Co By był gdyby Frezer nie zabił krilana????

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
sotys
Kandydat do bana(na)

Co By był gdyby Frezer nie zabił krilana????

Post autor: sotys »

Według mnie goku by się nie przemienił w ssj i by przegrał walkę z frezerem a co wy o tym sądźcie??
Co by się stało :?: :?:
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Post autor: Gutek »

Wiesz co czytałem o tym fanficka :P Było tam takie cos, że Kakarotto po przegranej walce z frizerem polecial do Kaio, nauczył się nowej techniki itp. Niedługo dam tego ficka tutaj ( fanfick by SongoCell :P )

Oki tak jak mówiłem tak robie :P Jest kilka odcinków, jest naprawdę fajny, polecam fanom Kakarotto i Cella( 1st form), chociaż sam nienawidze Kkrt, fickl mi się podobał :P
http://members.lycos.co.uk/lfusion/
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Tak zrobił pan Akira , jak dla mnie Freeza powinien juz zdechnąć po Genki Damie Kakarotta
Gutek pisze:Polecam fanom Kakarotto
A szkoda że jeszcze są @#$% którzy lubią tego lebiode ale e tam :twisted:
Atom pisze:co by bylo gdyby:
- Żarłomir nie obcioł Vegecie ogona?
- Vegeta nie ożenił sie z Bulmą
- Goku nie spotkał Bulmy
- itp itd
No to wytłumacze ci pare rzeczy

1.To Kakarotto został by zmiażdzony przez ucisk Vegety Oozaru :twisted:
2. :lol: ależ jesteś głupi , oczywiście że sie nie ożenili , Tronk to ich nieślubne dziecko , pytanie poprawne brzmi Bulma spotykała sie z Jamszą a nie z Vegetą (wygłupiłeś się tutaj :lol: :lol: :lol:) , co do Bry to nie wiem ale pewnie to ich ślubne dziecko
3.No to by pózniej ją spotkał i tyle , proste

lol lol lol...aleś mu pojechał BH, dla mnie to się robi żałosne... Ale i tak masz bana więc... :wink: -Szpaner
Ostatnio zmieniony pt sty 21, 2005 9:24 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 5 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Atom
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Atom »

hmm.Szczerze to nie trawie takich topiców. Rownie dobrze moglbym teraz stworzyc topici typu

co by bylo gdyby:
- Żarłomir nie obcioł Vegecie ogona?
- Vegeta nie ożenił sie z Bulmą (Trunks OO?!)
- Goku nie spotkał Bulmy
- itp itd

Wracajac jednak do Topicu.
No cóż. Gdyby nie zabił Krilana to Goku nie osiągnoł by SSJ. A gdyby nie osiągnoł SSJ przegrałby z Freezerem. A gdyby przegrał z Freezerem Krilan także by z ginoł.
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Wszyscy by pogineli wszystko bylo by inne Freezer zostal by pierwszo planowa postacia ;P
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Bliz pisze:Wszyscy by pogineli wszystko bylo by inne Freezer zostal by pierwszo planowa postacia ;P
Ale potem Broli by go zapie***lił i ON by został postacią pierwszoplanową.

In conclusion?

Burorii Booru Zetto (Brolly Ball Z) :twisted:
Ostatnio zmieniony śr sty 19, 2005 8:11 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Post autor: Gutek »

Świetna idea BH :P Brolly jest najlepszy, frizera by pokonał jednym paluszkiem :D
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
Awatar użytkownika
Atom
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Atom »

Eh BH jesteś słodziuchny :*

Nie skupiaj sie na moich przykładach bo nie one są ważne.Chodzilo mi tu bardziej oto ze moge podac mnóstwo podobnych topiców.

- - - - - - - - - -
Eh wy maniacy Brolly'ego :D
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Ja też sie zgadzam z tym że wszyscy by zgineli a potem brolly by zarąbał frezera :twisted: :twisted:

A co by było gdyby buu sie narodzil na jakiejś innej planecie przemienił się w Kid Buu i bił sie z Brollym :?: :?: Ja uważam że z Buu by zjadł Brollego (ehh ta jego super powolność) i by wszystko rozwalił
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

KBDB(Z/GT);P Kid Buu Dragon Ball;P hihi niezle pewnie ze Kid by go wciagnal na luzie;P ciekawe jak smakuje Brolly;P
Ostatnio zmieniony czw sty 20, 2005 5:58 pm przez Bliz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Wróćmy do tematu.Freza by rzucił death ball w namek a goku by sie zamienił tylko za późno i by niezdążył uciec ale wszechmogący by go zaraz wskrzesił :( :evil: (głupol jeden)
Awatar użytkownika
Wego
SSJ 4

Post autor: Wego »

Gdyby nie zabił krilana nie przemnienił by się w ssj ale swiatem zawładneły by skomki
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Majin Buu nie mial by szans z Brollym ,legendarny by go rozwalil jak by chcial , Buu by go nie zjadl poniewaz Brolly jak wszyscy wiedza ma spejalny Shell ochronny ktory uchronil go w filmie Powrot Brollego przed lawa .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Tylko masz 1 mały problem . Buu by nigdy nie powstał bo Gohan by nie osiągną poziomu ssj2 , Piccolo by zginą w walce z Vegetą o planete i Krillinem , Vegeta ginie z ręki Brollego a Kakarotta nie ma bo zginą w walce z Freezą . Trunksa by nie było jak Gotena . Czyli wychodzi że Brolly niszczy cały wszechświat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Buu powstal dawno temu jeszcze przed saga Frieza , mozna to wywnioskowac z fabuly , to jest moje osobiste zadnie ,kazdy ma swoje wersje , a tak do Krillana wracajac to gdyby Frieza go nie zabil to Goku nie zamienil by sie w super sayajina i Frieza by zabil Goku ,wtedy Vegeta na ziemii by sie wsciekl ze Frieza zabil Goku przed nim i by sie zamienil w ssj i rozwalil z gniewem Frieza ,ale to wszystko gadki z typu co by bylo gdyby ,ja tym koncze swoj udzial w tym temacie .
Uwertura...

Obrazek
ODPOWIEDZ