Świadectwa
Moderator: Moderatorzy
Ludzie co to piszecie momentami zakrawa na czystą kpinę. Rozumiem nic nie uczyć się w podstawówce i mieć pasek, w gimnazjum może jeszcze, ale nie w liceum. Bajki o nic nie uczących się słysze codziennie, wiec gdzie ta inteligentna polska młodzież...
1 liceum
Matma - 5 - najproszty przedmiot, łatwizna, relaks, żadnych problemów, bardzo mało nauki.
Chemia- 5 - troszkę męczy teoria, ale rekompensjonują to zadania, które są banalnie proste(rekor 5 prac na ocene bdb w ciagu jednej lekcji[dodam, że były 4 grupy, a w każdej zrobiłem maxa])
Fizyka-5- teoria, durnoty, nic nie przydatne, ale i tak dosyć proste.
Informatyka-5 - łatwizna.
WF- 5
PO - 6 - za systematycznie uzupełniany zeszyt.
Angielski - 4 - naprawdę wymagania duże - 1 błąd to ocena w dół.
Niemiecki-5 - koszmarny język
Polski - 3- nie nawidzę tego przedmiotu, zero miejsca na inwencje twórcza, pełna schematyczność... zmora ( 17 zagrożeń w klasie
)
Biologia - 4- ocena nieproporcjonalna do czasu poświeconego.
1 liceum
Matma - 5 - najproszty przedmiot, łatwizna, relaks, żadnych problemów, bardzo mało nauki.
Chemia- 5 - troszkę męczy teoria, ale rekompensjonują to zadania, które są banalnie proste(rekor 5 prac na ocene bdb w ciagu jednej lekcji[dodam, że były 4 grupy, a w każdej zrobiłem maxa])
WF- 5
Polski - 3- nie nawidzę tego przedmiotu, zero miejsca na inwencje twórcza, pełna schematyczność... zmora ( 17 zagrożeń w klasie
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
matma - 3 - najprostszy przedmiotpp3088 pisze:Ludzie co to piszecie momentami zakrawa na czystą kpinę. Rozumiem nic nie uczyć się w podstawówce i mieć pasek, w gimnazjum może jeszcze, ale nie w liceum. Bajki o nic nie uczących się słysze codziennie, wiec gdzie ta inteligentna polska młodzież...
1 liceum
WF- 5
Polski - 3- nie nawidzę tego przedmiotu, zero miejsca na inwencje twórcza, pełna schematyczność... zmora ( 17 zagrożeń w klasie)
chemia - 3 - jeszcze prostszy najprostszy przedmiot
fizyka - 4 - nie ma o czym gadac, facet stawia 3 za to ze sie nosi kredki
informatyka - 6 - pp, jestes pewien ze masz informatyke a nie technologie informacyjna?
wf - 3 - no coz. kategorie silowe zawsze 6, szybkosciowe zawsze 2
po - 4 - wisi ma ta ocena
przedsiebiorczosc - 4 - ta rowniez
geografia - 3 - i ta tez
biologia - 3 - patrz wyzej
historia - 3 - nigdy nie mialem 4 z historii, nigdy...
angielski - 4 - omg rotfl i co tam jeszcze... porazka na calej linii
niemiecki - 2 - umiem tyle co chyba kazdy, czyli nic
polski - nie wiadomo, nawyzej sierpien.
pp, jaki ty jestes profil?

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.