Arti pisze:Ogólnie "dowcipy" w DB są żałosne i mało śmieszne...praktycznie w ogóle nie są śmieszne.
Arti bez przesady... no może i są żałosne, a czy śmieszne to już zależy od poczucia humoru... osobiście wole żarty z mangi xD Bobercik mi pożyczył kiedyś kilka tomów to lałem z tego wszystkiego mocno.
Astarot pisze:W niktorych momentach, te dowcipy sa poprostu glupie...Wszyscy walcza z duzo silniejszym przeciwnikiem, a tu Goku cos palnie. Duzo takich momentow, bylo podczas walki z BUU...
No tu przyznaję ci racje, dziwi mnie to, że podczas krytycznych momentów oni jeszcze jaja sobie robią... a co do walki z Buu... hmm to tam chyba najbardziej pojeżdżał po nim Vegetto
Astarot pisze:W niktorych momentach, te dowcipy sa poprostu glupie...Wszyscy walcza z duzo silniejszym przeciwnikiem, a tu Goku cos palnie. Duzo takich momentow, bylo podczas walki z BUU...
No tu przyznaję ci racje, dziwi mnie to, że podczas krytycznych momentów oni jeszcze jaja sobie robią.
No np. z mangi ktora ja mam (nie z Buu sagi) Jamsza mysli ze Gen. Zolw ma jakis plan aby powstrzymac Piccolo Daimaou a ten patrzy sie na majtki Bulmy
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Goku: No powiedz dziadku, dam Ci gazety ze starymi paniami!
Bóg Światów: Phi! Bez takich gazet mogę swoim boskim wzrokiem dostrzec panie w kąpieli. O jedna się przebiera!
Oto pare (nie)slawnych dowcipow Kaito w wersji USA (biedni amerykanie.....zart)
Odcinek 20
Kaito (Podczas retrospekcji) : Powiedziec ci ile sajanow potrzeba zeby zbudowac statek kosmiczny?
Odcinek kiedy KKRT i Freeza zostali na Namek sami
Kaito : Goku! Ile Super sajanow potrzeba aby wkrecic zarowke?
KKRT : Ile?
Kaito : Nie ma nic o tym mowy! Ale potrzeba tylko 1 , zeby pokonac Freeze
Oto pare slawnych "Rzeczy co postacie z DB nigdy nie powiedza"
Super 17 : (powstaje , wyjmuje gitare i zachowuje sie jak rockman)
Thales (Do KKRTa) : Kakarotto! Musze ci cos powiedziec! Jestesmy bracmi!
SSJ KKRT (Freeza saga) : Mwa ha ha ha Freeza! Dzieki za obudzenie we mnie zla , kiedy zabije ciebie , zapanuje na calym wszechswiatem (maniakalny smiech)
Cooler (w piatej formie po pokonaniu KKRTa) : Ha ha ha teraz pokonam Wojownicze Zolwie ninja!
Wiecej potem
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ta , ale nazwal go glupkiem jak Ii Shinron nabijal sie z nich (potem jak zjadl smocza kule bylo lol ale dzieki niemu Suu Shinron sie odrodzil)
;/ Głupie polskie tłumaczenie;/
To samo mozna powiedziec o ostatnim odcinku , Goku jr jest prapra wnukiem Pan , kiedy to poprawia?! (nie chodzi mi o polskie ale o WSZYSTKIE (no moze nie) kraje)
Ale dobrze ze my polacy mielismy okazje poznac slowo zwane "Sajan" dzieki Baby'emu
Update
Bardzo smieszny jest txt KKRT w mandze jak wojwonicy Z przegapili ich ostatnia szanse na Namek
(...) Moze by tak uzyc obloku kinto? Nie , nie da rady
LOL