Co by się stało
Co By był gdyby Frezer nie zabił krilana????
Moderator: Moderatorzy
Co By był gdyby Frezer nie zabił krilana????
Według mnie goku by się nie przemienił w ssj i by przegrał walkę z frezerem a co wy o tym sądźcie??
Co by się stało

Co by się stało
Wiesz co czytałem o tym fanficka
Było tam takie cos, że Kakarotto po przegranej walce z frizerem polecial do Kaio, nauczył się nowej techniki itp. Niedługo dam tego ficka tutaj ( fanfick by SongoCell
)
Oki tak jak mówiłem tak robie
Jest kilka odcinków, jest naprawdę fajny, polecam fanom Kakarotto i Cella( 1st form), chociaż sam nienawidze Kkrt, fickl mi się podobał
http://members.lycos.co.uk/lfusion/
Oki tak jak mówiłem tak robie
http://members.lycos.co.uk/lfusion/
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Tak zrobił pan Akira , jak dla mnie Freeza powinien juz zdechnąć po Genki Damie Kakarotta

1.To Kakarotto został by zmiażdzony przez ucisk Vegety Oozaru
2.
ależ jesteś głupi , oczywiście że sie nie ożenili , Tronk to ich nieślubne dziecko , pytanie poprawne brzmi Bulma spotykała sie z Jamszą a nie z Vegetą (wygłupiłeś się tutaj
) , co do Bry to nie wiem ale pewnie to ich ślubne dziecko
3.No to by pózniej ją spotkał i tyle , proste
lol lol lol...aleś mu pojechał BH, dla mnie to się robi żałosne... Ale i tak masz bana więc...
-Szpaner
A szkoda że jeszcze są @#$% którzy lubią tego lebiode ale e tamGutek pisze:Polecam fanom Kakarotto
No to wytłumacze ci pare rzeczyAtom pisze:co by bylo gdyby:
- Żarłomir nie obcioł Vegecie ogona?
- Vegeta nie ożenił sie z Bulmą
- Goku nie spotkał Bulmy
- itp itd
1.To Kakarotto został by zmiażdzony przez ucisk Vegety Oozaru
2.
3.No to by pózniej ją spotkał i tyle , proste
lol lol lol...aleś mu pojechał BH, dla mnie to się robi żałosne... Ale i tak masz bana więc...
Ostatnio zmieniony pt sty 21, 2005 9:24 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 5 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
hmm.Szczerze to nie trawie takich topiców. Rownie dobrze moglbym teraz stworzyc topici typu
co by bylo gdyby:
- Vegeta nie ożenił sie z Bulmą (Trunks OO?!)
- Goku nie spotkał Bulmy
- itp itd
Wracajac jednak do Topicu.
No cóż. Gdyby nie zabił Krilana to Goku nie osiągnoł by SSJ. A gdyby nie osiągnoł SSJ przegrałby z Freezerem. A gdyby przegrał z Freezerem Krilan także by z ginoł.
co by bylo gdyby:
- Vegeta nie ożenił sie z Bulmą (Trunks OO?!)
- Goku nie spotkał Bulmy
- itp itd
Wracajac jednak do Topicu.
No cóż. Gdyby nie zabił Krilana to Goku nie osiągnoł by SSJ. A gdyby nie osiągnoł SSJ przegrałby z Freezerem. A gdyby przegrał z Freezerem Krilan także by z ginoł.
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ale potem Broli by go zapie***lił i ON by został postacią pierwszoplanową.Bliz pisze:Wszyscy by pogineli wszystko bylo by inne Freezer zostal by pierwszo planowa postacia ;P
In conclusion?
Burorii Booru Zetto (Brolly Ball Z)
Ostatnio zmieniony śr sty 19, 2005 8:11 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ja też sie zgadzam z tym że wszyscy by zgineli a potem brolly by zarąbał frezera
A co by było gdyby buu sie narodzil na jakiejś innej planecie przemienił się w Kid Buu i bił sie z Brollym
Ja uważam że z Buu by zjadł Brollego (ehh ta jego super powolność) i by wszystko rozwalił
A co by było gdyby buu sie narodzil na jakiejś innej planecie przemienił się w Kid Buu i bił sie z Brollym
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Tylko masz 1 mały problem . Buu by nigdy nie powstał bo Gohan by nie osiągną poziomu ssj2 , Piccolo by zginą w walce z Vegetą o planete i Krillinem , Vegeta ginie z ręki Brollego a Kakarotta nie ma bo zginą w walce z Freezą . Trunksa by nie było jak Gotena . Czyli wychodzi że Brolly niszczy cały wszechświat

Buu powstal dawno temu jeszcze przed saga Frieza , mozna to wywnioskowac z fabuly , to jest moje osobiste zadnie ,kazdy ma swoje wersje , a tak do Krillana wracajac to gdyby Frieza go nie zabil to Goku nie zamienil by sie w super sayajina i Frieza by zabil Goku ,wtedy Vegeta na ziemii by sie wsciekl ze Frieza zabil Goku przed nim i by sie zamienil w ssj i rozwalil z gniewem Frieza ,ale to wszystko gadki z typu co by bylo gdyby ,ja tym koncze swoj udzial w tym temacie .
Uwertura...