Najlepszy dowcip w DB - inaczej

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Treyu
SSJ 2

Post autor: Treyu »

Arti pisze:Ogólnie "dowcipy" w DB są żałosne i mało śmieszne...praktycznie w ogóle nie są śmieszne.
Arti bez przesady... no może i są żałosne, a czy śmieszne to już zależy od poczucia humoru... osobiście wole żarty z mangi xD Bobercik mi pożyczył kiedyś kilka tomów to lałem z tego wszystkiego mocno.
Astarot pisze:W niktorych momentach, te dowcipy sa poprostu glupie...Wszyscy walcza z duzo silniejszym przeciwnikiem, a tu Goku cos palnie. Duzo takich momentow, bylo podczas walki z BUU...
No tu przyznaję ci racje, dziwi mnie to, że podczas krytycznych momentów oni jeszcze jaja sobie robią... a co do walki z Buu... hmm to tam chyba najbardziej pojeżdżał po nim Vegetto :D
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Treyu pisze:
Astarot pisze:W niktorych momentach, te dowcipy sa poprostu glupie...Wszyscy walcza z duzo silniejszym przeciwnikiem, a tu Goku cos palnie. Duzo takich momentow, bylo podczas walki z BUU...
No tu przyznaję ci racje, dziwi mnie to, że podczas krytycznych momentów oni jeszcze jaja sobie robią.
No np. z mangi ktora ja mam (nie z Buu sagi) Jamsza mysli ze Gen. Zolw ma jakis plan aby powstrzymac Piccolo Daimaou a ten patrzy sie na majtki Bulmy
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Goku: No powiedz dziadku, dam Ci gazety ze starymi paniami!
Bóg Światów: Phi! Bez takich gazet mogę swoim boskim wzrokiem dostrzec panie w kąpieli. O jedna się przebiera!

XD
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Oto pare (nie)slawnych dowcipow Kaito w wersji USA (biedni amerykanie.....zart)

Odcinek 20

Kaito (Podczas retrospekcji) : Powiedziec ci ile sajanow potrzeba zeby zbudowac statek kosmiczny?

Odcinek kiedy KKRT i Freeza zostali na Namek sami

Kaito : Goku! Ile Super sajanow potrzeba aby wkrecic zarowke?
KKRT : Ile?
Kaito : Nie ma nic o tym mowy! Ale potrzeba tylko 1 , zeby pokonac Freeze

Oto pare slawnych "Rzeczy co postacie z DB nigdy nie powiedza"

Super 17 : (powstaje , wyjmuje gitare i zachowuje sie jak rockman)
Thales (Do KKRTa) : Kakarotto! Musze ci cos powiedziec! Jestesmy bracmi!
SSJ KKRT (Freeza saga) : Mwa ha ha ha Freeza! Dzieki za obudzenie we mnie zla , kiedy zabije ciebie , zapanuje na calym wszechswiatem (maniakalny smiech)
Cooler (w piatej formie po pokonaniu KKRTa) : Ha ha ha teraz pokonam Wojownicze Zolwie ninja!

Wiecej potem

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Paula
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Paula »

BH wszegdzie gdzie klikne to tam jestes :| xD
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Cooler (w piatej formie po pokonaniu KKRTa) : Ha ha ha teraz pokonam Wojownicze Zolwie ninja!
Rotfl and LOL nigdy sie tak nie usmialem z DB :mrgreen: dobre :razz: (wczesniej tego nie widzialem)
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Gumis
Wojownik z Kaioukenem
Kontakt:

Post autor: Gumis »

Według mnie za dowcip można uznać odcinek w którym Goku i Piccolo zdają prawko :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Gumis pisze:Według mnie za dowcip można uznać odcinek w którym Goku i Piccolo zdają prawko
Fakt bylo smisznie :grin:.

Dowcipem moznaby tez uznac Mr. Satana :mrgreen:

EDIT

Najwiekszy dowcip DB to KKRT
Ostatnio zmieniony czw lip 05, 2007 3:40 pm przez Pitti, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Pitti pisze:Dowcipem moznaby tez uznac Mr. Satana :mrgreen:
No , nie tylko KKRT i Nappa to blazny DB :roll:

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Tapion
SSJ 4

Post autor: Tapion »

Jak dobrze pamietam jak sobie sciagalem kiedys serie GT sage Li-Shenrona to jak Vegeta gadal do Goku "Pajacu" :mrgreen:
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

Tapion pisze:Jak dobrze pamietam jak sobie sciagalem kiedys serie GT sage Li-Shenrona to jak Vegeta gadal do Goku "Pajacu" :mrgreen:
;/ Głupie polskie tłumaczenie;/ Vegeta mówił do niego po imieniu (Czyli Kakarotto) A oni to tłumaczą na pajacu. To troche dziwne ;d.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Ta , ale nazwal go glupkiem jak Ii Shinron nabijal sie z nich (potem jak zjadl smocza kule bylo lol ale dzieki niemu Suu Shinron sie odrodzil)
;/ Głupie polskie tłumaczenie;/
To samo mozna powiedziec o ostatnim odcinku , Goku jr jest prapra wnukiem Pan , kiedy to poprawia?! (nie chodzi mi o polskie ale o WSZYSTKIE (no moze nie) kraje)

Ale dobrze ze my polacy mielismy okazje poznac slowo zwane "Sajan" dzieki Baby'emu

Update

Bardzo smieszny jest txt KKRT w mandze jak wojwonicy Z przegapili ich ostatnia szanse na Namek
(...) Moze by tak uzyc obloku kinto? Nie , nie da rady
LOL

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ