Gra DBZ
Dziś na nodze Bobercik wspomniał mi o tych sesjach ;] i poprosił abym się zgłosił, więc oto się zgłaszam
Imię: Shutsugan
Rasa: W takim razie ja wezmę saiyanina ;] lubię ćwiczyć
Wyposażenie: Niebieski kombinezon, białe buty i rękawice, pas z wszelkimi kaburami (do przechowywania przedmiotów ;])
reszta rozumiem niepotrzebna... taka mała wzmianka, chciałem się dowiedzieć kiedy, co, jak i kto jest Mistrzem Gry ;] itp z góry dzieki
Imię: Shutsugan
Rasa: W takim razie ja wezmę saiyanina ;] lubię ćwiczyć
Wyposażenie: Niebieski kombinezon, białe buty i rękawice, pas z wszelkimi kaburami (do przechowywania przedmiotów ;])
reszta rozumiem niepotrzebna... taka mała wzmianka, chciałem się dowiedzieć kiedy, co, jak i kto jest Mistrzem Gry ;] itp z góry dzieki
Ostatnio zmieniony sob cze 09, 2007 9:59 am przez Treyu, łącznie zmieniany 1 raz.

Chcialby msie zglosic do gry:
imię: Pitti
- rasa: saiyanin
- wyposażenie: saiyanski armor za czarnym strojem tak jak Vegeta gdy walczyl z Freeza, scouter, 1 senzu bean w kielni xD
imię: Pitti
- rasa: saiyanin
- wyposażenie: saiyanski armor za czarnym strojem tak jak Vegeta gdy walczyl z Freeza, scouter, 1 senzu bean w kielni xD
Ostatnio zmieniony sob cze 09, 2007 10:17 pm przez Pitti, łącznie zmieniany 1 raz.

I'll become The King of Pirates!
1.Czy ja powiedziałem ile sesja będzie trwała?Kayl pisze:jesli o 21.30 to lepiej tym razem badz do konca bo ludzie zaczynaja sie frustrowac:PP
2.To właśnie ja ustalam kiedy jest koniec sesji
3.A niech się frustrują. A co ja mam powiedzieć? Gdybyście lepiej grali...przede wszystkim jeden gracz (Raddry) musi się poprawić.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ten kto tak nazwal wielkiego Vegete , powinien zostac zniszczonyKayl pisze:bagieta-vegeta
Choc to nie ma juz znaczenianappa niezyje,goku nie zyje
Zawsze myslalem , ze to dziwny typast wpadl w szal po smierci goku
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019