdzie (dawno nie gralem wiec moge zapomniec jak to robilem)
A co do pomocy.
Hmmmmm lepiej stan sie SSJ (przed wzienciem jajka rzecz jasna) i uwazaj zeby nie dotkneli cie wrogowie , wtedy to chyba szybko ci pojdzie (dawno nie gralem wiec moge zapomniec jak to robilem)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Saiyan Warrior
- Wojownik z Kaioukenem
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Chyba chodzi mu (znowu) o LoK2Astarot pisze:No wiec tak, o jaka czesc gry ci chodzi...BT2?Saiyan Warrior pisze:a wiecie moze gdzie sa kule no niemam tej z west city
A co do pytania , sprawdz na "Smoczym radarze" powinno cos byc
A jakby co zobacz tutaj www.gamefaq.com
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Qrde sry..Zaspamowalem. Porypaly mi sie tematy xDBH Daimaouji pisze:arot napisał/a:
Saiyan Warrior napisał/a:
a wiecie moze gdzie sa kule no niemam tej z west city
No wiec tak, o jaka czesc gry ci chodzi...BT2?
Chyba chodzi mu (znowu) o LoK2
Co do kol to dobrze nie pamietam, ale nie masz jakiegos radaru? Myli mi sie LOG2 i LOG3. Dawno nie gralem. Jak nie masz radaru, to moze masz jakos oznaczone to na mapie? Pamietam, tylko, ze kazda postac miala dostep do niektorych miejsc. Tzn. Byly miejsca, do ktorych mialy dostep tylko niektore postacie...Poszwedaj sie po mapie i napewno znajdziesz ;D

- Saiyan Warrior
- Wojownik z Kaioukenem